BAM Groep Reviews

76 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 131 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, slecht management
Netwerk engineer (huidige medewerker) –  Zwammerdam14 december 2019
Leuke mensen om mee te werken genoeg ruimte voor opleidingen, minpunt van de bam telecom is ze beloven veel maar word uiteindelijk niks mee gedaan, bedrijfs auto is echt een dingetje bij de bam en het management mag wel eens op de schop. Verder goeie arbeidsvoorwaarden en leuke werksfeer.
Pluspunten
Thuis werken
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige collega's
Financieel administratief medewerker (huidige medewerker) –  Gouda7 december 2019
Het is elke dag druk, waardoor de tijd elke dag snel voorbij is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet luisteren naar het personeel
Onderhoud timmerman bij Bam FM (huidige medewerker) –  Bunnik29 november 2019
Er word niet naar je geluisterd waar je tegen aan loopt of het duurt heel lang als er iets mee word gedaan. Het duurt lang bijna een jaar dat ze wel iets gingen doen.
Pluspunten
Vrij je dingen doen zelf oplossing vinden en uitvoeren.
Minpunten
Niet word geluisterd naar wat je wil of hoe je het zou willen in planning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen met de klant prorail en BAM een prettige werkomgeving
Conciërge (huidige medewerker) –  Driebergen-Rijsenburg/zeist28 november 2019
Ik heb met deze mensen 3 jaar plezierig gewerkt, zou het graag zien dat dit een gevolg zou krijgen. jammer voor mij dat het bijna klaar is en dit voor mij ophoud.
Pluspunten
Vriendelijkheid, open, meedenkend collegiaal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om te werken
Data glasvezel monteur (huidige medewerker) –  Zwammerdam24 november 2019
Fijne werkgever. veel is mogelijk.
Opleiding mogelijkheden.
Pluspunten
Fijne werk sfeer
Minpunten
Selaris verhoging, lastig onderwerp.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leukke tijd gehad
Fitter (voormalige medewerker) –  Nieuwleusen29 oktober 2019
hard werken en een uitvoerder die niet alles onder controle had
Pluspunten
auto van de zaak
Minpunten
reisteiden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderhoud en storingen en nieuwe instalatie
Allround elektromonteur (voormalige medewerker) –  Schiphol21 oktober 2019
De werkzaam heden die ik verricht heb bij de Bam
heb ik afgeleverd met goed resultaat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bam zwammerdam
Network Engineer (voormalige medewerker) –  Zwammerdam23 september 2019
Als netwerk engineer heb ik het zeer leuk gehad en ik zou graag altijd in deze wereld blijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden
Meewerkend voorvrouw (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 september 2019
De functie bij de BAM vond ik erg leuk, jammer dat ik door reorganisatie weg moest.
Pluspunten
sfeer bij het bedrijf
Minpunten
reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkhouding
Timmerman (huidige medewerker) –  Amsterdam10 juli 2019
Met plezier gewerkt door boventallig nu weg ga zo weer terug
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
driftige manager die geen idee had wat er op de werkvloer plaatsvindt, jammer want de collagae waren erg aardig.
tekenaar bewonerskeuzen bij Nieuwbouwprojecten (huidige medewerker) –  Utrecht7 mei 2019
driftige manager die geen idee had wat er op de werkvloer plaatsvindt, jammer want de collagae waren erg aardig.
Pluspunten
leuke collegae
Minpunten
hierarchisch gedrag management
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Master Data Management medewerker (huidige medewerker) –  Gouda1 februari 2019
Een goed bedrijfscultuur, waar je veel kan leren. En veel mogelijkheden in het bedrijf zelf om door te groeien
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
veel inleen als collega
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met heel veel plezier gewerkt
medewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer Bedrijf BTN ( BAM Groep onjuist)31 januari 2019
Met heel veel plezier gewerkt en de werkzaamheden waren zeer divers van inkoop tot verkoop en bezoekers van de winkel helpen met hun vraag naar zeer uit een lopende materialen die ze snel uit voorraad vaak nodig hadden voor de werkzaamheden waar ze mee bezig waren op dat moment.

