BKV
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

BKV Carrières en werk

Over ons
Bij BKV hebben we hart voor de zorg!

Ons doel? Zorgprofessionals en -organisaties in staat stellen hun kwaliteiten zo optimaal mogelijk in te zetten. Dat is wat ons beweegt. We nemen onze verantwoordelijkheid om het beste te doen. Voor iedereen, iedere dag weer.


Wie wij zijn wordt niet alleen bepaald door wat wij doen. Hóe we dit doen en wat
 – meer... wij voor de gezondheidszorg willen betekenen, dát maakt het verschil.

Als arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg brengen wij zorgprofessionals en organisaties in de volle breedte van de gezondheidszorg bij elkaar. Onze warme en persoonlijke aanpak kenmerkt onze organisatie. De mensen van BKV zijn er op gebrand om iedere professional in de zorg te ontzorgen en te helpen bij de uitdagingen die hem of haar te wachten staan. Integer, respectvol en met oprechte interesse in de mens achter de vraag.


Want wij geloven er in dat je alleen een goede partner kunt zijn, als je mensen echt kent en weet wat ze beweegt. Bij BKV denken we met zowel zorgprofessionals als -organisaties mee en maken we voor hen vertrouwde maar ook nieuwe mogelijkheden van effectieve inzet van zorg zichtbaar, tastbaar en bereikbaar. Altijd denkend vanuit het groter geheel en kijkend naar persoonlijke wensen en ontwikkelingen in de gezondheidszorg.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij BKV te werken?

4,0
Werk-privébalans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,1
Bedrijfscultuur