Blokker Reviews

317 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 390 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Voorschoten10 januari 2019
Erg gezellig en leuke collega's. Toen het bedrijf een beetje in de problemen kwam werd het echter minder, omdat er steeds minder werknemers mochten werken om geld te besparen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 januari 2019
Op deze stage moest ik zelf alles gehaast doen, ik heb zelf ook hoogtevrees en dan moest ik op een instabiele lader zonder dat iemand mij kwam helpen.
Pluspunten
/
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Seizoenswinkel
Verkoopmedewerker Zaterdaghulp (voormalige medewerker) –  Maastricht2 januari 2019
Speelgoed...tuinmeubels...kerstartikelen..leuke eerste zaterdagbaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2018
Hier een maandje gewerkt mijn contract is nog niet binnen, salaris krijg je pas later je loopt achter dus dat betekend 1 maand geen salaris waardoor je niks kan betalen. Ik moet over al achter aan gaan ik mag geen vrij nemen terwijl collega's op handen worden gedragen. Er is altijd gedoe en stress waardoor jezelf stijf staat van de spanning.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Contracten salaris collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achterbakse collega's, laag loon en dom werk!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis24 november 2018
Wat een waanzinnig slecht bedrijf! Uren die gewerkt zijn die niet worden uitbetaald. Geestdodend en afstompend werk. Stupide collega's die die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Klanten worden onbeschoft behandeld en achter hun rug om belachelijk gemaakt.. Beschadigde producten toch proberen te verkopen. Zwaar werk voor een hongerloontje. Chef die zijn werkzaamheden op anderen afschoot. Onhygiënische kantine en WC's Opdoeken dat bedrijf.
Pluspunten
Soms kreeg je gratis spulletjes
Minpunten
Veel dom werk, oneerlijk en schijnheilig personeel.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met mate
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
Het was een gezellige en leuke ervaring. Met de juiste collega's ga je met plezier naar je werk!
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen22 oktober 2018
De Blokker is een prettige werkplek, alleen weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Pauze door betaald
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Parttime Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rozenburg18 oktober 2018
15 jaar gewerkt,
verschillende dingen om te doen zoals,
kassa werk vracht uit pakken en mensen helpen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare mensen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede20 september 2018
Ik heb veel kunnen leren bij Blokker! Het enige probleem waren de collega's in het filiaal waar ik werkte. Ze waren zo negatief en alleen maar aan het roddelen. Zelfs de bedrijfsleidster deed mee hierin. Eerder goede leiding gehad, maar dit filiaal was wel erg.
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Sfeer in filiaal
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedwerkster / stagair (voormalige medewerker) –  Westervoort11 september 2018
Leuke collega's, niet druk in de winkel waardoor een dag heel lang duurt.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
Saai werk, lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik ben hier weg wegens filiaal sluiting
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Terneuzen4 september 2018
Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt.
Een leuk, gezellig team.
Het werk was goed te combineren met school en ander werk.

Op tijd uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne winkel om je loopbaan mee te beginnen
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Zeist4 september 2018
de winkel is fijn om in rond te wandelen, en om huishoudelijke spullen te kopen. echter werd ik destijds niet altijd even eerlijk behandeld ter opzichte met anderen.
Pluspunten
20% korting personeelskorting
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blokker
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Mill4 september 2018
Leuk assortiment
Steeds modernere inrichting
Doorgroeimogelijkheden aanwezig voor personeel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meh
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Breda27 augustus 2018
Beter niet hier komen werken als je ergens anders kan.
Minpunten
Saaie dagen, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf.
Asistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Maassluis23 augustus 2018
Het bedrijf is alleen uit op geld ookal gaat het ten kosten van het personeel. Ook is het goed te merken dat er spraken is van het zogenaamde “vriendjespolitiek” en bepaalde werknemers voor worden getrokken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel te stil en weing werk
Verkoopmedewerker (parttime) (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid20 augustus 2018
verschillende ervaringen opgedaan. waar het de opheffings-uitverkoop betrof: lekker druk bezig de hele dag.
huidige werk bij blokker aanzienlijk minder leuk. sta de hele dag alleen en vaak hele dagen niets te doen.
overweeg te stoppen. ben het liefst druk bezig met collega,s om me heen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede werkgever
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Heerlen16 augustus 2018
Teveel druk van boven die ook niet wisten wat ze deden......
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
hulpkracht (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten10 augustus 2018
ik heb een maandje bij de blokker gewerkt. De werksfeer was prima en ze leren je veel dingen. De functie was voor mij niet ideaal omdat ik veel moest vakkenvullen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Barendrecht18 juli 2018
eind van de dag moest eerst de kassa geteld worden voordat we naar huis mochten
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen!
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn4 juli 2018
Ik werk niet zo lang bij de blokker maar het is een baan waar je veel moet doen maar je word weinig betaald! Managers zetten veel werk op jou terwijl je hoeft dat niet doen! Met loon word heel moeilijk gedaan . Op een contract word voor jou betekend! Slechte baan slechte managers en mijn advies is niet daar werken!
Pluspunten
Gezzeliheid
Minpunten
Managers gaan alle werk op jou zetten en moeilijk met je loon doen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Blokker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 390 reviews
5104
4149
395
226
116

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur