Beter Bed Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Hoorn21 juli 2019
Fijne werkgever. Stabiel. En over het algemeen veel gezellige collega’s en leuke bedrijfsfeestjes.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Veel werken in het weekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele organisatie waar doorgroeien mogelijk is!
HR Business Partner (huidige medewerker) –  Uden5 juli 2019
Beter Bed is een informele organisatie met een leuke sfeer onder collega's. Verder zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden wanneer je pro-actief bent en je ambitie uitspreekt.
Pluspunten
Mogelijkheden om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Hoofdkantoor (huidige medewerker) –  Uden5 juli 2019
Veel afwisselende werkzaamheden en ontzettend leuke collega's!
Pluspunten
Werksfeer, team, ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
HR medewerker (huidige medewerker) –  Uden5 juli 2019
Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Er hangt een fijne sfeer binnen Beter Bed.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier naar het werk!
Hoofdkantoor (huidige medewerker) –  Uden5 juli 2019
Enige tijd werk ik op het hoofdkantoor van Beter Bed. De eerste dag bij binnenkomst heb ik me direct welkom gevoeld. Leuke collega's, fijne sfeer!!
Mijn leidinggevende geeft me de mogelijkheden en ruimte om mezelf te ontwikkelen en ideeën in te brengen.
Zeker de moeite waard om Beter Bed als werkgever te hebben, ik vertel het met trots aan mijn sociale kring.
Pluspunten
Sfeer, collega's, werkzaamheden, uitdagingen, ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk warm bedrijf
Manager (huidige medewerker) –  Uden5 juli 2019
Leuk warm bedrijf ! Leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je veel kan leren.
Ambulant Verkoopster (huidige medewerker) –  Zuid-Holland3 juli 2019
Een bedrijf waar je veel kan leren: klant gericht verkopen en luisteren naar klanten. Oplossing gericht werken. Je leert alles over gezond slapen.
Je hebt veel vrijheid en word goed begeleid om een top verkoper te worden.
Pluspunten
Een bedrijf waar je vooruit kan, leuke collega’s en een positieve sfeer.
Minpunten
Het is hollen of stil staan. Rustige periodes, maar ook werken met feestdagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen1 juli 2019
Medewerkers lopen er al een lange tijd, en dit is te merken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopster bij Beter Bed
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse26 mei 2019
In het weekend is het lekker druk. Op een doordeweekse dinsdag is het rustig. Je hebt alle tijd voor de klant. Ik heb veel geleerd over de verkoop van bedden matrassen en ander slaapkamer textiel. Het was een leuk team om in te werken. Het moeilijkste van deze manier van verkopen vind ik het overtuigen van de klant om het juiste artikel te kopen. Het contact met de verschillende klanten van verschillende nationaliteiten vond ik het leukst.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar te weinig personeel
orderpicker (huidige medewerker) –  Nieuw-Vennep23 april 2019
Lijkt leuk in het begin maar de gezelligheid verdwijnt snel en er is te veel werk voor te weinig mensen. Er word van je verwacht dat je overwerkt bijna elke dag. Als het rustig is, is het wel vol te houden maar dat is het bijna nooit.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
Veel overwerken zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk als je jong bent
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Uden4 april 2019
veel sjouwen hoort erbij natuurlijk, alleen weinig waardering wanneer je iets extra's doet voor de klant.

Overuren maken betekend tijd voor tijd, in de winter uitgepland worden maar in de zomer geen vrij krijgen van je welverdiende overuren
Minpunten
wagens stampvol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onprofessioneel bedrijf
ICT medewerker (voormalige medewerker) –  Uden15 november 2018
Beterbed doet zich voor als een leuk en professionele werkgever maar is alles behalve dat.

Doorgroei mogelijkheden zijn er niet en nieuwe ideeën of processen worden niet in dank afgenomen.

Het bedrijf blijft liever stil staan dan dat het zich ontwikkeld
Heeft ook geen oog voor hun mensen.

Wanneer je ambitieus bent wilt leren en doorgroeien is Beterbed geen aanrader.

Tevens betalen ze ook slecht naar wat ze van je verwachten
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het moet altijd sneller en personeel doet er niet toe
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Nieuw Vennep11 maart 2018
Elke dag krijg je een ritlijst met je route.
Voor alles staat een vaste tijd, die je alleen haalt met een paar goede ervaren collega's en als je als 2 nieuwelingen op pad moet, dan kan je je klaar maken voor een dag van 12 a 14 uur.

Je laad je auto elke ochtend zelf, maar door te weinig tijd vertrek je al 20 a 30 minuten achter op schema.
Bij de klant is het door gaan om binnen de vastgestelde tijd klaar te zijn, het gezellif kopje koffie drinken zoals in de vacature staat is er bijna nooit bij.

Je kan wel goede bonussen verzamelen als je je werk goed verricht, alleen als er iets kapot uit de doos komt of een elektrisch probleem is, kost jou dit geld, ook zonder je eigen schuld.
En de verkopers beloven de klanten van alles, waardoor ze regelmatig met een ladder klaar zijn om je het dak op te sturen om het bed naar binnen te krijgen, wat dus echt niet mag en levensgevaarlijk is.

Vrij krijgen zit er ook bijna niet in, al is het voor een bruiloft of een ehbo cursus, het interesseert ze niet en je moet werken.

Al met al een slechte werkgever waar je als gewone medewerker niet meetelt en helaas de meeste collega's ook weer snel een andere baan zoeken.
Wel veel plezier gehad met een aantal collega's.
Pluspunten
Bonussen maken het salaris
Minpunten
Salaris, lange dagen, je bent een nummer
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Uden5 augustus 2017
om 7:00 beginnen. De orders van de klanten picken, en met mijn collega afstemmen wie welke taken uitvoert. de een picken en de ander de recent-binnengekomen goederen een locatie te geven binnen het magazijn. 'S middags de nieuwe orders ophalen op kantoor en samen de pickstickers op klant, gewicht, lengte en locatie
Voordat de pickstickers zijn geprint, altijd nog even proberen om het magazijn zo schoon en werkvriendelijk te houden. Als we alles klaar hebben gezet, controleren we alles nog even een aantal keren om pickfouten en/of derving te voorkomen. Na de controle spreken wij af met onze transporteur hoelaat hij onze goederen kan komen laden.

het leuke ervan is dat je altijd afwisseling op je werkplek hebt.

het minder leuke ervan is dat als je een eigen werkplek hebt, ben je afhankelijk van ander personeel zoals reachtruckers. die hebben niet altijd tijd voor jou en zo kan je dus sommige werkzaamheden niet op tijd af hebben.
Pluspunten
Vrijdags friet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte leiding en 0,0 werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen3 april 2017
Een bedrijf die je een leuke werkomgeving beloofd. Dit is er echter niet. Alle "collega's" werken op "eilandjes" en zullen je nooit helpen.
Pluspunten
Goede werktijden en salaris op tijd
Minpunten
Sfeer en leiderschap
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stug en star bedrijf.
Filiaal leider BeddenReus (voormalige medewerker) –  Middelburg8 maart 2017
Beloven een hoop maar staan niet open voor de menig van een ander. Stug en star bedrijf.
Pluspunten
?
Minpunten
Hebben scheit aan de cao en arbo hun wil is wet.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk op matrassen zolder
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Hoogeveen19 februari 2017
De leiding kan veel beter en denkt niet aan personeel
Pluspunten
Goede werktijden
Minpunten
Geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Chauffeur/monteur (huidige medewerker) –  Uden1 oktober 2016
Een bedrijf waar je iedere dag wat anders meemaakt. Veel contact met de klanten thuis.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Verkoper huishoudelijke- en cadeauartikelen (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH23 november 2015
mooie winkel weinig klanten waardoor je je verkoop cijvers niet haalde
Pluspunten
overdekt
Minpunten
te weinig klanten om je verkoop cijvers te halen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in team verband
Chauffeur/monteur (huidige medewerker) –  Uden11 november 2015
het is een mooi bedrijf waar je samen met een collega ervoor moet zorgen dat de gekochte producten bij de klant wordt bezorgt en soms dat het wordt gemonteerd.
Het is een baan dat er voor zorgt dat elke dag weer een nieuwe dag is, het is nooit hetzelfde.
Fijne collega 's die ook voor je klaar staan.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Beter Bed. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 35 reviews
513
411
35
25
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Beter Bed gesorteerd op locatie