Blokker Reviews

365 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 458 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
9 jaar gewerkt, weg wegens reorganisatie
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen18 februari 2020
Erg stressvol gewerkt, werd veel beloofd maar niet nagekomen. In de loop der jaren steeds meer werk met minimaal personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prive
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  RODEN13 februari 2020
Heb daar 9 jaar met plezier gewerkt veel geleerd zou zo weer bij een blokker willen werken.Maar hier zijn ze er mee gestopt.erg jammer. Dit was in Roden. Hopelijk komt er ooit nog weer eentje terug zou fijn zijn .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag salaris maar leuke werkzaamheden
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Weesp11 februari 2020
De Collega's zijn erg gezellig, de werkzaamheden zijn prima.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit gaan werken
Magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Geldermalsen9 februari 2020
Het werk in het magazijn is heel zwaar en het uurloon is een lachertje. Erg veel Polen die geen Nederlands kunnen spreken. Er wordt steeds meer van je verwacht maar opslag kun je vergeten, de werkdruk is heel hoog. Vriendelijkheid is hier heel ver te zoeken of eigenlijk niet te vinden. Ga hier nooit werken!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring met Blooker
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  IJsselstein6 februari 2020
Het was chaotisch op de werkvloer, ze verwachtte veel te veel voor een scholier die als bijbaan doet. Verwachten dat jij alles ervoor doet om aanwezig te zijn volgens jouw rooster, ook al ben je ziek of heb je iets gebroken. Het is een zooitje en ik zou deze baan aan niemand aanbevelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als leidinggevende
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Rotterdam20 januari 2020
Wordt teveel verwacht tegen een te laag salaris. Werkdruk heel hoog. Weinig tijd voor het opleiden van nieuwe medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stressvol
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Den Haag20 januari 2020
het is niet haalbaar om aan alle verwachtingen te voldoen die gevraagd worden. geen goede werk-privébalans.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Kassa + vulploeg (voormalige medewerker) –  Tilburg17 januari 2020
Geen fijne sfeer in het team niet aan te raden om daar te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een fijn bedrijf om in te werken
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Noord-Brabant16 januari 2020
Het is een fijn bedrijf om in te werken waar je als je je best doet ook hogerop kan klimmen
Pluspunten
Leuke werksfeer
Minpunten
Pauzes zijn eigen tijd en verplicht om 15 minuten voor en na werktijd te verblijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige sfeer
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten10 januari 2020
Leuke sfeer om te werken. Ik heb geleerd hoe ik verschillende producten moet inpakken in cadeaupapier. Ik vond het heel leuk om mensen te helpen en in het magazijn producten te controleren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blokker
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rozengracht15 december 2019
Blokker is een baan waar je super veel van kan leren, maar wel moeilijk om te combineren met school door de vroege sluitingstijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving tafelvoetbal en gamen
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda2 december 2019
Heb altijd met veel plezier gewerkt bij Blokker Holding.
ben begonnen in 1990-1991 als orderpickster, verzamelen van orders. 1991-1992 bij inbound het verwerken van inkomende vracht.
1992 tot 2019 inplannen van Leveranciers en alle administratieve taken die daarbij behoren.
Pluspunten
kerstlunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Mijdrecht28 november 2019
Ik dacht na 32 jaar dat ik tot mijn 67 e er zou blijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopmedewerker (parttime) (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 november 2019
Veel achter de kassa staan.
Klanten heel goed kunnen adviseren, hier is je productkennis echt belangrijk.
Pluspunten
leuke kantine
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte baas
Vakkenvuller/kassamedewerker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heiloo14 november 2019
erg slechte zaak. baas is een zenuwpees en legt niks uit maar verwacht vervolgens wel dat je het al weet. en wordt boos als je ergens naar vraagt wat je nog niet wist. vervelende plek om te werken met erg lange dagen (9 uur)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige tijd gehad met collegas en klanten
Verkoopster (parttime) (voormalige medewerker) –  Sneek6 november 2019
Jammer genoeg een slechte smaak gekregen van de firma
Pluspunten
Geen te benoemen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2019
Afwisselend werken, gezellige klanten. Flexibiliteit is belangrijk. Elk moment van de dag kan er van alles gebeuren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer hoge werkdruk
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Bladel24 oktober 2019
Beliftes worden niet waar gemaakt.
Je weet nooit waar je aan toe bent.
Voor je het weet plaatsen ze je over ver van huis.
Waardeloos
Pluspunten
Geen
Minpunten
Genoeg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
BBL Verkoopadviseur (huidige medewerker) –  Schagen16 oktober 2019
Zeer hoge werkdruk met zo min mogelijk personeel, het werken bij de Blokker is eigenlijk enorm leuk alleen tegenwoordig moet alles zsm en met zo min mogelijk personeel. Kort om het werk leuk alleen het bedrijf niet meer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschrikkelijk.
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Leiden12 oktober 2019
verschrikkelijk,

de bedrijfsleider behandeld je als haar eigen hond. Ze schopt je na 2 jaar der uit om nieuwe mensen aantenemen. Ze trekt nieuwe werknemers voor en geeft ze ontzettend veel uren, en de werknemers die wat langer in dienst zijn mogen het bekijken. Het personeel is veder geweldig gezellige mensen. En dan heb ik het nog niet over de klanten gehad ze zijn erg rasictiche en hebben geen begrip als het wat druk is het is dan ikke ikke en de andere mogen lekker stikken . En het salaris al al helemaal dramatisch
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Slechte teamleider
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Blokker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 458 reviews
5115
4175
3110
232
126

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur