Bilfinger Tebodin Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met groeipijntjes
Applicatie manager (voormalige medewerker) –  Den Haag28 november 2018
Tebodin is een aantal jaren geleden overgenomen door bilfinger en is hiermee langzaan aan het transformeren naar een bureaucratische organisatie.

Deze transformatie is een vervelende voor alle lagen van parsoneel, zowel werknemers als management hebben het hier moeilijk mee.
Pluspunten
sociale collega's
Minpunten
de pijnlijke transformatie naar een andere bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf waar ik zeker weer voor zou gaan
Electrical, instrumentation & Automation Engineer (voormalige medewerker) –  Hengelo OV16 januari 2018
Beste lezer

Ik heb 4 jaar voor tebodin gewerkt. Altijd met heel veel plezier, Tebodin had mij aantal dingen beloofd en dat hebben ze ook waar kunnen maken. Nu is jou vraag waarom ga je dan weg? Ik ben van plan om voor me zelf te beginnen als ZZp'er/freelancer.
Ik heb veel van Tebodin geleerd en het werksfeer is altijd goed geweest.
Ik zal jullie Tebodin zeker aanraden om een kijkje te nemen of het iets voor jullie is.

Met vriendelijke groet,
No name :)
Pluspunten
Goede collega's, vrijdag middag borrels, veel feestjes
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Engineer (huidige medewerker) –  Den Haag7 december 2017
Tebodin is een leuk bedrijf om te werken. In Nederland heb je relatief kleine kantoren wat de sfeer ten goede komt. Een pro actieve houding is wel gewenst!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Den Haag7 december 2017
Veel afwisseling, vrijheid, slimme mensen om mee te werken aan mooie projecten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Den Haag7 december 2017
Veel afwisseling, vrijheid, slimme mensen om mee te werken aan mooie projecten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving
secretaresse (voormalige medewerker) –  Arnhem12 juli 2016
Was een gezellige en leerzame omgeving om in te werken. Veel geleerd. Maar is alweer lang geleden.
Pluspunten
Leuke collega's.
Minpunten
Soms te logge organisatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, genoeg mogelijkheden
Engineer (huidige medewerker) –  Nederland6 maart 2016
Goede werksfeer, genoeg mogelijkheden, flexibele werktijden zijn heel fijn. Veel mogelijk in overleg. Er werken veel mensen, je kunt het treffen of juist niet met de collega's. Wel een gevoel van elke vestiging voor zich.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good way to kickstart your career in different industries
Process Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 februari 2016
Highly flexible engineering firm with good work life balance and healthy working atmosphere. Performing projects in many different industries makes this job highly interesting
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne mensen, ongeleid bedrijf
Tender Manager (huidige medewerker) –  Deventer26 oktober 2015
De mensen zijn het die bij Tebodin alles goedmaken. Er is geen sprake van vechtsfeer of enige voordring atmosfeer. het bedrijf daarentegen is als een ongeleid projectiel waarin elke cost centre doet wat ze het beste voor zichzelf achten.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijdelijke baan i.v.m. verhuizing en vervanging .
Leidinggevende service unit (voormalige medewerker) –  Hengelo20 augustus 2012
De taken waren niet helemaal duidelijk en i.v.m. de verhuizing was er veel onrust en onduidelijkheid. Tebodin is een prachtig bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Pluspunten
mooi bedrijf en leuke collega's
Minpunten
niet bekend omdat ik er maar drie maanden gewerkt heb.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over Bilfinger Tebodin

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bilfinger Tebodin. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 19 reviews
54
410
35
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Bilfinger Tebodin gesorteerd op locatie