Blokker Reviews

332 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 409 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, slechte management
Verkoopmederwerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 augustus 2019
Prima werksfeer met je collega's, veel werk druk wordt heel veel van je gevraagd kwa leiding gaat er een heel hoop mis 3 bedrijfsleider in 4 maanden tijd en redenen van contract verlenging of ontslag slaan nergens op ik raad het af om hier te werken je verdoet je tijd
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
slechte managment, reden voor vertrek mederwerkers, geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk als bijbaan
Sales assistant (voormalige medewerker) –  Hilversum1 augustus 2019
Was leuk om hier als bijbaan te werken. De winkels zijn wat kleiner dan de standaard supermarkt dus je leert de klanten en collega's erg goed kennen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Stadskanaal29 juni 2019
Heb me hier heel erg vermaakt kon ook goed omgaan met mijn collega's en was goed gecommuniceerd
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nieuw-Vennep20 juni 2019
Ik heb nou ongeveer 4 maanden bij de blokker gewerkt en vond het echt verschrikkelijk. Je word zomaar zonder overleg ingeroosterd ( ik had aangegeven dat ik op maandag niet kan en word paar weken maandag ingeroosterd) en als je er iets van zegt moet je zelf vervanging regelen. Zelfde geld met vakantie, aangevraagd en goedgekeurd werd ik alsnog ingeroosterd.
Je werkt elke dag wel 3 kwartier langer dan je betaald krijgt. 6 uur sluit de winkel ben minimaal kwart voor 7thuis.
Pauzes zijn elke dag anders, als het druk is korter pauze dan normaal. Er word niet gedaan aan inklokken en ze schrijft alles zelf op "zegt ze" nou al paar keer gehad dat ik meerdere dagen niet uitbetaald gekregen heb, en dan is het mijn woord tegen die van haar en probeer dat maar is te bewijzen dat je er wel was. Salaris word over periodes betaalt waardoor je een maand achterloopt. Dan het aller ergste was mijn filiaal manager die echt niet aardig was en mij vanaf dag 1 alles zelf liet uitzoeken. Als ik op mijn vrije dag voor iemand inviel tot 1 uur mocht ik om half 2 nog steeds niet naar huis anders had ik een 'probleem'. Midden op de werkvloer zegt ze dingen zoals: dat je je bek moet houden en doorwerken waar alle klanten bij staan en nog zo meer dingen op te noemen. Na mij mening kon ik niks goed doen hier, nog nooit een compliment gehad of iets.
Zeker geen aanrader!:)
Pluspunten
/
Minpunten
Overwerken, Korte pauze, 0 waardering
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig familie bedrijf
TL AP / Masterdata beheer SAP (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 mei 2019
Leuk om te werken, veel verandering. Speel jezelf in de kijker anders verdwijn je in de massa
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige sfeer op de afd klantensenservice.
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 mei 2019
Ontzettend leuk gewerkt op de klantenservice.
Helaas werd de klantenservice overgenomen door ander bedrijf en werd het er daar niet leuker op.totaal andere mentaliteit die mensen.
Dus voelde ik me genoodzaakt iets anders te gaan doen.
Jammer.
Pluspunten
Gezellige sfeer onder de collega s
Minpunten
Overname door vanad
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Bedrijfsleidster (huidige medewerker) –  Zoetermeer2 mei 2019
Afwisselend werk,vracht lossen,klanten van deskundig advies dienen,planningen maken,omzet,loonkosten beheersen,team aansturen,opleiden en motiveren.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Vrij hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Druk te hoog.
BL (voormalige medewerker) –  Drenthe29 april 2019
Werk druk is te hoog.
Blijven maar veranderen en oude collectie moet je opslaan in het magazijn, maar daar is geen plek. Je moet ja en amen zeggen anders word je er uit gewerkt.....Slecht voor het personeel!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Het onmogelijke word van je verwacht
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden16 april 2019
Bij de blokker kun je van alles leren & zijn je collega's ook bereid om je overal mee te helpen
Pluspunten
Gezellige werkvloer
Minpunten
Te weinig personeel in drukke periodes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super slecht behandeld
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)16 april 2019
weinig salaris, weinig begrip van de bedrijfsleider
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
IK heb nog niet bij Blokker gewerkt, maar ik vindt het een mooie winkel.Het lijkt mij heel gezellig om in de winkel te werken met fijne collega`s .
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep12 april 2019
Ik heb nog niet bij Blokker gewerkt,maar ik heb er wel zin in.Gezellig met mensen en collega`s werken.
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf in transisitie
Team leider crediteuren administratie (huidige medewerker) –  Amsterdam27 maart 2019
Veel geleerd veel verandering gezien. Het bedrijf gaat een spannende toekomst tegemoet
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s en heel productief.
Vulploegmedewerker en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag26 maart 2019
Ik vond mijn tijd in Blokker B.V heel leuk. Ook heb ik heel veel nieuwe mensen leren kennen.
Pluspunten
Gezellige collega’s
Minpunten
Geen flexibele rooster
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooie winkel met gezellige collega’s
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag10 januari 2019
Blokker is een kleine maar gezellige winkel waar je altijd gezellige met gezellige collega’s werkt.
Pluspunten
Flexibele roosters
Minpunten
Ongelijke pauzes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Voorschoten10 januari 2019
Erg gezellig en leuke collega's. Toen het bedrijf een beetje in de problemen kwam werd het echter minder, omdat er steeds minder werknemers mochten werken om geld te besparen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 januari 2019
Op deze stage moest ik zelf alles gehaast doen, ik heb zelf ook hoogtevrees en dan moest ik op een instabiele lader zonder dat iemand mij kwam helpen.
Pluspunten
/
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Seizoenswinkel
Verkoopmedewerker Zaterdaghulp (voormalige medewerker) –  Maastricht2 januari 2019
Speelgoed...tuinmeubels...kerstartikelen..leuke eerste zaterdagbaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2018
Hier een maandje gewerkt mijn contract is nog niet binnen, salaris krijg je pas later je loopt achter dus dat betekend 1 maand geen salaris waardoor je niks kan betalen. Ik moet over al achter aan gaan ik mag geen vrij nemen terwijl collega's op handen worden gedragen. Er is altijd gedoe en stress waardoor jezelf stijf staat van de spanning.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Contracten salaris collega's
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achterbakse collega's, laag loon en dom werk!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis24 november 2018
Wat een waanzinnig slecht bedrijf! Uren die gewerkt zijn die niet worden uitbetaald. Geestdodend en afstompend werk. Stupide collega's die die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Klanten worden onbeschoft behandeld en achter hun rug om belachelijk gemaakt.. Beschadigde producten toch proberen te verkopen. Zwaar werk voor een hongerloontje. Chef die zijn werkzaamheden op anderen afschoot. Onhygiënische kantine en WC's Opdoeken dat bedrijf.
Pluspunten
Soms kreeg je gratis spulletjes
Minpunten
Veel dom werk, oneerlijk en schijnheilig personeel.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met mate
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
Het was een gezellige en leuke ervaring. Met de juiste collega's ga je met plezier naar je werk!
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Blokker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 409 reviews
5106
4158
398
227
120

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur