Ballast Nedam Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 31 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel vrijheid en goede sfeer
Procesoperator, onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Assendelft5 januari 2020
leuke collages,veel vergoeding op eten en werkkleding.bijscholing laat te wensen over in deze branch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voormalig groot bouwbedrijf wat nu zoekende is zichzelf opnieuw te vinden
Machine operator (voormalige medewerker) –  Leerdam29 december 2019
Veel orders, wat door het management niet goed overzien wordt (i.i.g. op mijn afdeling) en zorgde voor stressvolle dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden, geen eerlijke bedrijfsvoering
Afdelingschef beheer en onderhoud (voormalige medewerker) –  Leerdam8 december 2019
Het werk was goed, team was leuk en locatie prima.
Het management (niet direct boven mij maar het hoofdkantoor) was niet eerlijk waardoor ik uiteindelijk niet positief ben.
Werken, werksfeer en vergoedingen waren absoluut goed!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om voor te werken
Ontwerpcoordinator/ Wijzigingsmanager (huidige medewerker) –  Nieuwegein21 oktober 2019
Goed bedrijf om voor te werken, fijne werksfeer, en goede collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en goeie samenwerking met collega's onderling
HSSE Coordinator (voormalige medewerker) –  Ballast - nedam international projects6 augustus 2019
Ballast nedam is een toonaangevend bedrijft met gespecialiseerde mensen, Wij als team ondersteunen mekaar en delen onze kennis samen. Management weet van aanpakken en besturen. bedrijfcultuur is dat we multi cultureel zijn en elkaar vertrouwen. einde van het project. samen het werk op een veilige manier voltooien.
Pluspunten
Goeie samenwerking
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met een stevige ambitie en hele trotse collega's
Senior Manager Marketing en Communicatie (huidige medewerker) –  Nieuwegein21 februari 2019
Binnen Ballast Nedam is geen dag hetzelfde. Binnen het bedrijf werken collega's met veel passie en trots aan hun projecten. De ambitie van het bedrijf is stevig en er zit ondernemerschap in het bedrijf. Heb je een goed idee met dito onderbouwing dan krijg je de ruimte om er wat mee te doen.
Pluspunten
Trotse collega's die samen het verschil willen maken. Die je ongevraagd een compliment geven.
Minpunten
Het is een projectenorganisatie. Alles staat in het teken daarvan. De rest is algemene kosten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed en vooruitstrevend bedrijf.
QA/QC coördinator (huidige medewerker) –  Willemstad Curaçao18 februari 2019
Ballast Nedam is een bedrijf dat na enkele tegenslagen, de juiste weg is ingeslagen om weer een van de marktleiders te worden.
Pluspunten
Goed structuur
Minpunten
Luistert niet altijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hieronder
Hoofd Reprografische Dienst (voormalige medewerker) –  Nieuwegein7 december 2018
Mooi bedrijf waar ik altijd met heel veel plezier en toeweiding gewerkt heb, helaas is er door een reorganisatie een einde aan gekomen
Pluspunten
Mooi bedrijf met veel contacten
Minpunten
niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijv met top personeel
Bouwhulp (voormalige medewerker) –  Heerenveen1 februari 2018
Ik had heel veel geleerd bij dit bedrijf. Top bouw bedrijf
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
Ik krijgt geen fastcontract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedreven maar redelijke cultuur
Supervisor (voormalige medewerker) –  Willemstad26 januari 2018
+ planningen maken
+ groepen aansturen
+ werkkwaliteit garanderen en controleren
+ aanmoedigen tot stellen van doelen
+ goede werksfeer behouden in team
Pluspunten
altijd wat te doen
Minpunten
te weinig vergaderingen binnen het team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor de overname door een buitenlands bedrijf was dit bedrijf een prettig bedrijf om te werken
Wagenparkbeheerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 juni 2017
Voor de overname door een buitenlands bedrijf in 2016 heb ik hier ruim 36 jaar met veel plezier gewerkt in verschillende functies, waarvan de laatste 25 jaar op de afdeling Wagenpark en Leasing.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden tijdens mijn bijna 40 jaren lange carriere.
Minpunten
het beleid rondom oudere werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend leuke en goed werksfeer
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Nieuwegein24 oktober 2016
Harde werkers met hetzelfde eindresultaat voor ogen. Ook veel kunnen lachen. Hectisch, maar daar houd ik van. Een heleboel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superwerkgever
Commercieel medewerker Marketing en communicatie (voormalige medewerker) –  Nieuwegein24 maart 2016
Zeker op mijn afdeling offshore heel fijn team gehad. Veel geleerd maar ook de ruimte en vertrouwen gekregen om te leren. Zeer fijne onderlinge omgang en meedenken met elkaar.
