Bastion Hotels Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
ONTBIJTHULP (voormalige medewerker) –  Brielle21 april 2018
Het bastion hotel is een leuk hotel om te werken en ervaring in de horeca op te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Nachtportier (huidige medewerker) –  Zaandam11 april 2018
Zeer leuke sfeer, Lekker zelfstandig en goed te combineren met school.
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
Minimum loon
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig personeel, Management is jammer
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Apeldoorn29 maart 2018
Hoewel ik het personeel als prettig heb ervaring, en ook zeer gezellig, voelde ik mij niet prettig behandeld door het management. (Met name de housekeeping)
Ik ben wel wat gewend, maar nog nooit heb ik mij zo minderwaardig gevoeld. Fysieke klachten die ik daar heb opgelopen, waarvoor ik later naar de fysio moest, werden genegeerd.
Ik kreeg de keus om mij erover heen te zetten, of per direct te stoppen en niet weer terugkeren. Ik heb de laatste optie gekozen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Kamermeisje (huidige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
Gewerkt in een leuk team. Het was meestal druk maar soms ook rustiger. Het was duidelijk wat je moest doen, vragen stellen kon prima. De managers waren erg aardig en bedankte ook aan het einde van de dag.

Ik kan Bastion echt bij iedereen aanraden.
Pluspunten
Aardige managers en collega's
Minpunten
Je moet wel hard werken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Housekeeping
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zaandam2 maart 2018
Ten tijde dat ik hier werkte kreeg je zwaar onderbetaald.
Ipv per uur werd je maar per kamer betaald.
Had je 5 kamers mocht je 1.5 uur over doen.
Deed je er 3 uur over had je pech en kreeg je se andere 1.5 gewoon niet betaald.
Ook was het hoofd huishouding absoluut niet geschikt voor de functie.
Ging s'ochtends voor wij begonnen alle kamers af om de achtergelaten fooi van de kamers te pakken en in eigen zak te steken.
Tevens wilde ze geen tegenspraak en deed je dit wel ging ze je woorden in de mond leggen.
Pauze tijden gelden ook niet voor haar ze stond bijna alleen maar te roken.
En van collegialiteit onder collega's was ook geen sprake.
Als de collega's klaar waren gingen ze naar huis zonder elkaar te helpen.
Heb hier helaas 5 jaar van mijn leven aan verspeeld maar hierdoor wel geleerd dat ik niet meer over me heen laag lopen en niet laat uitbuiten
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
keukenhulp
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk1 maart 2018
het was altijd gezellig. soms wel erg druk. jammer dat het vaak rustig was. te rustig dat veel mensen vrij kregen
Pluspunten
tussen door drinken
Minpunten
weinig werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inhoudelijk werk
Assistent Hotel Manager (huidige medewerker) –  Groningen26 februari 2018
Goede trainingen gehad, erg leerzaam bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Veelzijdigheid
Minpunten
Invaldiensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met een jong maar ondernemend team
Night manager / Nachtportier (voormalige medewerker) –  Leiden22 januari 2018
Erg leuke baan, leuk personeel en zelfstandigheid.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Minimum loon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Motiverende werksfeer met leuke betrokken collega's
Medewerker hoofdkantoor (huidige medewerker) –  Utrecht14 december 2017
Helder en duidelijke organisatiestructuur
Motiverende werksfeer
O.a. mooie kansen en uitdagingen voor starters op de arbeidsmarkt
Goede doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden en teamspirit
Minpunten
Iets meer flexibiliteit qua werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keukenhulp
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 november 2017
Je staat in de keuken en er is veel werk druk.
Sommige dagen waren leuk en soms ook weer niet.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen exacte stoptijd
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke sfeer
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Brielle8 november 2017
Ik vind het erg leuk om hier te werken, het is een leuke groep met verschillende meiden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving!
Ontbijtmedewerker en keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Almere5 juni 2017
Ik heb een gezellige werkperiode gehad en ik vond het erg prettig om daar te werken. In de afgelopen twee jaar dat ik daar heb gewerkt heeft het hotel ontwikkelingen gehad die alles alleen maar hebben verbeterd.
Pluspunten
Prettige werkomgeving
Minpunten
Je hebt geen vaste tijd, dus je weet nooit hoe laat je klaar bent.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral voor jongeren
Ontbijtmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam6 april 2017
De korte tijd die ik hier heb doorgebracht heb ik vooral een mening gevormd dat dit een bedrijf is voor jongeren die dit bijvoorbeeld doen naast hun studie.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte balans
Afwasser/keukenhulp (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)29 maart 2017
Een perfecte balans en veel doorgroei mogelijkheden!! Een aanrader om te solliciteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Geleen8 maart 2017
je kreeg flink onder betaald en er werd niet goed met je uren om gegaan
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
onverzorgd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke dag is anders
Gymdocent (voormalige medewerker) –  Bredevoort4 januari 2017
Les gegeven aan kinderen, dus elke dag is anders (hoe zitten ze in het vel) leuk om het voor te bereiden maar nog leuker om te zien dat het werkt wat je bedacht hebt
Pluspunten
leuke doelgroep
Minpunten
geen collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Brielle13 december 2016
Helaas omdat er niet genoeg werk is en omdat ik te oud ben wordt mijn contract niet verlegend.
Dit vind ik heel erg jammer omdat ik het erg naar mijn zin heb.
Leuke collega's en fijne tijden om te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een leuke ervaring.
Kamerjongen (voormalige medewerker) –  Groningen13 december 2016
Veel dingen geleerd, hele leuke collega's en teamleiders.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Keukenmedewerker/ bediening (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2016
Bastion Best western is een goede leerschool voor jongeren.
leuke collega's die hard werken.
Leuke klanten.
ligging
Pluspunten
eten
Minpunten
werktijden in het weekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 september 2016
Het werk als kamermeisje is heel zwaar en vooral als je veel werkt en weinig betaald krijgt.
Minpunten
Heel zwaar, te weinig geld voor wat je werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bastion Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 35 reviews
510
47
313
24
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur