BCC elektro-speciaalzaken B.V. Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratie is prut
Financial Controller (voormalige medewerker) –  Schiphol25 juni 2019
Administratie ho is een puin hoop. Zitten alleen temp employees hun eigen zakken te vullen.

Gewerkt van okt18-feb19
Pluspunten
Kantine
Minpunten
Niet betrouwbaar temp verantwoordelijke.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker werken bij de BCC
bedrijfleider (huidige medewerker) –  amsterdam31 januari 2019
Ik werk al jaren bij de BCC. In de jaren dat ik er werk heb ik de kans gekregen door te groeien. BCC is een bedrijf die kansen zoekt binnen de markt en ik als medewerker mag zeker meedenken. Doordat je in de winkel staat is geen dag gelijk aan de dag ervoor. Dat is soms lastig maar vaak juist leuk. Op die manier blijf je scherp op de werkzaamheden die je doet. Contact met de klant is waar je het voor doet. Hier worden we dan ook voor beloont met een 8.9 op Kieskeurig :)
Dus zoek je een leuke baan met afwisseling. Lekker solliciteren.
Pluspunten
Geen dag is hetzelfde, als mens leer je hier heel veel.
Minpunten
Kan ik niet bedenken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een leuk bedrijf maar...
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 januari 2019
Ik vond het werk daar zelfs leuk, ik heb daar veel geleerd en ben nooit zo zelfverzekerd als vroeger sinds ik hier werk.

In het filliaal buitenveldert was ik nog nooit zo erg gediscrimineerd en de leidinggevende deed er niks over.

Ze letten ook niet goed op je salaris en ik moest soms iedere keer wanneer ik overwerk maar 50% betaald en steeds moet ik naar mijn leidinggevende gaan om dan ook door te geven dat mijn salaris niet kloppen.

Collega's komen steeds met racistische opmerkingen in het manier van sprake over mijn geloof en cultuur.
Pluspunten
leuke werk en leerzaam
Minpunten
discriminatie + manager die er niks aan doet
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werkgever
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol8 december 2018
De sfeer op kantoor is heel informeel. Veel verschillende persoonlijkheden en culturen. Over het algemeen gaat iedereen goed met elkaar om. Er zitten een paar vervelende types tussen maar dat heb je overal wel. Teamleiders en management vriendelijk en toegankelijk. Coaching on the job, al op de eerste dag kijk je even mee en daarna mag je het zelf doen. Op de after sales veel problemen oplossen wat niet altijd makkelijk is. Je hebt te maken met bezorgers die niet altijd heel sterk zijn wat communicatie betreft. De werkdruk ligt redelijk hoog doordat er bepaalde werkzaamheden tijd gebonden zijn.
Pluspunten
Bedrijfskantine, dynamische omgeving, personeelskorting
Minpunten
Repetitieve werkzaamheden, werkdruk, lastig parkeren tijdens piek momenten bij kantoor
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was prima omgeving gezellig
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 oktober 2018
jammer dat ik er niet kon werken omdat de communicatie van beide kanten slecht was
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gedreven en flexibele werkgever
Cat Man SmartHome en MM accessoires (huidige medewerker) –  Schiphol19 maart 2018
Een echte hands-on mentaliteit wat zorgt voor een echte doeners cultuur
Pluspunten
Flexibele organisatie
Minpunten
Nog veel silo denken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
bijrijder (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 november 2017
met veel plezier gewerkt helaas was er geen plek meer voor mij wegens de 30 norm in het bedrijf
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
slechte communicatie met directie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke contacten met klant en collega's.
Afdelingshoofd (huidige medewerker) –  Den helder.3 oktober 2017
Bcc is een leuk bedrijf maar is momenteel zoekende in de markt.
Pluspunten
Klantencontacten.
Minpunten
Steeds minder personeel en meer werk moeten verrichten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever, ik ga nog iedere dag met plezier heen
medewerkster afdeling Finance (huidige medewerker) –  Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost23 december 2016
altijd werk, nooit saai
leuke collega's
Groot bedrijf, tal van mogelijkheden
gevarieerd werk
Pluspunten
leuke collega's, leuk gevarieerd werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Veghel31 maart 2016
-Voorraad controleren en spiegel van producten.
-Klanten begroeten.
-Netjes georganiseerd.
-Gezellige collega's.
Pluspunten
Mogelijkheid om door te leren!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdag bij BCC
Bezorger/installateur (huidige medewerker) –  Zwolle, OV13 april 2015
BCC is een goede werkgever.
Ik heb er geleerd hoe ik televisies etc. moet aansluiten en heb gewerkt met verschillende leuke collega's. Momenteel werk ik nog steeds bij BCC maar ben opzoek naar werk wat meer bij mijn opleiding werktuigbouwkunde past.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BCC elektro-speciaalzaken B.V.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 12 reviews
52
45
33
21
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over BCC elektro-speciaalzaken B.V. gesorteerd op locatie