Reviews voor Bartiméus in Doorn

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en zinvol werk
woonbegeleider (huidige medewerker) –  Doorn4 juli 2019
Leuk en zinvol werk. Wel wordt er veel flexibiliteit verwacht en is er niet veel regelmaat in werktijden wat lastig kan zijn met een gezin. Salaris staat niet in verhouding met belasting.
Pluspunten
Zinvol
Minpunten
Onregelmatig, salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
open cultuur met ruimte voor ontwikkeling voor medewerkers en clienten
Medewerker Dagbesteding (voormalige medewerker) –  Doorn22 november 2017
Fijne werkomgeving waar je elke dag weer met plezier naar toe gaat.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve samenwerking
Woonbegeleider (huidige medewerker) –  Doorn1 november 2017
Ik heb veel geleerd bij Bartimeus maar nu ben ik toe aan wat anders !
Mijn skills als accountmanager gaan kriebelen en wil ik graag uitbreiden in een sales functie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bartimeus
Woonbegeleidster (huidige medewerker) –  Doorn25 juni 2017
Mooi/dankbaar werk soms lichamelijk en geestelijk zwaar!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer hoge werkdruk
Woonbegeleider (voormalige medewerker) –  Doorn13 juni 2017
Op de woningen wordt er veel verwacht van de begeleiders.
Als er open diensten zijn wordt er verwacht dat deze binnen het team wordt opgelost, aangezien de flexmedewerkers beperkt zijn of al veel worden ingezet. Door de kleine, vaste teams komt er veel bij hen terecht en werk je altijd veel meer als de uren op je contract. De werkdruk is daarom gigantisch en is er een hoog ziekte verzuim.
De collega's onderling daarin tegen zijn gezellig en vriendelijk, de sfeer onderling is over het algemeen goed.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
Heel veel extra werken ( soms door werkopdracht, verplicht komen)
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever
Teamassistente (huidige medewerker) –  Doorn18 augustus 2016
leuke organisatie waar je veel voldoening uit je werk haalt.
Jammer dat er soms zo weinig tijd is om leuke dingen te doen met de bewoners.Dat ligt niet aan bartimeus maar meer aan de politiek en dat geld voor de hele zorg.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme school met gedreven medewerkers met veel aandacht voor meervoudig beperkte leerlingen
Coördinator (huidige medewerker) –  Doorn1 november 2015
Vriendelijke zorgzame collega's
Uitdagende leerlingen
Creatief en enthousiast om leerlingen iets te leren
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie Samenwerking
Mederwerker-begeleider (voormalige medewerker) –  Doorn21 juli 2015
Je werkt of alleen of met ze 2 op 7 Cliënten. Ik vond het daar altijd heel erg fijn. ik heb er veel geleerd en je kon aan van alles mee doen om nog meer te leren. Collega s waren fijn ook omdat er niet heel veel verandering in was. De Directie zie je niet veel en ken je alleen van naam. Moeilijke dingen zijn overlijden van cliënten.
Het leukte is dat je samen met de cliënten een mooie dag er van kan maken en dat je ze ziet genieten. Jammer van al die bezuinigingen.
Pluspunten
Niet werken voor een produkt wat veel geld opleverd.
Minpunten
Bezuinigen en onderbezeting
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team
begeleider 1 (voormalige medewerker) –  Doorn, UT18 januari 2015
Goed en gezellig team. Je gaat er met zijn allen voor, zicht op wat je kunt en wilt, open staan voor doorgroei mogelijkheden. Managers toen erg op de achtergrond, weinig sturing en soms opdrachten krijgen die moeilijk te doen waren met onze doelgroep
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi Leerbedrijf
Leerling Maatschappelijke Zorg (BBL) (voormalige medewerker) –  Doorn15 oktober 2014
Voor mensen die op latere leeftijd een diploma in de zorg ambiëren is dit een zeer goede opleider en dé specialist op het gebied van visuele beperkingen.

Ik ben zeer tevreden over het leertraject en over de geboden ondersteuning vanuit ROC/Bartimeus.
Het werken en leren kan soms tegenvallen. Bij onregelmatig werken moet je goed plannen om je opdrachten af te krijgen.
Overigens ook niet vergeten dat je een privéleven hebt.

Je krijgt te maken met veel collega's, cliënten en werkplekken.
Met elk zijn eigen uitdaging, soms geweldig en soms minder prettig.
Geen dag is het zelfde binnen de zorg.

Ook Bartimeus ondergaat veranderingen die opgelegd zijn door de overheid. Het gevolg is dat er voor mij geen geschikte plek meer was na mijn opleiding. Tezamen met het aflopen van mijn 3e contract betekende dit dat ik niet later kon blijven.
Pluspunten
professioneel leerbedrijf
Minpunten
De onder vuur liggende zorgsector
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame periode
staigaire (voormalige medewerker) –  Doorn, UT6 augustus 2014
ik heb veel geleerd in de tijd dat ik stage liep bij Ma-Miek. ze heeft me veel bij gebracht over de kinderen en over hoe je het beste wat kon doen.

ook als er wat aan de hand was vond ze het belangrijk te weten en dit was erg fijn
Pluspunten
betrokken persoonlijkheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek met ruimte voor eigen inbreng
Eerst verantwoordelijk activiteiten begeleidster (voormalige medewerker) –  Doorn, UT23 april 2014
Leuke werkplek met ruimte voor eigen inbreng.
Erg collegiale collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag is anders. Lieve clienten en collega's.
woonbegeleider 1 (huidige medewerker) –  Doorn11 september 2012
Vanaf het moment dat ik op het werk kom is er vaak genoeg te doen zowel organisatorisch als met de clienten. We werken met functiedifferentiatie. In overleg met mijn collega's verdelen we de taken en gaan aan de slag. In sommige diensten is de werkdruk hoog en andere diensten verlopen wat rustiger. Dit heeft te maken met gedragsproblemen van clienten en met wie ik werk. Met vaste collega's verlopen de diensten vaak rustiger dan dat er een onbekende flexkracht bij staat.
Het leukste van mijn baan vind ik het werken in een team en de afwisseling die de clienten toevoegen.
Het moeilijkste vind ik momenteel om de kwaliteit van zorg te waarborgen ivm de doorgevoerde bezuinigingen.
Pluspunten
hoge inschaling van woonbegeleiders
Minpunten
slechte financiele situatie.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Bartiméus

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bartiméus. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 25 reviews
55
410
37
23
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Bartiméus gesorteerd op locatie