Barraca
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Barraca Carrières en werk

Over ons
BARRACA
BARRACA is de Rodizio Grill & Bar in Claus. De avond begint in de bar, met een mooie doorkijk op de orginele churrasco grills waar het vlees traditioneel wordt gegrild. Rodizio staat voor de unieke wijze van bediening. Passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Claus is onderdeel
 – meer... van Claus Park Collection.

Wat bieden wij?

Claus Park Collection is een toonaangevend en dynamisch horecaconcern dat zich bezig houdt met allerlei vormen van horeca zoals: restaurants, hotel, evenementen, congressen, bowling etc. Ons bedrijf bestaat uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport (hotel), Papa’s Beach House (restaurant & events) en Claus Company (hoofdkantoor). Belangrijke speerpunten bij ons zijn: altijd met goede kwaliteit, creatief en professioneel. In ons bedrijf zijn circa 200 personen werkzaam, waarvan circa 100 op oproepbasis.


De medewerkers van Claus Park Collection kenmerken zich door hun enthousiasme, eerlijkheid, discipline en professionaliteit ten aanzien van onze producten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier bij een financieel gezond bedrijf werken. Wij stimuleren onze mensen om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf en zien ze graag intern doorgroeien.


Arbeidsvoorwaarden

• Marktconform salaris volgens de horeca cao;

• Cursussen en trainingen, waaronder het opleidingsprogramma Claus Talenten;

• Aanbrengbonus;

• Medewerkerskorting binnen de faciliteiten van Claus Park Collection;

• Collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering;

• Korting op een abonnement bij diverse sportscholen;

• Pensioenregeling via PH&C.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Barraca te werken?

4,0
Werk-privébalans
4,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,5
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,5
Bedrijfscultuur