BAM Groep

Werken bij BAM: een impressie

Over BAM Groep

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities
 – meer... 

  • In deze bijzondere tijd zoeken we naar creatieve oplossingen, ook voor onze huidige én toekomstige stagiairs en starters. 
Daarom organiseert BAM op woensdag 10 juni van 15.30-16.30u een #webinar via Microsoft Teams waarin Koen van Doremaele(Site Engineer) ons meer gaat vertellen over zijn tijd op #antarctica , waar hij samen met een team, tussen de pinguïns en zeehonden, de Kademuur voor het BAS Rothera Research Station reconstrueerde. 
Een onwijs gaaf verhaal, dat je vast en zeker niet wilt missen! Vanzelfsprekend is er ook de ruimte om je vragen te stellen over de huidige stage- en startersmogelijkheden binnen BAM. 
Je kan je t/m maandag 8 juni aanmelden door een mail te sturen naar marjolein.van.houdt@bam.com. Na aanmelding ontvang je op dinsdag 9 juni een uitnodiging met daarin de link naar de webinar. 
Tot dan!

#werkenbijbam #stage
  • Fijne #veiligheidsvrijdag! Veiligheid staat bij BAM altijd op nummer 1 en dat zal ook altijd zo blijven. #veiligheid #safetyfirst #bam #werkenbijbam #vrijdag
  • Hoe kan BAM ontwerpkeuzes toetsen op het gebied van duurzaamheid? Dat was het vraagstuk waarmee Janneke Schaeken, Trainee bij @koninklijkebamgroep binnen het duurzaamheidsteam van @bambouwtechniek Schiphol startte.

Benieuwd hoe zij dit heeft aangepakt? Lees dan het hele interview via de link in de bio

#werkenbijbam #duurzaamheid #bouwenaandetoekomst #schiphol #traineeship
  • Wouter van der Zwan is naast zijn werk als Omgevingsmanager bij @dezalmhaven ook nog stagebegeleider van een drietal afstudeerders: Chaim, Ruben en Mark. Gisteren was het de landelijke 'Dag van de stagiair'. En om deze reden zetten we deze drie bijna-afgestudeerden even in het zonnetje. 
Chaim doet onderzoek naar de inrichting van het logistieke proces in de afbouw. “Het is een bijzondere ervaring om op deze manier een bijdrage te leveren aan het hoogste gebouw van de Benelux”. Stagiair 2 is Ruben. Hij doet onderzoek naar de implementatie van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. “In de keet en op de bouwplaats hangt er een goede sfeer en is er veel kennis, dit zorgt voor een leuke afstudeerstage”, aldus Ruben. 
Voor Mark zijn afstuderen wordt onderzoek gedaan naar het proces binnen de hijsloods. Mark: “Het onderzoek en het project De Zalmhaven zijn uniek en super interessant. Binnen het uitvoeringsteam waarin ik werk is er een hechte band met mijn collega’s waarmee ik zowel formeel als informeel fijn kan communiceren”

#BouwenAanMensen #stagebijbam #werkenbijbam #wijbouwendoor #zalmhavenrotterdam #rotterdam
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Runnenburg 9
3981 AZ Bunnik
Omzet
5 tot 10 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
BAM Groep op Instagram
BAM Groep website

Twitter

Facebook