Arbeidsvoorwaardelijk zeer goed. Ondanks het feit dat ik eerst heel sceptisch was, heeft het nieuwe werken wat er doorgevoerd is voor mij echt een fijne werkomgeving gecreëerd. Goed management binnen de afdeling. Je wordt ook benaderd als ze zien dat je meer kan.
Moeilijkste was wel dat onze afdeling verkocht werd, zo'n afdeling als we hadden was zeer uniek.
Pluspunten
Nieuwe werken, goede sfeer, prettige werkomgeving
Minpunten
geen !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
One day at the job
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  ExxonMobil Botlek-Rotterdam/Rozenburg21 maart 2016
Het begint 's-ochtends al voordat ik mijn jas uit heb :).
Jeanine, heb je dit voor mij, heb je dat voor mij. Tring, tring er staat een bezoeker bij de poort, kom je die even op halen. Ja natuurlijk!! Ik kom eraan.
Koffie zetten, goedemorgen allemaal!
Computer aanzetten, dan is het al 07:00 uur geweest!!!!
Mijn dagen zijn nooit hetzelfde.
Dan staan er weer mensen/collega's bij de contractorspoort die het terrein niet op mogen wegens geblokkeerde passen, goedkeuring vragen bij de "peetvader" van de Exxon.
Nieuwe pasaanvragen verwerken, mensen aanmelden voor de poortinstructie/films.
Dan komt de oliecentrale weer gasolie leveren, die moet begeleid worden. Dus ophalen en begeleiden heen en terug.
Ik heb geleerd superflexibel te zijn, soms moet je alles laten vallen om iets anders op te pakken wat voorrang heeft.
Verder houd ik de urenregistratie bij, maak bonnen en doe nog veel meer en het belangrijkste misschien: ik ben het zonnetje in huis!!
Ik heb fantastische collega's hier op het werk, het allerleukste vind ik het contact met alle mensen hier op het contractorspark en de Exxon.
Helaas, ik mag hier 2 jaar werken en nu komt er een opvolgster. Ze kunnen/mogen mij niet in vaste dienst nemen.
Pluspunten
Leuke en lieve collega's
Minpunten
Hele strenge regels van ExxonMobil maar niet geheel onbelangrijk, het gaat tenslotte om onze veiligheid!!!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kutbedrijf
werknemer groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Leerdam, ZH11 januari 2016
vriendjespolitiek,,achterbaks,,liegen,,,niet naar personeel luisteren
Pluspunten
niet
Minpunten
geen pluspunten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top baan!!!
Werkzaam op de afdeling Facility Management (voormalige medewerker) –  leerdam24 september 2015
werkzaam geweest op de afdeling facility management, zeer veel contact met klanten. Het leukte van alles, was het oplossen van problemen die zich dagelijks voordeden.
Pluspunten
samen lunchen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om kansen te krijgen
Commercieel medewerker marketing & communicatie (huidige medewerker) –  Nieuwegein, UT25 januari 2015
Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad bij Ballast Nedam, ze kijken echt naar je capaciteiten en je mogelijkheden. Ik heb daar kansen gekregen waardoor ik kon ontdekken waar mijn krachten en uitdagingen liggen. Mede door deze kansen heb ik de stap durven zetten om een opleiding te volgen en niet mee te gaan naar het bedrijf wat onze afdeling kocht. We waren een ontzettend sterk team.
Het moeilijkste vond ik wel echt dat we verkocht werden, ik had nog zoveel willen doen voor Ballast Nedam Offshore.
Pluspunten
Echt kansen krijgen
Minpunten
geen...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer en relatief rustige werkdruk
grondwerker (voormalige medewerker) –  nijverdal23 juli 2014
werkdag,standaard, werken in de gww sector
geleerd om als grondwerker actief te kunnen werken
alleen contact met uitvoerders verder geen of nauwelijks contact
collega,s waren bang voor hun baan,moeilijke werksfeer
geen moeilijke punten om aan te geven alleen nuchter denken
buitenwerk
Pluspunten
grote opdracht gever, aannemer
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden, waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer.
Timmerman 1 (voormalige medewerker) –  Heel Nederland10 april 2014
Op het werk werd leuk met elkaar omgegaan.
Altijd leuk samengewerkt met collega's.
Heb veel van mijn collega's en voorman geleerd.
De directie was moeilijk bereikbaar.
De moeilijkste dagen waren als het -18 graden was.
Het leukste vond ik toch wel de traditionele timmerwerkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele administratieve medewerker
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein23 maart 2014
Als de koffie maar smaakt vliegen de werk uren er zo doorheen.
Pluspunten
Gedreven
Minpunten
Presenteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ballast Nedam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 31 reviews
59
414
36
21
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Ballast Nedam gesorteerd op locatie