BKV

Voor wie is BKV er?

Wij helpen zorgprofessionals in binnen- en buitenland aan de juiste baan. Daarnaast bieden we trainingen, coaching en loopbaanadvies.

Basisartsen (AIOS/ANIOS), medisch specialisten, verpleegkundigen, geneeskundestudenten, huisartsen, medisch managers, doktersassistenten, GZ- en klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, physician assistants, geneesheer-directeuren, paramedici.

Zorgorganisaties in binnen- en buitenland, zoals:
Openbare en preventieve gezondheidszorg, eerstelijnszorg, ziekenhuiszorg en medisch specialistische zorg, welzijnszorg, GGZ, bedrijfsgezondheidszorg en arbodiensten, defensie, zorgverzekeraars, uitvoeringsinstellingen, ambulancezorg.

We beschikken over een uitgebreid netwerk in de zorg en groeien razendsnel als sparringpartner voor overkoepelende organisaties de zorg.

Welkom bij BKV!

Over BKV

Bij BKV hebben we hart voor de zorg!

Ons doel? Zorgprofessionals en -organisaties in staat stellen hun kwaliteiten zo optimaal mogelijk in te zetten. Dat is wat ons beweegt. We nemen onze verantwoordelijkheid om het beste te doen. Voor iedereen, iedere dag weer.

Wie wij zijn wordt niet alleen bepaald door wat wij doen. Hóe we dit doen en wat
 – meer... 

  • Voor zorgprofessionals is het nu een hele hectische periode, maar hoe leuk om juist nu ook de mooie kanten te delen? We horen graag jouw mooiste reden om te kiezen voor een baan in de zorgsector. Inspireer anderen! Laat je reactie hieronder achter.
#zorg #werkenindezorg #gezondheidszorg #zorgprofessional #samenvoordezorg #hartvoordezorg #durftevragen #BKV #kiesvoordezorg #trots
  • Heeft jouw organisatie extra inzet nodig in de strijd tegen COVID-19? Laat het ons weten!
#BKV #hartvoordezorg #zorg #gezondheidszorg #vacatures #coronavirus #coronacrisis
  • De afgelopen tijd hebben wij al veel zorgprofessionals gesproken die zich willen inzetten in de strijd tegen COVID-19 en het huidige zorgpersoneel willen ondersteunen. Wil jij ook een steentje bijdragen de komende periode? Meld je dan nu aan!

Ook als zorginstelling kun je bij ons terecht met vacatures. Wij gaan aan de slag om de juiste mensen binnen jouw zorginstelling te plaatsen.

Je kunt zeven dagen per week bij ons terecht. Op werkdagen tot 17.30 uur zijn wij bereikbaar op +31 888 - 22 55 88 en daarbuiten op +31 6 - 86 84 94 60. Daarnaast natuurlijk ook gewoon via WhatsApp op het mobiele nummer of per e-mail op contact@bkvgroup.eu.

https://lnkd.in/ewFptDz

#BKV #gezondheidszorg #coronavirus #COVID_19 #zorg #hartvoordezorg #zorprofessional #hulp
  • Vandaag is het de Nationale Dag van de Muziek! Muziek verbindt mensen van elke leeftijd en achtergrond met elkaar, zeker in deze rare tijden. Met welke muziek wil jij alle zorgprofessionals een hart onder de riem steken? ❤👨‍⚕️👩‍⚕️🎼🎶
#BKV #coronavirus #gezondheidszorg #nationaledagvandemuziek #ndvdm #COVID19
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Claudius Prinsenlaan 132
4818 CP Breda
Medewerkers
51 tot 200
Branche
Links
BKV op Instagram
LinkedIn
Youtube kanaal
BKV website

Twitter

Facebook