Bastion Hotels Reviews

107 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 113 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel te hoge werkdruk
Assistent hotelmanager (voormalige medewerker) –  Regio Mmsterdam3 september 2018
te veel verantwoordelijkheid voor wat je er voor terug krijgt, laag salaris en weinig vrije tijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N.V.T
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 augustus 2018
geen leuke ervaring gehad geen door groei mogelijkheden gehad
Pluspunten
N.V.T
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don’t do it
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer22 juli 2018
Doe het jezelf niet aan! Je wordt volledig uitgebuit bij Bastion en dan met name door het hoofdkantoor en de regiomanagers. Je werkt 9 vd 10 keer over en dat wordt niet uitbetaald. Na een avonddienst is er een kans dat je de nachtdienst ook draait, als de nachtportier niet komt opdagen (wat toch wel vaak gebeurd). In het begin zullen ze je zeggen dat je minimaal 2 weekenden per maand vrij krijgt. Dit is NIET het geval en ze zullen zelfs in discussie gaan met je hierover. Pauzes krijg je niet. Veel ex-werknemers zijn overspannen geraakt of in een depressie terecht gekomen en hebben er nu nog steeds last van. So like I said... don’t do it!
Pluspunten
(Soms) Leuke collega’s op locatie
Minpunten
Al het andere.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kellemes hotel barátságos emberek
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Maastricht30 juni 2018
Tökéletes munkáltatók, munka neheze cipekedés távolság szekrényektöl.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg slechte werkomgeving. managers en werknemers hebben geen band. uren kloppen heel vaak niet. geen vakantie uren
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Hoofddorp15 juni 2018
wordt uitgebuit
je hebt nooit het aantal uur dat je wil werken
krijgt per kamer betaalt 20min voor een vertrekker en 10min voor een blijver
geen bescherming tegen schoonmaak middelen
Pluspunten
niet
Minpunten
bijna alles
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
ONTBIJTHULP (voormalige medewerker) –  Brielle21 april 2018
Het bastion hotel is een leuk hotel om te werken en ervaring in de horeca op te doen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Nachtportier (huidige medewerker) –  Zaandam11 april 2018
Zeer leuke sfeer, Lekker zelfstandig en goed te combineren met school.
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
Minimum loon
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig personeel, Management is jammer
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Apeldoorn29 maart 2018
Hoewel ik het personeel als prettig heb ervaring, en ook zeer gezellig, voelde ik mij niet prettig behandeld door het management. (Met name de housekeeping)
Ik ben wel wat gewend, maar nog nooit heb ik mij zo minderwaardig gevoeld. Fysieke klachten die ik daar heb opgelopen, waarvoor ik later naar de fysio moest, werden genegeerd.
Ik kreeg de keus om mij erover heen te zetten, of per direct te stoppen en niet weer terugkeren. Ik heb de laatste optie gekozen.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Kamermeisje (huidige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
Gewerkt in een leuk team. Het was meestal druk maar soms ook rustiger. Het was duidelijk wat je moest doen, vragen stellen kon prima. De managers waren erg aardig en bedankte ook aan het einde van de dag.

Ik kan Bastion echt bij iedereen aanraden.
Pluspunten
Aardige managers en collega's
Minpunten
Je moet wel hard werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Housekeeping
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zaandam2 maart 2018
Ten tijde dat ik hier werkte kreeg je zwaar onderbetaald.
Ipv per uur werd je maar per kamer betaald.
Had je 5 kamers mocht je 1.5 uur over doen.
Deed je er 3 uur over had je pech en kreeg je se andere 1.5 gewoon niet betaald.
Ook was het hoofd huishouding absoluut niet geschikt voor de functie.
Ging s'ochtends voor wij begonnen alle kamers af om de achtergelaten fooi van de kamers te pakken en in eigen zak te steken.
Tevens wilde ze geen tegenspraak en deed je dit wel ging ze je woorden in de mond leggen.
Pauze tijden gelden ook niet voor haar ze stond bijna alleen maar te roken.
En van collegialiteit onder collega's was ook geen sprake.
Als de collega's klaar waren gingen ze naar huis zonder elkaar te helpen.
Heb hier helaas 5 jaar van mijn leven aan verspeeld maar hierdoor wel geleerd dat ik niet meer over me heen laag lopen en niet laat uitbuiten
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
keukenhulp
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk1 maart 2018
het was altijd gezellig. soms wel erg druk. jammer dat het vaak rustig was. te rustig dat veel mensen vrij kregen
Pluspunten
tussen door drinken
Minpunten
weinig werkuren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inhoudelijk werk
Assistent Hotel Manager (huidige medewerker) –  Groningen26 februari 2018
Goede trainingen gehad, erg leerzaam bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Veelzijdigheid
Minpunten
Invaldiensten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met een jong maar ondernemend team
Night manager / Nachtportier (voormalige medewerker) –  Leiden22 januari 2018
Erg leuke baan, leuk personeel en zelfstandigheid.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Minimum loon
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede doorgroei mogelijkheden
Plaatsvervangend Hotel Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium14 januari 2018
Bastion is een leerzame werkplek. Je kunt veel ervaring opdoen in verschillende functies en werkzaamheden. Ook kan je snel doorgoeien wat natuurlijk erg fijn is voor je CV.

Het is een baan voor harde werkers, en je moet zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebben omdat je wisselende werktijden hebt, zelf vind ik dit moeilijk te combineren met mijn sociale leven.

Het leukste van mijn baan: mijn collega's, de verschillende en vaste gasten in het hotel, de doorgroei mogelijkheiden.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheid, Collega's.
Minpunten
Arbeidsomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Motiverende werksfeer met leuke betrokken collega's
Medewerker hoofdkantoor (huidige medewerker) –  Utrecht14 december 2017
Helder en duidelijke organisatiestructuur
Motiverende werksfeer
O.a. mooie kansen en uitdagingen voor starters op de arbeidsmarkt
Goede doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden en teamspirit
Minpunten
Iets meer flexibiliteit qua werktijden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keukenhulp
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 november 2017
Je staat in de keuken en er is veel werk druk.
Sommige dagen waren leuk en soms ook weer niet.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen exacte stoptijd
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede werkomgeving
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Roosendaal8 november 2017
Bij dit bedrijf merk je/ en spreekt personeel heel veel over een prettige werksfeer en werkdruk en als je standplaats Rotterdam is of Tilburg je gemakkelijk ingezet kan worden in Maastricht of Haarlem.
Minpunten
Geen leuke baan
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke sfeer
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Brielle8 november 2017
Ik vind het erg leuk om hier te werken, het is een leuke groep met verschillende meiden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan indien werken je leven is
Assistent manager (voormalige medewerker) –  -17 oktober 2017
Korte tijd hier gewerkt. Eerst wordt je binnengehaald met leuke praatjes waarna er vervolgens niemand meer van het hoofdkantoor naar je omkijkt. Wanneer je leven alleen maar werken is, is Bastion de perfecte match - niet alleen werk je 10 uur per dag zonder nauwelijks pauze maar ook sturen ze je telkens naar diverse locaties waarbij de vaak lange reistijd voor eigen rekening van de werknemer valt. Als je hier tegen in gaat lachen ze je gewoon uit. Zeker geen aanrader!
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Reizen in je eigen vrije tijd, Geen of nauwelijks pauze bij een werkdienst van ca. 10 uur, Slecht personeelseten
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet nder de indruk
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 september 2017
ik vondt het geen leuk bedrijf om te werken
de mensen waren niet vriendelijk
Pluspunten
x
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bastion Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 113 reviews
521
419
335
218
120

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
2,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,0Bedrijfscultuur