Belastingdienst Reviews

134 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 135 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima arbeidsvoorwaarden en salaris
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 januari 2020
Prima arbeidsvoorwaarden en salaris.
Flexibele begin en eindtijden van je werkdag.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn30 december 2019
Goed werk bij een solide werkgever en prettige collegae
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loyale collega’s
Functioneel beheerder (huidige medewerker) –  Apeldoorn11 december 2019
Een goede werkdag is als ik aan het einde van de dag tevreden naar huis ga, omdat er een mooie balans was in samenwerking met anderen v.w.b. overleggen, oplossen van problemen en inbreng van kennis bij IV.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkgever
Informant Belastingtelefoon (huidige medewerker) –  Apeldoorn10 december 2019
Het is een grote familie. Wordt veel geïnvesteerd in de collega's en de ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Bezwaarbehandelaar (voormalige medewerker) –  Toeslagen28 november 2019
Was heel productief. Na dagstart ga je aan de slag. Je krijgt een target die je wekelijks moest behalen als team.
Pluspunten
net
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met collega;s. Wel soms een kleuterklasidee
Informant (voormalige medewerker) –  Eindhoven30 oktober 2019
Ik vond het werk wat minder leuk. Maar dit is persoonlijk. De hele dag alleen maar bellen vond ik niet leuk. Daarnaast waren de leerkrachten soms erg streng en meer op kleuterklas gericht. Er heerste wel een fijne sfeer en ik vond mijn superveisor ontzettend leuk, vriendelijk en meedenkend! Al met al blijft het persoonlijk, maar de sfeer was goed.
Pluspunten
Onderling gezellig
Minpunten
Weinig eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen geschikte werkplek
Informant (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 september 2019
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden.
De werkdruk is erg hoog, 10 seconde tussen elk belletje en hoge verwachtingen.
Iets simpels als naar het toilet gaan gaat ten koste van je productiviteit en wordt geregistreerd.
Loon staat niet in verhouding met de inspanning die men verricht.
Locatie Hengelo is de sfeer grimmig, hoge verloop van medewerkers.
Pluspunten
Collega’s
Minpunten
Hoge werkdruk, robot bellen, supervisors, ontbreken van vrijheid en zelfstandigheid.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg leuke werkervaing opgedaan
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Enschede8 augustus 2019
Erg leuke functie, leuke collega's, goede inwerkperiode en heb er veel geleerd
Pluspunten
goede leerschool
Minpunten
ivm vooraf maken van afspraken nog maar weinig klanten die nog langs komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktiebedrijf
Data entry medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen16 juli 2019
Werkte er wel graag. Werk was intensief en vaak met flikkerende beeldschermen. Daar moet je tegen kunnen. Werk is ook vrij eentonig. Geen uitdaging op zich. Ook de uren kunnen sterk.wisselen van 15-25 uur alsmede de duur van d e werkzaamheden. Ook die zijn van 1 week tot maximaal 78 weken. Dat weet je van tevoren niet. Ook dat is best negatief. De keus om 4 dagdelen te werken ipv 5 is er ook niet. Je hebt wel na elk uur toetsen 10 minuten pauze.
Pluspunten
10 minuten pauze elk uur
Minpunten
Geen flexibele werktijden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding
Servicedeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn15 juli 2019
Goede begeleiding bij start van werkzaamheden. Goede intensieve begeleiding in inwerk periode
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
expert
Expert (voormalige medewerker) –  groroningen7 april 2019
de doorgroeimogelijkheden toen ik er werkte waren minder goed dan dat ze nu zijn. Met veel plezier mijn werk gedaan en de collega's daar zijn top.
Pluspunten
collega's, en de kantine
Minpunten
doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strenge omgeving
Skilled Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn11 maart 2019
Hier een tijd gewerkt op de servicedesk. Strenge omgeving. Niet altijd prettig. Weinig kansen om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer productief!
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Heerlen, NL17 december 2018
De werktijden waren super! Deze waren verdeeld in ochtend- en middagdiensten. Na elk uur kreeg je 10 minuten pauze om even van je beeldscherm weg te kunnen. Zeer behulpzame medewerkers!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
.. (voormalige medewerker) –  ..1 december 2018
Is er niet beter op geworden. Veel mensen zijn vertrokken of willen vertrekken. Dus het is geen aanrader om daar te werken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame plek
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag11 oktober 2018
Ik beoordeelde aanvragen van klanten. Het was een training en dat maakte het werk wat minder leuk.
Ik heb wel veel geleerd over belastingdienst Toeslagen.
Pluspunten
Leuke collega's, veel geleerd
Minpunten
Het was een training
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Voorbewerking (voormalige medewerker) –  Heerlen24 september 2018
Gezellige en leuke afdeling waar doorwerken wel op prijs gesteld wordt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbare werkgever
Test Automation Engineer Onderdeel Aangifte (huidige medewerker) –  Apeldoorn4 september 2018
Betrouwbaar en oog voor het personeel. Veel mogelijkheden voor volgen van cursussen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn zowel positieve als minder positieve ervaring.
BTW Specialist (huidige medewerker) –  Haaglanden24 juli 2018
De jaren bij deze werkgever zijn meer geworden dan in aanvankelijk was gepland. Dat betekent dat deze werkgever beslist positieve punten kent. Je kan het er zo leuk maken als je wilt. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in principe prima.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Administratief medewerker afdeling toeslagen (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2018
Cliënten telefonisch benaderen omtrent een vraag betreffende hun toeslag (zorg - huur toeslag kinderopvang of kindgebondenbudget).

Dat de wet betreft toeslagen snel kan wijzigen.

Teammanager was een vriendelijk persoon.

Bedrijfscultuur is goed alleen in de periode dat ik bij toeslagen werkte was er veel negatief nieuws in de media.

Moeilijkste was toch wel cliënten slecht nieuws moeten doorgeven in verband met hun aanvraag wat vaak betekende ongeldige aanvraag of geld terugbetalen.

Goede werksfeer op de afdling.
Pluspunten
Goede werkomgeving veel diversiteit in collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaantje HUBA Lijn
Telefonisch medewerker HUBA lijn (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 mei 2018
Erg goede training gehad, konden snel zelfstandig aan de slag! Leerzame periode.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Belastingdienst. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 135 reviews
536
450
342
26
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,8Bedrijfscultuur