BDO Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 963 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed, veel ruimte om door te groeien en zelfstandig je planning maken
Jr. IT auditor (huidige medewerker) –  Eindhoven12 november 2017
Goed, veel ruimte om door te groeien en zelfstandig je planning maken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met een open en transparant team
Senior cliëntmanager audit & assurance (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn11 maart 2016
Prettige werkomgeving met een open en transparant team.
Teamgevoel is sterk aanwezig; werkdruk is hoog in het voorjaar.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke eerste baan
Management Assistente (huidige medewerker) –  Utrecht, UT26 januari 2016
Leuke eerste baan
Veel geleerd
Leuke collega secretaresses
Leuke tijd gehad
Pluspunten
Goed te bereiken
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige moderne open werkplek
telefoniste receptioniste gastvrouw (huidige medewerker) –  leiden5 juli 2015
Ben als eerste op kantoor, zet alles klaar voor de dag en begin aan mijn werkzaamheden, dan druppelen de collega's binnen die kamers of ruimten hebben gereserveerd die voorziet ik dan van koffie en of thee of andere frisdranken.Heb veel tel. contact met collega's uit Alphen of andere vestigingen, ik heb niet echt wat ik aan kan geven wat het moeilijkste is in mijn baan, het leukste is dat ik geheel zelfstandig kan werken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 19Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BDO
Assistant Accountant Audit & Assurance (huidige medewerker) –  The Netherlands10 maart 2015
BDO is a world wide network of public accounting firms, called BDO Member Firms. BDO provides advisory services in 151 countries, with almost 60,000 people working out of 1,328 offices worldwide. BDO is the fifth largest such network in the world.

Whether it is a start-up or an established enterprise looking to take the next step, we are well-equipped to assist you from ground level to the, pinnacle of success. To identify the highest value opportunity of your businesses and to address your most likely critical challenges, BDO provides the following services: audit & assurance, accounting services, corporate finance services, risk advisory services, transaction advisory, services, tax services, outsourcing services to a wide range of companies.

Our objective is to deliver our national and international clients a consistently quality services. We know that close and effective relationships matter to you and we are committed to a long term relationship as your trusted professional adviser.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel professioneel maar ook aandacht voor elkaar en voor individuele ontwikkeling.
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE18 februari 2015
Ik heb heel veel geleerd bij BDO. Ik heb gezien dat het er bij BDO heel professioneel aan toe gaat en men verwacht van jou ook een professionele inzet. Maar toch hebben ze ruimte voor sociale activiteiten en voor individuele ontwikkelingen. Dit vind ik super aan mijn oude werkgever. Jammer dat er geen werk meer voor mij was. Het is wel een soort bedrijf waar ik in de toekomst bij wil werken.
Pluspunten
Oog voor sociale activiteiten, individuele ontwikkelingen. ook vind ik BDO een heel professioneel bedrijf
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn4 maart 2014
werken bij BDO was een bijzondere ervaring. Een groot kantoor met kleinere afdelingen. De werksfeer was goed, de collega's gezellig en prettig om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 24Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Arrogante werkomgeving
BDO. Junior assistent accountant (voormalige medewerker) –  Roosendaal, NB6 oktober 2013
Voor mij absoluut geen fijne werkomgeving. Zeer stijf!!!
Ik heb er bijna een jaar gewerkt en was er absoluut niet rauwig om dat mijn contract niet verlengt werd.
Het is het type kantoor waar men een ander niet om hulp durft te vragen. Ook vond ik de accountants zeer arrogant en stijf.
Was deze review waardevol?Ja 87Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met fijne collega's
Assistente Personeels/Salarisadministratie (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 mei 2013
Het nadeel van mijn parttime functie was dat ik op de dagen dat ik werkte eerst alle mailtjes en berichtjes moest gaan lezen voordat ik voor mijn gevoel pas aan het werk kon.
Pluspunten
samen met collega's hard werken om voor de salarisbetaling alle gegevens verwerkt te hebben.
Minpunten
weinig contact met medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over BDO

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BDO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 964 reviews
5261
4357
3248
261
137

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over BDO gesorteerd op locatie