Blokker Reviews

311 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 384 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen22 oktober 2018
De Blokker is een prettige werkplek, alleen weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Pauze door betaald
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Parttime Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rozenburg18 oktober 2018
15 jaar gewerkt,
verschillende dingen om te doen zoals,
kassa werk vracht uit pakken en mensen helpen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare mensen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede20 september 2018
Ik heb veel kunnen leren bij Blokker! Het enige probleem waren de collega's in het filiaal waar ik werkte. Ze waren zo negatief en alleen maar aan het roddelen. Zelfs de bedrijfsleidster deed mee hierin. Eerder goede leiding gehad, maar dit filiaal was wel erg.
Pluspunten
Leuke klanten
Minpunten
Sfeer in filiaal
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedwerkster / stagair (voormalige medewerker) –  Westervoort11 september 2018
Leuke collega's, niet druk in de winkel waardoor een dag heel lang duurt.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
Saai werk, lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik ben hier weg wegens filiaal sluiting
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Terneuzen4 september 2018
Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt.
Een leuk, gezellig team.
Het werk was goed te combineren met school en ander werk.

Op tijd uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne winkel om je loopbaan mee te beginnen
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Zeist4 september 2018
de winkel is fijn om in rond te wandelen, en om huishoudelijke spullen te kopen. echter werd ik destijds niet altijd even eerlijk behandeld ter opzichte met anderen.
Pluspunten
20% korting personeelskorting
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blokker
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Mill4 september 2018
Leuk assortiment
Steeds modernere inrichting
Doorgroeimogelijkheden aanwezig voor personeel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meh
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Breda27 augustus 2018
Beter niet hier komen werken als je ergens anders kan.
Minpunten
Saaie dagen, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf.
Asistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Maassluis23 augustus 2018
Het bedrijf is alleen uit op geld ookal gaat het ten kosten van het personeel. Ook is het goed te merken dat er spraken is van het zogenaamde “vriendjespolitiek” en bepaalde werknemers voor worden getrokken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel te stil en weing werk
Verkoopmedewerker (parttime) (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid20 augustus 2018
verschillende ervaringen opgedaan. waar het de opheffings-uitverkoop betrof: lekker druk bezig de hele dag.
huidige werk bij blokker aanzienlijk minder leuk. sta de hele dag alleen en vaak hele dagen niets te doen.
overweeg te stoppen. ben het liefst druk bezig met collega,s om me heen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede werkgever
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Heerlen16 augustus 2018
Teveel druk van boven die ook niet wisten wat ze deden......
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
hulpkracht (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten10 augustus 2018
ik heb een maandje bij de blokker gewerkt. De werksfeer was prima en ze leren je veel dingen. De functie was voor mij niet ideaal omdat ik veel moest vakkenvullen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Barendrecht18 juli 2018
eind van de dag moest eerst de kassa geteld worden voordat we naar huis mochten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen!
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn4 juli 2018
Ik werk niet zo lang bij de blokker maar het is een baan waar je veel moet doen maar je word weinig betaald! Managers zetten veel werk op jou terwijl je hoeft dat niet doen! Met loon word heel moeilijk gedaan . Op een contract word voor jou betekend! Slechte baan slechte managers en mijn advies is niet daar werken!
Pluspunten
Gezzeliheid
Minpunten
Managers gaan alle werk op jou zetten en moeilijk met je loon doen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig (ook de klanten)
Algemeen verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn4 juli 2018
Leuke baan met veel voldoening en afwisseling.
altijd met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxte baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Epe18 juni 2018
Wat hier heel leuk is is dat je een eigen afdeling hebt waar je verantwooordelijk voor bent
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg afwisselend
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Zeeland2 juni 2018
Erg hoge werkdruk en er is veel te weinig personeel (rond de 7 mensen) waardoor je vaak elk weekend 3 dagen moet werken, als 16 jarige vind ik dit best veel omdat je ook nog te maken hebt met school en stage. Het uur-loon is erg laag. Sommige collega's schuiven het werk op iemand anders en als hulpkracht heb je kans dat je een hele werkdag ( 9 tot 18 ) aan de kassa staat zonder afwisseling.
Pluspunten
Geen moeilijk werk, Elke dag is anders, Veel contact met verschillende mensen
Minpunten
Hoge werkdruk, Laag uur-loon
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Geldermalsen31 mei 2018
Een leuk bedrijf om in te werken gezelligheid mmak je met all je collega's samen
Pluspunten
Ploegendienst
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Boxtel26 mei 2018
leuke collega's en zeker leuk werk om te doen veel in contact met klanten dat vind ik leuk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige mensen
Kassamedewerker, vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Purmerend9 mei 2018
het was een leuke werkomgeving met veel lol die ze maakte
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Blokker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 384 reviews
5104
4148
393
226
113

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur