Beter Horen Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aandacht voor klant en medewerker
Audicien (huidige medewerker) –  Weert9 januari 2019
Werk al ruim 20 jaar met veel plezier voor Beter Horen.
Fijn werkklimaat voor servicegerichte mensen met een commerciële inslag.
Tijdens piekperiodes kan de werkdruk hoger zijn maar persoonlijk hou ik wel van presteren onder druk.
Regelmatig bijscholingen en trainingen waardoor je up-to-date blijft en mogelijkheden om extra taken naar je toe te trekken als je dat wil.
Pluspunten
Aangename sfeer, klantgericht kunnen werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding en prettige werkomgeving
Audicien in opleiding (huidige medewerker) –  Gelderland15 augustus 2018
Hele behulpzame collega's die je graag willen helpen. Prettige en vakkundige begeleiding van de mentor die de tijd neemt om je de kneepjes van het vak te leren. Geen dag is hetzelfde wat het extra leuk maakt om hier te werken.
Pluspunten
Uitdagend, goede begeleiding, fijne sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Servicekantoor (huidige medewerker) –  Doesburg15 augustus 2018
* Goede werkgever
* Prettige collega's
* Prima werksfeer
* Veel ruimte voor eigen initiatief
* Duidelijke communicatie
* Open cultuur
Pluspunten
Zie bovenstaand
Minpunten
Niet van toepassing
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en uitdagende werkomgeving
PA/Hooradviseur, audicien (voormalige medewerker) –  Echt26 april 2018
Binnen dit vakgebied dien je over communicatieve en zeer sociale vaardigheden te beschikken. Je hebt een heel scala aan mensen die komen voor een hooroplossing. Het is een warm bedrijf met leuke collega 's.
Pluspunten
Leuk team en goede samenwerking met andere filialen en Hoofdkantoor/fabrikanten
Minpunten
Niet veel doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een enorm leuk bedrijf
Hoor Adviseur (voormalige medewerker) –  Veel vestigingen binnen Flevoland6 november 2017
I ben erachter gekomen dat het werken in de hoorbranche mij enorm stimuleerde, het dagelijkse contact met ontzettend veel mensen gaf mij voldoening en energie. Het bedrijf zelf was duidelijk, transparant en zeker betrokken bij de medewerkers. Zowel de klanten als het personeel staat bij Beter Horen op nummer 1.
Helaas kwam er een eind aan mijn werk na 3 contracten.
Pluspunten
Veel vrijeheid
Minpunten
altijd alle vergaderingen in de avond uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb spijt dat ik hier ben gaan werken.
Regiomanager (voormalige medewerker) –  Den Haag29 september 2016
Totaal geen begeleiding gehad. Slechte werksfeer met ontevreden werknemers. Slechte organisatie en onredelijk hoge werkdruk.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie review
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH17 november 2015
Fijne tijd daar gehad , goed bedrijf en leuke collega's , heel veel geleerd. Jammer dat ik daar ben weggegaan maar dat kon niet anders vanwege persoonlijke reden.
Pluspunten
Goed salaris, fijne werksfeer, leuke collega's
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met goede sfeer.
Adminstratief logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Doesburg, GE14 oktober 2015
Het is voor mij te lang geleden om een review te geven over het bedrijf en de werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
innovatief bedrijf
Triage Audicien (huidige medewerker) –  Hardenberg, OV19 april 2015
Een fijne werkgever zorgt voor haalbare doelen,
zorgt voor een goede informatie voor het vak.
management is goed te bereiken en makkelijk benaderbaar.
Pluspunten
enthousiaste sfeer
Minpunten
veel alleen staan
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Audicien I.O (voormalige medewerker) –  Nieuwvennep24 november 2014
leuke dagen met veel contact met klanten en leerzaam.
ik had aardige collega.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 27Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
UItdagen en iedere dag is anders
marketing medewerker (voormalige medewerker) –  Doesburg, GE25 oktober 2013
Leuk werk met vriendendelijke collega,s onderweg ,grote mate van

zelfstandig werken ,veel nieuwe dingen leren, nieuwe klanten werven

en uitnodigen voor uitgebrijde testen in de winkel, super werk concept.
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
ons team is weg bezuinigd.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf. Meeste zaken goed geregeld.
administratief medewerker binnendienst. (voormalige medewerker) –  Doesburg21 oktober 2013
.Prettig bedrijf. Jarenlang met veel plezier gewerkt.
Redelijke werkdruk, door mij als prettig ervaren.
Soms "overcommunicatie".
Leukste van baan was contact met collega's.
moeilijkste was de klant negatieve berichten moeten geven. bv. hoortoestel stuk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische dienstverlener
Marketingmedewerker (bijbaan) (voormalige medewerker) –  Doesburg, GE1 oktober 2013
Beter Horen is een dynamische dienstverlener op gebied van hoortoestellen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 21Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Beter Horen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 14 reviews
56
43
34
20
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Beter Horen gesorteerd op locatie