Doordat ik benaderd werd door een ander bedrijf waar ik weer als technisch verkoop medewerker van afdichtingen kon worden besloot ik daar toen voor te kiezen.


Maar ik heb wel de leukste tijd gehad bij het bedrijf BTN in Zoetermeer ook al was het maar heel kort.
Pluspunten
werkzaamheden heel divers en leuk contact met de klanten
Minpunten
Niet ervaren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Senior telecom engineer (huidige medewerker) –  Zwammerdam11 december 2018
Goede werkgever om voor te werken! zeker een aanrader voor mensen die vakkennis willen op doen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun space.
Intern of sustainability (voormalige medewerker) –  Bunnik, NL10 december 2018
Royal BAM group is a great comapany to work for and gives every employee enough chance for individual growth and devolopement.
I can also say that BAM is one of the best place to learn and improve as professional.
Pluspunten
Good work life balance, good "family" environment
Minpunten
High level of office politic, too less job to execute
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg12 oktober 2018
De dag begint met het openen van de mail, het uitdelen van de meldingen die binnenkomen van de bewoners van de Reeshof. Wanneer deze zijn afgehandeld krijgen de melders een nette terugkoppeling wat de medewerker heeft gedaan om het probleem op te lossen. Één keer per maand notuleer ik tijdens de bouwvergadering en een operationeel overleg. Ik plaats bestellingen zowel kantoor, verkeers- en straatnaamborden, koffie en thee, bankjes en dergelijke. Voor de grondwerkzaamheden maak ik Klicmeldingen. En de gebruikelijke werkzaamheden zoals klanten ontvangen, telefoon beantwoorde,n archiveren, kopiëren en overige ad hoc werkzaamheden. Zoals u ziet een veelzijdige baan.
Pluspunten
Dicht bij huis, gezellige sfeer en goed salaris
Minpunten
Via een uitzendbureau dus geen vastigheid.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig, open werksfeer
Crediteurenbeheer (voormalige medewerker) –  Bunnik18 september 2018
Ik heb altijd met veel plezier bij de BAM gewerkt.
Pluspunten
open sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
innovatieve bouwer
Commercieel Manager (huidige medewerker) –  regio Zuid25 juli 2018
innovatieve bouwer met veel aandacht voor mvo, processen en techniek.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf maar het management is beneden peil
Project Administrateur IBAS + SAP (huidige medewerker) –  Gouda25 april 2018
Als uitzendkracht binnen gekomen met de belofte op een vast contract maar je wordt als oud vuil aan de kant geplaatst als het aan het management ligt terwijl ik vrouw en kinderen heb. Managers dienen hun eigen belang, beloftes en afspraken worden niet nagekomen. Ondanks dat je graag wilt weten waar je aan toe bent lopen ze langs je heen of je niet bestaat. Ook onderling tussen de collega's is er weinig kennis overdracht en support.
Ook was er de afspraak dat ik opgeleid zou worden intern maar daar is weinig van terecht gekomen. Desondanks vind ik mijn werk leuk en uitdagend maar ben toch op zoek nar een andere functie bij een andere organisatie.
Pluspunten
Goed CAO loon met voorzieningen.
Minpunten
Te veel om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typisch groot bouwbedrijf
timmerman 1 (voormalige medewerker) –  Landelijk22 april 2018
Groot en log. Uiteindelijk ben jij een nummertje en de aandeelhouders zijn degene die tevreden moeten worden gehouden. Voor mensen met een hbo opleiding of hoger zal het best een goed bedrijf zijn. Maar voor alle mensen die het vuile en zware werk moeten verzetten is weinig waardering.
En onderaannemers moeten op hun hoede zijn als ze zaken doen met de bam
Pluspunten
Fijne directe collega's
Minpunten
Je bent een nummertje. Het menselijke is er door de jaren vanaf gegaan
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij BAM Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 131 reviews
545
450
325
22
19

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur