Big Bazar Reviews

95 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 182 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maassluis19 juli 2019
ik heb geleerd hoe je met klanten moet omgaan.
altijd gezellig op de werk vloer leuk en gezellig collega's
als je iets net weet zijn er altijd collega's die je willen helpen en het je netjes uit legen.
is niks moeilijks aan bij de big bazar is en top bedrijf.
het leukste van de baan is het is altijd gezellig op de werk vloer.
Pluspunten
goede werk tijden
Minpunten
n.v.t
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer en alles duidelijk uitgelegd
Kassamedewerker, magazijnmedewerker en vulploeger (voormalige medewerker) –  Bijlmer Oost8 juli 2019
BigBazar Amsterdam is een klein maar zeer gezellige werkplek waarbij de collega's en werkgevers zeer vriendelijk en open zijn.
Je krijgt er veel geleerd en het is een leuke bijbaan voor naast je studie of eventueel voor fulltime!
Pluspunten
Gelegen op diverse locaties
Minpunten
Soms weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage bij Big Bazar
Vulploegmedewerker/Stagiair (voormalige medewerker) –  Arnhem24 april 2019
Ik deed stage bij Big Bazar een paar jaar geleden. Ik deed het voor twee dagen per week. acht uur per dag. Het had een leuke werk sfeer, je kreeg verdoende pauzes en ze behandelde me best goed. Maar omdat ik daar voor 8 uur per dag was, was ik al klaar met mijn taken na ander half uur en hadden ze niks meer voor mij te doen daarna. Dus ik liep meer en deels van mijn dag rondjes in Big Bazar spullen te spiegelen.
Minpunten
Niks te doen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk-privé
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse8 april 2019
bij de big bazar werd werk en privé niet gescheiden, er werkte een gehele vriendengroep die de rest van het team buitensloot.
Pluspunten
werktijden goed te combineren met schooluren
Minpunten
overwerken wordt niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie Werk/stage plek
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 april 2019
Big Bazar is een goeie stage/werk
Big Bazar Amsterdam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer.
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Assen16 maart 2019
Bij de big bazar verdien je niet het meeste, maar het is wel altijd gezellig. Voor mij zijn er geen doorgroeimogelijkheden maar voor collega's wel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam1 maart 2019
Je maakt er snel vrienden iedereen is aardig tegen elkaar.
Pluspunten
De gezelligheid
Minpunten
Korte werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkopen in de big bazar
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord19 februari 2019
Vracht verwerken, kassa werkzaamheden etc. Alle werkzaamheden mag je dien in de winkel. In drukke periodes soms stressvol met schappen vullen omdat er veel verkocht word.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Drukte
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht salaris voor heel veel.
Leidinggevende fulltime (huidige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2019
Je werkt per dag 10 uur waarvan je er 1 niet betaald krijgt.

je werkt je helemaal kapot voor uiteindelijk helemaal niks
Pluspunten
Gezellige manager
Minpunten
Lange dagen Slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijke sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Drenthe16 januari 2019
Werken bij Big Bazar is leuk maar het salaris is echt slecht. Werktijden zijn flexibel maar zo werk je de ene week 26 uur en de andere week 13 uur, waardoor je loon elke keer anders uitvalt. Sommige collega’s denken dat ze boven de rest staan en hierdoor langere pauze’s mogen nemen en onder werktijd familie langs mogen laten komen ( die in de winkel blijven hangen.) Dit zorgt voor een onprettige werksfeer met de collega en de lange dagen met ... als sleutelhouder zijn dus echt zwaar vermoeiend.
Wanneer er weinig of geen vracht is, is er nauwelijks wat te doen en ben je afhankelijk van klusjes.
Verder leuke collega’s en leuke filiaalmanager maar als je geld wilt verdienen ben je aan het verkeerde adres.
Pluspunten
Personeelskorting, Leuke collega’s
Minpunten
Roddels, salaris en erg rustig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor je ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden aanwezig
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Haag28 december 2018
Je krijgt veel vrijheid om jezelf te laten zien. Dat geldt voor ieder hoe je jezelf ook laat zien als leidinggevende, maar ook hoe je commercieel de kansen kunt zien en erop inspeelt. Voor nieuwe bedrijfsleiders is er een opleiding, maar ook om door te groeien wordt er geïnvesteerd middels een opleiding.
Als je met plezier werkt, kan je een hogere werkdruk aan. Werkdruk is hoog, zoals in vele winkels in de detailhandel. Maar geeft wel een voldaan gevoel als je goed in je rol zit, omzetten haalt en winkel commercieel is ingericht.
Jaarlijks wordt er gekeken of je doelstellingen hebt behaald en n.a. hiervan krijg je een bonus.

Het is jouw eigen winkel waarbij je ondersteund wordt door een rayonleider en het hoofdkantoor. Hoe je hulp krijgt, hangt ook weer af van hoe je jezelf profileert en aangeeft waar je specifiek hulp bij nodig hebt.

Ik heb er ruim twee jaar fijn gewerkt met een gedreven team. Wegens privéredenen overgestapt naar een andere baan.
Pluspunten
Concernkorting, bonus, vrijheid
Minpunten
Waardering vanuit directie verschillend, minimaal 3 van de 4 zaterdagen per maand werken, lager loon.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse12 december 2018
Slecht management, leukste aan de baan variatie, wat ik heb geleerd is het omgaan met verschillende soorten klanten.
Pluspunten
-
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas, heel erg collegiaal
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Vlaardingen30 november 2018
werken bij de big bazar als hulpkracht is een goede basis voor je werk ervaring. Soms zijn er langen dagen maar als je actief bezig bent is de dag zo voorbij.
Pluspunten
Big Bazar geloofd in tweede kansen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Leidinggevende kassamedewerken/vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amersfoort2 oktober 2018
Amersfoort is een hechte plek die veel met elkaar overleggen. Gezellige werkgevers etc.
Pluspunten
Veel uren voor doordeweekse hulp
Minpunten
Weekenden gaan vaak four
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie plek om te leren
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Almere1 oktober 2018
Mijn ervaring met Big Bazar is goed over het algemeen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte organisatie veel te lage loon
Floormanager (voormalige medewerker) –  Venlo26 augustus 2018
sinds begin heb ik een gesprek gehad en laten zien dat graag wil doorgroeien tot een manager. ene oor erin de ander eruit gaat alleen maar om geld en macht dat bedrijf ma draait en jij als persoon kapot onder lijdt. als je weer gesprek aanvraagt zeggen ze ja komt wel geduld ma zo raakt je leeftijd op en dan sturen ze je weg mensen der bestaan tegenwoordig amper bedrijf die echt met je willen werken en met je meedenken natuurlijk hoor je kwaliteiten te hebben en te laten zien maar nog geven ze je de tijd niet ja met praatjes wel ma daden nergens!!!!!
Minpunten
lange werkdagen slechte organisatie lage loon slavenarbeid
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het werk was leuk om te doen maar de communicatie was slecht
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Helder21 augustus 2018
Big Bazar was mijn eerste baantje. Wat ik daar had geleerd was hoe je moest vakken vullen en hoe je kassa moest draaien.
Ik vond dat op zich wel leuk om te doen, maar de bedrijf zelf was heel saai.
Minpunten
waren de communicatie van de collega's
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wel okay
Cassiere (voormalige medewerker) –  Muiden14 augustus 2018
Big bazar heeft een prettige bedrijfscultuur, maar de management daar gaat niet al te goed.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, veel geleerd, vaak chaos qua producten
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Pijnacker16 juli 2018
In de winkel waar ik werkte was het altijd netjes en opgeruimd. Echter zie ik in andere filialen vaak veel producten op de grond liggen of op plekken waar ze niet horen. Vanuit het magazijn of hoofdkantoor kwamen niet altijd alle producten aan en er waren een aantal keren leveringsproblemen.
Pluspunten
Veel leren, veel taken, altijd iets te doen
Minpunten
Chaos, lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooral veel werken
Kassamedewerkster en vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein14 juni 2018
Er wordt van je verwacht dat je erg veel werkt. Verder is duidelijk te merken of de bazen je wel of niet mogen. Erg veel sprake voor voortrekken. Er wordt wel rekening gehouden met privé zaken en opleiding.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Big Bazar. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 182 reviews
554
465
340
215
18

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur