Basic Fit Reviews

38 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 91 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer in een sportieve omgeving
Clubmanager/ Teamleidster (huidige medewerker) –  Eindhoven17 januari 2019
Een warm management, waar ik de mogelijkheid heb gekregen om ervaring op te doen als clubmanager. Ik ben hier verantwoordelijk voor de club en zorg dus dat alles goed verloopt voor het personeel en de leden van de club.

Het schoonmaken in mijn functie vind ik minder leuk, maar het contact met de leden en de vrijheid maakt een hoop goed.

de secundaire arbeidsvoorwaarden zouden beter kunnen.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Welcome to burn-out city
Teamleider (voormalige medewerker) –  Nederland15 januari 2019
Tijdens mijn werk bij deze werkgever heb ik mezelf slechter gevoeld dan bij welke werkgever dan ook.
Als je ziek bent mag je zelf vervanging gaan zoeken, ook als deze ziekte burn-out gerelateerd is.

De manager houdt geen overzicht op de ziekmeldingen of de medewerkers.

Het kerstpakket is een grap.

De werkzaamheden zijn gezeur oplossen van je medewerkers, leden en manager. Met nadruk op het oplossen van gezeur.

Maandelijkse taak is hierbij ook ruziemaken, ergens in de maand wordt iemand boos op je.
Pluspunten
Leden doen vaak ook aardig
Minpunten
Management, bedrijfsvoering, inbreuk op privéleven
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte communicatie engeen begrip voor gastheer / gast vrouw
Gastheer bediening (huidige medewerker) –  Heer4 november 2018
in basic fit is de communicatie van managers en hoofdkantoor heel slecht
Pluspunten
geen
Minpunten
heel veel min punten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek
Gastheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 juli 2018
Tijdens mijn studieperiode heb ik bij Basic-Fit gewerkt. Het is een leuk bedrijf waar je veel kan leren, voornamelijk in de sales. De gezellige werksfeer, de leuke leden en de sportieve omgeving maken het werk leuk om te doen!
Pluspunten
Gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd gezellig
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  IJmuiden17 mei 2018
Elke dag weer beginnen met vrolijke mensen die alle motivatie hebben om de dag te beginnen met een goede training. Daarbij was het contact met mij en mijn collega's ter zeer aangenaamste. Altijd alles in goed overleg.
Pluspunten
Goede werkzweer
Minpunten
soms lange dagen vanwege te weinig mensen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werksfeer
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  goes27 april 2018
Bij basic fit goes gaan de dingen niet zoals eerst worden afgesproken.
In het sollicitatiegesprek zou ik 2 vaste dagen gaan werken dwz. 16 uur per week.
eenmaal aan het werk was dit 24 uur waarvan elk weekend!
ook kom je in een groepsapp dus je hebt ook in je prive leven geen rust.
op het werk zelf ben je alleen maar met schoonmaken en sales bezig.
verder werd er onderling veel gemanipuleert wat betreft diensten er kan niks en er moet alles.
Ik had het er na 2 weken al gezien.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen pensioen slecht uurloon
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gastvrouw=Schoonmaker
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 januari 2018
Heb een sollicitatiegesprek gehad (van 2,5 uur lang) en werd bijna aangenomen maar heb dit afgewezen. Deze mensen zoeken een schoonmaker onder naam van gastvrouw. Zeggen duidelijk dat er vooral zware schoonmaak werkzaamheden worden verwacht (dagelijks 4 uur apparatuur schoonmaken). Geen pauze's (worden wel doorbetaald) en je staat in de avonden in je eentje. Dus of je snel een boterham kunt happen of naar de wx kan is je eigen probleem dan. Ze betalen je de minimumloon en willen echt dat je keihard gaat werken zonder te klagen. Nou dacht het niet. Heel jammer dat Basic Fit zulke voorwaarden eist en zo onprofessioneel en zielig omgaat met zijn medewerkers.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 70Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk matige werkgever
Gastheer (voormalige medewerker) –  Nederland20 januari 2018
Afwisselend werk in een leuke omgeving
Teamleden kunnen leuk zijn maar zien je vaak als concurrent ipv collega
Gratis sporten alleen op eigen locatie en niet voor gezinsleden. Dat is het minste wat de werkgever kan bieden voor het minimumloon zonder reisvergoeding
Lange dagen
Pluspunten
Afwisseing
Minpunten
Weinig waardereing
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rare sfeer, slecht salaris en slechte secundaire arbeidsvoorwaarden
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp11 januari 2018
Enkele maanden gewerkt op het hoofdkantoor in Hoofddorp, wat ik heb ervaren als vreselijk. Er hangt een hele vervelende sfeer in het callcenter; veel draait om de gunfactor bij de teamleiders. Als je dus niet het lievertje bent van de teamleider, kun je doorgroeien wel vergeten. Ook onderling veel geroddel op de werkvloer over collega's. Geen pensioenopbouw als agents, terwijl de teamleiders en andere werknemers in het bedrijf daar wel recht op hebben.
Pluspunten
Sportschool op kantoor
Minpunten
Slechte sfeer
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bij baantje
Gastheer / Sportinstructeur (voormalige medewerker) –  ede5 januari 2018
Leuk bij baantje
veel onder de mensen
fijne tijden
Pluspunten
Leerzaam voor me eigen trainingen
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Nederland13 september 2017
Als je schoonmaakwerk zoekt zit je aan het goede adres.
Je zit met z'n alle in een groepsapp, verschrikkelijk want het gaat alleen maar over openstaande diensten en dat de sales omhoog moeten. Ze vragen of je een e-learning wilt maken die 1,5 uur duurt (gewoon in je eigen tijd). Minimumloon van €9,03 per uur.
Je bent hier geheel zelfstandig, ook als je met vragen zit los je het maar zelf op en anders kan je het op de mail zetten.
Per abonnement die je verkoopt moet je minimaal 2 extra's bij verkopen want anders krijg je op je kop of kom je niet in aanmerking voor loonverhoging. Sales sales sales pff.
Maaltijd vergoeding komt niet in hun woordenboek voor.
Diensten zijn van 07:00-15:00 15:00-22:30 of 18:30-22:30.
Aan het eind van de dag mag je alle gewichten ook nog eens zelf opruimen, want mensen maken er een puinhoop van.
Pluspunten
Contact met de klanten
Minpunten
Te weinig salaris voor wat je moe t doen, geen maaltijd vergoeding, slecht contact met leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 61Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Basic fit
CUSTOMER SERVICE (The Netherlands) (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 maart 2017
Friendly environment to work, open space desks, travellers as colleagues and young managers, made this hard task as costumer service much easier to get by
Pluspunten
friendly colleagues
Minpunten
costumers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving
Personal Trainer (voormalige medewerker) –  Den Haag27 februari 2017
Het is een leuk baan.
Ik kan goed omgaan met medewerken.
ik heb het altijd naar mijn zin gehad.
Alleen de werk omgeving is niet schoon hoe ze het zeggen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Gastheer (voormalige medewerker) –  Den Haag22 januari 2017
Veel geleerd, administratie, met klanten omgaan
Noodzakeljk brieven sturen, netjes houden van de sportschool.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige stage
Maatschappelijk Stage (voormalige medewerker) –  Hengelo OV20 december 2016
De stage bij basic-fit vond ik erg leuk en gezellig, de sfeer was goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Goes4 december 2016
Voor 16 uur aangenomen maar in de praktijk was het opeens 25 uur inclusief de weekenden.
Kortom in het sollicitatiegesprek werd de functie anders voor gedaan dan in werkelijkheid.
Veel poetswerk ook kom je in een groepsapp waar je op allerlei manieren word gemanipuleerd extra te werken of dat er diensten anders zijn dan in manus het zogenoemde rooster staan.
Erg vreemd sfeertje waarbij collega's elkaar tegen spreken.
Niets is wat het lijkt bij basic fit goes.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 57NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gastheer
Gastheer (huidige medewerker) –  Utrecht24 augustus 2016
Gezellige sfeer en een fijne werkomgeving. Leden werken vaak mee en zijn vriendelijk zolang wij als medewerkers vriendelijk zijn.
Pluspunten
geen moeilijke werkzaamheden en geen fysiek zwaar werk.
Minpunten
weinig loon, en geen sales bonussen. geen cao.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Sneek10 juni 2016
De schoonmaakwerkzaamheden waren te zwaar
De collega's zag ik bijna niet
De contacten met klanten was fijn
Pluspunten
Receptiewerkzaamheden
Minpunten
Schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slaafje
Gastvrouw en vervangend teamleider (voormalige medewerker) –  Gelderland1 juni 2016
Gewerkt bij dit bedrijf en voor 9,45 bruto ben je je hele dienst aan het schoonmaken. Multiculturele sport school met veel opstootjes. Daar je alleen staat kun je toekijken want veiligheid is ver te zoeken

Klanten klagen altijd omdat betalingen nooit goed gaan dus psychologisch agressief wordt je constant aangevallen.

Je sluit altijd alles af dus veilig ben je nooit.

Ongelukken dagelijks dankzij de kapotte apparatuur en hoe goed je ook poetst de hygiëne is ver te zoeken.

Overleggen op deze punten is onmogelijk want dan ben he je baan kwijt

Geen aanrader .
Was deze review waardevol?Ja 76Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Basic-Fit Sittard
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Sittard19 mei 2016
Je bent voornamelijk alleen als je werkt, je draait dus een dienst van 8 uur alleen. Je werkt in de ochtend of avond, van 7 tot 15:00 of van 15:00 tot 22:30 uur.
Pluspunten
Gratis sporten
Minpunten
Weinig uren op contract
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Basic Fit. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 91 reviews
520
419
323
210
119

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,5Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
2,9Bedrijfscultuur