Bershka Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 776 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
empresa con mucha importancia por sus trabajadores
vendedora (voormalige medewerker) –  Aruba5 juni 2018
consideran y toman en cuenta las necesidades de sus empleados
Pluspunten
buen pago
Minpunten
ninguno
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en veel met kleding omgaan
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Hasselt21 november 2017
Wat ik heb hier uit geleerd heb is om met klanten om te kunnen gaan , ze kunnen helpen met alles .
In de winkel zelf de kleding , stock , paskamers en winkel kleding op de juiste plaatsen terug zetten .
Pluspunten
omgaan met mode en kleding
Minpunten
geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiev
Hoofdcassiere (huidige medewerker) –  Amersfoort2 oktober 2017
Veel door groeie mogelijkeheden maar mag meer respect getoond worden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Love this position
Warehouse medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag6 maart 2017
Im really good at warehouse and enjoy it a lot.
a job id recommend
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mal ambiente de trabajo
Responsable de almacén (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 februari 2016
Malas relaciones interpersonales, mal ambiente y un nivel cultural limitadísimo.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI16 december 2014
Bij Bershka heb ik geleerd om geordend en netjes te werk te gaan. Zowel in het magazijn als in de winkel zelf.

Een dag bij de Bershka kon bestaan uit het in de winkel staan en mensen helpen, winkel netjes houden en bijvullen.Of in het magazijn nieuwe vracht inruimen en stickeren etc.

Ik kon goed opschieten met mijn collegas.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hip en modern bedrijf met late werktijden.
Sales Assistent (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH26 november 2014
De hele dag omringd door mode en elk uur een andere bezigheid.
Pluspunten
Veel variatie in taken, werken met kleding en klanten
Minpunten
Vaak laat thuis
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een multinational met kleding voor een leuk prijsje
Sales Advisor (huidige medewerker) –  Zwolle, OV9 september 2014
Een typische dag op het werk is dat we in de ochtend beginnen met een meeting vanuit daar worden de werknemers verdeeld over te vloer met daarbij de behorende taken. Deze taken bestaan vooral uit aanvulling, kleding opruimen en klanten helpen waar nodig is. Ik heb binnen deze organisatie geleerd dat het aanvullen van de winkel op nummer één staat en dat daardoor de de klanten bijna altijd hun maar in de winkel kunnen vinden. Hierdoor is weinig tot bijna geen verkoopgesprek nodig ,omdat de klant zijn/haar artikel wel kan vinden. Er hangt een collegiale werksfeer en werknemers zijn sociaal en begripvol naar elkaar toe als bepaalde vragen worden gesteld over werkzaamheden. Binnen deze organisatie is het lastig bepaalde eigenschappen of kennis toe te passen puur vanwege het feit dat er een strakke beleidsprocedure zit en dat je hier nauwelijks tot niet van kan afwijken. Het leukste van de baan is dat je altijd bezig bent met een bepaalde taak en dat je nooit stil staat.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
Op basis van een 24 uur contract verwacht men dat je 4-5 dagen in de week berschikbaar bent.
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving met leuke collega's
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 april 2014
Een dag in 1 van deze winkels is altijd boordevol dingen te doen Centraal staat de klant natuurlijk, maar daarnaast de dagelijkse werkzaamheden als administratie, controleren van voorraden en aansturen van het team. Collega's hier zijn leuk om mee samen te werken en dit komt doordat je wel een bepaald type moet zijn om binnen deze bedrijfscultuur te passen.
Wat als manager soms lastig is, is het verdelen je tijd omdat in tijden dat het rustig is van je verwacht wordt volledig mee te draaien als verkoopmedewerker, terwijl de managementtaken ook niet mogen blijven liggen.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
lange dagen en geen compensatie van overuren voor managers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tevredenheid
Floor Manager in opleiding (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH21 januari 2014
Mogelijkheid om een carriere lader te bewandelen.
collega´s zijn vrienden geworden
afwisselden dagen waardoor er veel uitdaging blijft.
multicultureele samenleving binnen het bedrijf
Pluspunten
volledige reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie en gezellige werkomgeving tussen collega´s
Verkoopmedewerker en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH17 oktober 2013
Een normale werkdag in Bershka was heel gezellig. Door de drukte ging de tijd heel snel voorbij. Er was altijd wel wat te doen. En dat vind ik wel erg fijn op de werkplek.
Ik heb geleerd dat een goede vriendschap en omgang met de collega´s voor een uitstekende klantenservice zorgt. Omdat je op elkaar kunt rekenen. Ik heb ook geleerd dat de organisatie binnen je eigen functie belangrijk is voor een goed uitgebrachte taak.
Het moeilijkste van de baan vond ik altijd het teleurstellen van een klant bij het doorgeven dat een bepaalde product binnen heel Nederland uitverkocht was.
Het leukste van de baan was het hele werkomgeving; muziek, collega´s, het tevreden stellen van de klanten en het feit dat je kon doorgroeien in het bedrijf.
Pluspunten
Stijlvol bedrijf dat gericht is op jongeren
Minpunten
Geen, in mijn mening
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en een gezellige werksfeer dankzij collega's
floormanager (voormalige medewerker) –  rotterdam17 juni 2013
geleerd om met heel veel werkdruk en in een korte tijd te presteren..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukte!
Fulltime Medewerker Amsterdam manager (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH5 juni 2013
Ik werk in hartje Amsterdam. Meer toeristisch kan je het niet krijgen. het is er dan ook erg druk. mijn winkel staat in de Kalverstraat en is 1 van de meest bezochte straten. dit wil zeggen een lekkere drukke, wispelturige en onvoorspelbare dagen. ik werk er al 5 jaar en ben toe aan iets nieuws. Amsterdam is altijd heen en weer en ik zoek na zolang de rust en regelmaat.
Pluspunten
regelmaat, kantoor
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over Bershka

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bershka. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 776 reviews
5311
4253
3152
231
129

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Bershka gesorteerd op locatie