Boni supermarkten Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk omgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere23 januari 2018
leuke collega's gehad fijne werkzweer en makkelijk te bereiken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge maar zeer leuke ploeg
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Emmen5 april 2017
Hele leuke tijden gehad ook wel mindere gekent maar achteraf veel van opgestoken, heb mijzelf er goed kunnen ontwikkelen en nu is het tijd om stappen te maken.
Pluspunten
Je ontwikkeld je
Minpunten
Weinig ervaring binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligeheid op de werkvloer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Nijkerk4 oktober 2016
fifo vullen en samenwerking. het is een gezellige sfeer maar je moet niet alles serieus nemen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede sfeer met een hardwerkend team
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn22 september 2016
Veel communicatie met de klanten, een gezellig praatje, taken uitvoeren die er van je worden gevraagd en daar buiten om eigen initiatief tonen door verschillende werkzaamheden op je te nemen en uit te voeren.

Communicatie met de klant. Doelstellingen halen. Omgaan met geld.

Goede sfeer met de directie en collega's.

De klant altijd gelijk geven, ook als ze onbeleefd zijn.

Werken met een team. Klanten tevreden houden. Verschillende taken uitvoeren
Pluspunten
Gelijktijdig lunchen
Minpunten
Ongezellige kantine
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke sfeer met leuke collega's
vakkenvuller (huidige medewerker) –  Lelystad27 mei 2016
Een dag begint voor mij meestal in de avond. Dus je komt aan en je kan meteen aan de slag met het werk dat de anderen voor je hebben laten liggen of je doet het werk dat d dag daarvoor is afgemaakt om er zeker van te zijn dat de magazijn zo veel mogelijk ruimte krijgt. Daarna haal je alle kapotte en bedorven producten uit de winkel en gooi je ze weg.

In de ochtend laad je de vrachtwagen uit van de stapels producten die je later gaat vullen en berg je ze netjes op. Als dat allemaal gedaan is dan vul je alles in de winkel tot de klok op het einduur van je dag slaat ( met pauzes natuurlijk )

De middag is net zoals de avonden behalve het derving gedeelte.
Pluspunten
goeie sfeer en collega's
Minpunten
De avonden kunnen lang doorlopen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
orderpicker
orderpicker (voormalige medewerker) –  Nijkerk30 april 2016
Saai en eentonig werk
Had er geen kans om mijzelf
door te ontwikkelen en ik wil
graag mezelf ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 december 2015
leuk werk
soms lastige klanten maar deed dit werk met plezier
Pluspunten
avondetenInternbonnen
Minpunten
vaak vergaderingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ervaring
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE13 maart 2015
De boni was een leuke ervaring waar ik ook een leuke tijd heb gehad. Hier deden we in die tijd voornamelijk kassa en vakkenvullen. Erg leuke collega's waardoor je een leuke en gezellige werksfeer had.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamwerk en klantgerichtheid
Vulmedewerker (huidige medewerker) –  Harderwijk, GE1 februari 2015
Elke werkdag de klant naar zijn of haar in maken en ondertussen een volle afdeling onder mijn hoede nemen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving,toch ieder voor zich
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Utrecht3 maart 2014
altijd hectisch - tot nog toe alles wat kassamedewerkster betreft - heb ik nooit ontmoet - kan met iedereen opschieten - dat het weleens zwaar kan zijn - omdat ik achter de kassa leuk vind -
Pluspunten
heb ik niet ( werk 13 uur per week )
Minpunten
indeling van roosters klopt vaak niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je taak is duidelijk, maar saai werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Staphorst, OV15 december 2013
Aan het begin vd avond wordt je verteld wat je moet doen in hoeveel tijd. Hier moet je aan voldoen. Het werk wordt na een poos vrij saai, maar het is verder wel gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige supermarkt met een leuke werksfeer
Kassa medewerker (huidige medewerker) –  Harderwijk, GE13 oktober 2013
Altijd ga ik vrolijk naar me werk, elke dag leer je er weer iets bij..
de collega's onderling gaan ook superleuk met elkaar om, het is alleen lastig om soms vriendelijk te blijven tegen boze klanten denk dan aan bijv: het duurt te lang, en ze gaan lopen bekken
Het allerleukste aan me werk vind ik: het omgaan met klanten.. helpen inpakken en een praatje van de oudere mensen
Pluspunten
Collega's zijn behulpzaam met ruilen van diensten
Minpunten
Helaas te weinig uur, in verband met bezuinigingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakkenvullen
vakkenvuller (huidige medewerker) –  Ede, GE10 september 2013
Bij de Boni wordt er savonds gewerkt. We hebben een bepaald aantal containers die moeten worden verwerkt, daarna wordt de winkel gespiegeld en schoon gemaakt. Er werken bij de boni allemaal leuke jonge mensen met wie ik goed overweg kan en bovendien het werk leuk maken om te doen. Het leukste van de baan is het samenwerken met de collegas en het zien hoe de winkel er mooi uit ziet na een avond hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Boni supermarkten

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Boni supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 15 reviews
53
45
34
21
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Boni supermarkten gesorteerd op locatie