Belastingdienst Reviews

127 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 128 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen geschikte werkplek
Informant (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 september 2019
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden.
De werkdruk is erg hoog, 10 seconde tussen elk belletje en hoge verwachtingen.
Iets simpels als naar het toilet gaan gaat ten koste van je productiviteit en wordt geregistreerd.
Loon staat niet in verhouding met de inspanning die men verricht.
Locatie Hengelo is de sfeer grimmig, hoge verloop van medewerkers.
Pluspunten
Collega’s
Minpunten
Hoge werkdruk, robot bellen, supervisors, ontbreken van vrijheid en zelfstandigheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg leuke werkervaing opgedaan
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Enschede8 augustus 2019
Erg leuke functie, leuke collega's, goede inwerkperiode en heb er veel geleerd
Pluspunten
goede leerschool
Minpunten
ivm vooraf maken van afspraken nog maar weinig klanten die nog langs komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding
Servicedeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn15 juli 2019
Goede begeleiding bij start van werkzaamheden. Goede intensieve begeleiding in inwerk periode
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
expert
Expert (voormalige medewerker) –  groroningen7 april 2019
de doorgroeimogelijkheden toen ik er werkte waren minder goed dan dat ze nu zijn. Met veel plezier mijn werk gedaan en de collega's daar zijn top.
Pluspunten
collega's, en de kantine
Minpunten
doorgroei
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strenge omgeving
Skilled Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn11 maart 2019
Hier een tijd gewerkt op de servicedesk. Strenge omgeving. Niet altijd prettig. Weinig kansen om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer productief!
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Heerlen, NL17 december 2018
De werktijden waren super! Deze waren verdeeld in ochtend- en middagdiensten. Na elk uur kreeg je 10 minuten pauze om even van je beeldscherm weg te kunnen. Zeer behulpzame medewerkers!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
.. (voormalige medewerker) –  ..1 december 2018
Is er niet beter op geworden. Veel mensen zijn vertrokken of willen vertrekken. Dus het is geen aanrader om daar te werken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame plek
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag11 oktober 2018
Ik beoordeelde aanvragen van klanten. Het was een training en dat maakte het werk wat minder leuk.
Ik heb wel veel geleerd over belastingdienst Toeslagen.
Pluspunten
Leuke collega's, veel geleerd
Minpunten
Het was een training
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Voorbewerking (voormalige medewerker) –  Heerlen24 september 2018
Gezellige en leuke afdeling waar doorwerken wel op prijs gesteld wordt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbare werkgever
Test Automation Engineer Onderdeel Aangifte (huidige medewerker) –  Apeldoorn4 september 2018
Betrouwbaar en oog voor het personeel. Veel mogelijkheden voor volgen van cursussen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn zowel positieve als minder positieve ervaring.
BTW Specialist (huidige medewerker) –  Haaglanden24 juli 2018
De jaren bij deze werkgever zijn meer geworden dan in aanvankelijk was gepland. Dat betekent dat deze werkgever beslist positieve punten kent. Je kan het er zo leuk maken als je wilt. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in principe prima.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Administratief medewerker afdeling toeslagen (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2018
Cliënten telefonisch benaderen omtrent een vraag betreffende hun toeslag (zorg - huur toeslag kinderopvang of kindgebondenbudget).

Dat de wet betreft toeslagen snel kan wijzigen.

Teammanager was een vriendelijk persoon.

Bedrijfscultuur is goed alleen in de periode dat ik bij toeslagen werkte was er veel negatief nieuws in de media.

Moeilijkste was toch wel cliënten slecht nieuws moeten doorgeven in verband met hun aanvraag wat vaak betekende ongeldige aanvraag of geld terugbetalen.

Goede werksfeer op de afdling.
Pluspunten
Goede werkomgeving veel diversiteit in collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaantje HUBA Lijn
Telefonisch medewerker HUBA lijn (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 mei 2018
Erg goede training gehad, konden snel zelfstandig aan de slag! Leerzame periode.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Medewerker Looncorrecties (voormalige medewerker) –  Leiden4 mei 2018
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever en gezellige werksfeer
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden17 februari 2018
Ik heb in de beginperiode van de Toeslagen bij de Belastingdienst gewerkt.

Een typische dag bij de belastingdienst in die tijd:
je gaat naar je plek en start je computer op, je leest je mail om de nieuwste informatie. Daarna start je de telefoonapplicatie op en de werkdag is begonnen.

De meeste vragen van de klanten kon je in je applicaties opzoeken en anders kon je een collega vragen.

Je had veel verschillende applicaties waar je informatie kon vinden, dit was wel even wennen en zoeken.

De Belastingdienst deelde veel interne informatie waardoor je op de hoogte was van de nieuwste ontwikkelingen en ook hoe te handelen in verschillende situaties.

Voor de Belastingdienst is het belangrijk dat er een prettige werksfeer op de vloer is en zo heb ik het ook altijd ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenmaal hier gewerkt te hebben een heel ander beeld van de Belastingdienst
Belastingadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2018
Kwantiteit gaat boven kwaliteit. Snel werken is vereist waardoor de kwaliteit van het verwerken van dossiers niet terug te vinden is. Niet mee eens met deze werkwijze. Slechte teamleiders en teammanagement.
Pluspunten
Werktijden
Minpunten
Slechte teammanagement
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne omgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede31 januari 2018
Een fijne plek om te werken, maar ik had de pech dat ik uitzendkracht was, waardoor ik er niet kon blijven werken.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
geen zekerheid als uitzendkracht over de duur van je dienstverband
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever met prettige werksfeer
Deurwaarder en Controle boeken (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
Intern heb ik meerdere opleidingen en cursussen mogen volgen.
Eerst heb ik negen jaar administratief gewerkt en daarna negentien jaar als deurwaarder. Uiteindelijk ben ik boekenonderzoeken gaan uitvoeren. Het werk was zeer gevarieerd, geen dag hetzelfde. Het lastigste was vaak de interne beoordeling van zaken die speelden.
Als dat station was gepasseerd dan pas kwam het management in actie.
Pluspunten
Fijne teams om in te werken
Minpunten
Vastgeroest
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkgever!
Belastingdienst informant (huidige medewerker) –  Groningen4 januari 2018
In 1 woord fantastisch! Altijd een goede werksfeer en fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden maar zeer weinig doorgroei mogelijkheden voor MBO'ers.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Doetinchem4 december 2017
Fijne tijd daar gehad met de collega's.
Na de diverse reorganisaties binnen de dienst, ben ik terecht gekomen bij een afdeling waar het werk weinig uitdaging bood. Veel repetitieve werkzaamheden.
Door de doorgevoerde automatisering van de laatste jaren is er nagenoeg geen werk meer voor administratieve krachten.
Maar dat zie je uiteraard in nagenoeg alle branches.

Er zijn wel veel kansen voor HBO en WO opgeleiden. Ik denk dat voor hen, de Belastingdienst een prima werkgever is met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende uitdaging.
Pluspunten
werktijd begin tussen 7.00 - 9.00 uur.
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Belastingdienst. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 128 reviews
534
449
338
26
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,9Bedrijfscultuur