BAS Holding Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werkomgeving, fijne collega's en veel vrijheid.
Employer Branding Specialist (huidige medewerker) –  Veghel26 juli 2019
De leukste en fijnste werkgever die ik tot nu toe ben tegengekomen! Je krijgt bij BAS veel vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven en werkt samen met gemotiveerde en fijne collega's. Ondanks dat het een groot bedrijf is voelt het toch heel familiair aan en staat het management dichtbij het personeel. Oh en vergeet niet de gezellige borrels, feesten en het BAS Fit programma (gratis sporten).
Pluspunten
Uitgebreid inwerktraject, goede arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging en fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, wel doorgroeimogelijkheden.
Hoofdkantoor (voormalige medewerker) –  Veghel10 januari 2019
Hoge werkdruk, medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en zijn daarom erg gericht op hun eigen taken. Goede samenwerking laat daardoor soms te wensen over. Bij goede prestaties, is doorgroei mogelijk. Je kunt er veel leren in korte tijd.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieus en informeel bedrijf, goed voor je ontwikkeling!
Oud medewerker (voormalige medewerker) –  Veghel10 juli 2018
Leuk bedrijf, prettige werksfeer. Erg ambitieuze organisatie waar je jezelf goed kunt ontwikkelen. BAS geeft je veel verantwoordelijkheid, waardoor er veel van je verwacht wordt.
Pluspunten
Leuke sfeer, professioneel, veel verantwoordelijkheid
Minpunten
Hoge verwachtingen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen terugkoppeling na sollicitatie
Sollicitant (voormalige medewerker) –  veghel3 juli 2018
Na binnen één procedure twee gesprekken te hebben gevoerd met BAS is er totaal geen inhoudelijke terugkoppeling geweest nadat ik per mail werd afgewezen.Ook op meerdere verzoeken om te horen waarom ik was afgewezen (je wilt toch een reden) werd simpelweg niet gereageerd.

Als je anno 2018 nog zo met kandidaten omgaat, loop je wel erg ver achter, zonde van zo'n bedrijf!
Pluspunten
mooie locaties
Minpunten
frustrerend sollicitatieproces
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Medewerkster financiële administratie (voormalige medewerker) –  Veghel30 maart 2016
Inboeken van inkoopfacturen, 2e boeking van inkoopfacturen.
betaalvoorstellen klaarmaken voor betaling en inlezen in bankprogramma. Mijn directe collega's waren hele fijne collega's om mee te werken. we hebben veel gedeeld op werk gebied, maar ook zeker op sociaal en prive gebied.
Pluspunten
gezelligheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Salesadvisor (voormalige medewerker) –  Nederland21 maart 2016
Gezellige werkomgeving
Gezellige collega's
Goed betaald

via Young Capital ben ik er gekomen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer hoge werk druk,
Africa Sales & Export manager (huidige medewerker) –  Veghel8 september 2015
Zeer hoge werk druk, success is geheel gebaseerd op getallen en nummers. Veel managers, waaronder een stel zeer goede en een stel extreem slechte!
Veel commerciele kennis binnen het bedrijf, een goede tussen stap omdat men er zeer veel leert!
Pluspunten
Familie bedrijf
Minpunten
Onduideliijke management structuur met te weinig communicatie naar onderen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail
Assistant juridique et commercial (voormalige medewerker) –  Veghel, NB1 december 2014
Un cadre unique de travail.
Au sein d'une équipe jeune et dynamique, les opportunités de développement personnel sont très rapides
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BAS Holding. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 9 reviews
55
42
30
21
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over BAS Holding gesorteerd op locatie