Belastingdienst Reviews

112 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 113 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaantje HUBA Lijn
Telefonisch medewerker HUBA lijn (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 mei 2018
Erg goede training gehad, konden snel zelfstandig aan de slag! Leerzame periode.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Medewerker Looncorrecties (voormalige medewerker) –  Leiden4 mei 2018
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever en gezellige werksfeer
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden17 februari 2018
Ik heb in de beginperiode van de Toeslagen bij de Belastingdienst gewerkt.

Een typische dag bij de belastingdienst in die tijd:
je gaat naar je plek en start je computer op, je leest je mail om de nieuwste informatie. Daarna start je de telefoonapplicatie op en de werkdag is begonnen.

De meeste vragen van de klanten kon je in je applicaties opzoeken en anders kon je een collega vragen.

Je had veel verschillende applicaties waar je informatie kon vinden, dit was wel even wennen en zoeken.

De Belastingdienst deelde veel interne informatie waardoor je op de hoogte was van de nieuwste ontwikkelingen en ook hoe te handelen in verschillende situaties.

Voor de Belastingdienst is het belangrijk dat er een prettige werksfeer op de vloer is en zo heb ik het ook altijd ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenmaal hier gewerkt te hebben een heel ander beeld van de Belastingdienst
Belastingadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2018
Kwantiteit gaat boven kwaliteit. Snel werken is vereist waardoor de kwaliteit van het verwerken van dossiers niet terug te vinden is. Niet mee eens met deze werkwijze. Slechte teamleiders en teammanagement.
Pluspunten
Werktijden
Minpunten
Slechte teammanagement
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne omgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede31 januari 2018
Een fijne plek om te werken, maar ik had de pech dat ik uitzendkracht was, waardoor ik er niet kon blijven werken.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
geen zekerheid als uitzendkracht over de duur van je dienstverband
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever met prettige werksfeer
Deurwaarder en Controle boeken (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
Intern heb ik meerdere opleidingen en cursussen mogen volgen.
Eerst heb ik negen jaar administratief gewerkt en daarna negentien jaar als deurwaarder. Uiteindelijk ben ik boekenonderzoeken gaan uitvoeren. Het werk was zeer gevarieerd, geen dag hetzelfde. Het lastigste was vaak de interne beoordeling van zaken die speelden.
Als dat station was gepasseerd dan pas kwam het management in actie.
Pluspunten
Fijne teams om in te werken
Minpunten
Vastgeroest
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever!
Belastingdienst informant (huidige medewerker) –  Groningen4 januari 2018
In 1 woord fantastisch! Altijd een goede werksfeer en fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden maar zeer weinig doorgroei mogelijkheden voor MBO'ers.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Doetinchem4 december 2017
Fijne tijd daar gehad met de collega's.
Na de diverse reorganisaties binnen de dienst, ben ik terecht gekomen bij een afdeling waar het werk weinig uitdaging bood. Veel repetitieve werkzaamheden.
Door de doorgevoerde automatisering van de laatste jaren is er nagenoeg geen werk meer voor administratieve krachten.
Maar dat zie je uiteraard in nagenoeg alle branches.

Er zijn wel veel kansen voor HBO en WO opgeleiden. Ik denk dat voor hen, de Belastingdienst een prima werkgever is met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende uitdaging.
Pluspunten
werktijd begin tussen 7.00 - 9.00 uur.
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel veel ervaring opgedaan en een bedrijf met uitmuntende begeleiding.
Behandel functionaris (voormalige medewerker) –  Middelburg27 oktober 2017
Ik ben zeer te spreken en er wordt alle tijd voor je vrij gemaakt om je de leerstof eigen te maken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer en goede structuur
medewerker Invordering (huidige medewerker) –  Groningen25 september 2017
Goede werksfeer, duidelijke werkinstructies, goed salaris, sympathieke teamleiders
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
nog geen vast contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klanten telefonisch helpen en uitleg geven
medewerker Belastingtelefoon (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 september 2017
Het leukste van de baan was klanten uitleg geven om problemen op te lossen en te voorkomen.

Zodra je binnenkomt en je spullen hebt gepakt zet je je koptelefoon op en logt in op de computer. Gesprekken komen vanaf dat moment automatisch binnen. De variatie in gesprekken is prettig, Iedere klant is anders. Sommige dagen komen er de hele dag veel dezelfde vragen, maar andere keren is juist ieder gesprek verschillend. Dan vliegt de dag voorbij.

Het moeilijkste is dat er gesprekken komen over onderwerpen die vrijwel onbekend zijn en om dan zodanig door te vragen dat het toch duidelijk wordt waarover de vraag gaat. Dan kan er worden doorverbonden.
Het minst prettige was dat helaas erg weinig tijd besteed mag worden aan service en dat er erg veel controle uitgeoefend op wat je doet, zodat het de indruk geeft dat personeel geen verantwoording kan dragen.
Pluspunten
gratis koffie, thee en chocolademelk
Minpunten
pauzes worden geroosterd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informant
Infomant (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 juli 2017
Het is de hele dag bellen en er zit geen variatie in.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De beste collega's ooit
Communicatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Breda19 juli 2017
Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik hier werkte. Ik herinner me een ongelooflijk fijne werksfeer op de afdeling. De collegialiteit vierde hoogtij.
Pluspunten
De werksfeer
Minpunten
De aard van het werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
callcenter ervaring
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Groningen21 juni 2017
te korte tijd gewerkt, er waren veel te veel mensen aangenomen. In een dienst van 6 uur kreeg je hooguit 3 tot 4 telefoontjes. Te weinig om voldoende ervaring op te doen.
Pluspunten
goede bereikbaarheid
Minpunten
te weinig werkaanbod.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfees
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht10 mei 2017
Goede werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden.
Min punten zijn grote huis-werk afstand
Pluspunten
reiskosten vergoeding OV kaart
Minpunten
grote afstand huis - werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag22 april 2017
Grote organisatie met veel werknemers.
Veranderingen komen soms wat traag op gang.
Pluspunten
Goede arbeidsomstandigheden
Minpunten
Door grootte van de organisatie is het soms lastig om noodzakelijke vernieuwingen door te voeren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettige werkomgeving
Informant (huidige medewerker) –  Eindhoven13 april 2017
Een prettige werkomgeving met gezellige collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Casebehandelaar (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)28 maart 2017
Gezellige werkperiode. Veel geleerd, maar wel log bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie met veel mogelijkheden!
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 maart 2017
Je zult je eigen kansen moeten creëren en grijpen in deze organisatie die volop in beweging is!
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Er zijn veel reorganisaties geweest en dat merk je.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ervaring opdoen met belastingaangiften particulieren
Informant C (voormalige medewerker) –  Heerlen5 maart 2017
Het is een werkgever die je redelijk inkomen bied en voldoende vrijheid geeft om je beschikbare uren in te delen. Zeer collegiale werksfeer, en leuke uitjes.
Pluspunten
Redelijk inkomen, prettige werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Belastingdienst. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 113 reviews
531
443
334
24
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
4,0Bedrijfscultuur