Ballast Nedam Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed en vooruitstrevend bedrijf.
QA/QC coördinator (huidige medewerker) –  Willemstad Curaçao18 februari 2019
Ballast Nedam is een bedrijf dat na enkele tegenslagen, de juiste weg is ingeslagen om weer een van de marktleiders te worden.
Pluspunten
Goed structuur
Minpunten
Luistert niet altijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hieronder
Hoofd Reprografische Dienst (voormalige medewerker) –  Nieuwegein7 december 2018
Mooi bedrijf waar ik altijd met heel veel plezier en toeweiding gewerkt heb, helaas is er door een reorganisatie een einde aan gekomen
Pluspunten
Mooi bedrijf met veel contacten
Minpunten
niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijv met top personeel
Bouwhulp (voormalige medewerker) –  Heerenveen1 februari 2018
Ik had heel veel geleerd bij dit bedrijf. Top bouw bedrijf
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
Ik krijgt geen fastcontract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedreven maar redelijke cultuur
Supervisor (voormalige medewerker) –  Willemstad26 januari 2018
+ planningen maken
+ groepen aansturen
+ werkkwaliteit garanderen en controleren
+ aanmoedigen tot stellen van doelen
+ goede werksfeer behouden in team
Pluspunten
altijd wat te doen
Minpunten
te weinig vergaderingen binnen het team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor de overname door een buitenlands bedrijf was dit bedrijf een prettig bedrijf om te werken
Wagenparkbeheerder (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 juni 2017
Voor de overname door een buitenlands bedrijf in 2016 heb ik hier ruim 36 jaar met veel plezier gewerkt in verschillende functies, waarvan de laatste 25 jaar op de afdeling Wagenpark en Leasing.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden tijdens mijn bijna 40 jaren lange carriere.
Minpunten
het beleid rondom oudere werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend leuke en goed werksfeer
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Nieuwegein24 oktober 2016
Harde werkers met hetzelfde eindresultaat voor ogen. Ook veel kunnen lachen. Hectisch, maar daar houd ik van. Een heleboel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superwerkgever
Commercieel medewerker Marketing en communicatie (voormalige medewerker) –  Nieuwegein24 maart 2016
Zeker op mijn afdeling offshore heel fijn team gehad. Veel geleerd maar ook de ruimte en vertrouwen gekregen om te leren. Zeer fijne onderlinge omgang en meedenken met elkaar.
Arbeidsvoorwaardelijk zeer goed. Ondanks het feit dat ik eerst heel sceptisch was, heeft het nieuwe werken wat er doorgevoerd is voor mij echt een fijne werkomgeving gecreëerd. Goed management binnen de afdeling. Je wordt ook benaderd als ze zien dat je meer kan.
Moeilijkste was wel dat onze afdeling verkocht werd, zo'n afdeling als we hadden was zeer uniek.
Pluspunten
Nieuwe werken, goede sfeer, prettige werkomgeving
Minpunten
geen !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
One day at the job
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  ExxonMobil Botlek-Rotterdam/Rozenburg21 maart 2016
Het begint 's-ochtends al voordat ik mijn jas uit heb :).
Jeanine, heb je dit voor mij, heb je dat voor mij. Tring, tring er staat een bezoeker bij de poort, kom je die even op halen. Ja natuurlijk!! Ik kom eraan.
Koffie zetten, goedemorgen allemaal!
Computer aanzetten, dan is het al 07:00 uur geweest!!!!
Mijn dagen zijn nooit hetzelfde.
Dan staan er weer mensen/collega's bij de contractorspoort die het terrein niet op mogen wegens geblokkeerde passen, goedkeuring vragen bij de "peetvader" van de Exxon.
Nieuwe pasaanvragen verwerken, mensen aanmelden voor de poortinstructie/films.
Dan komt de oliecentrale weer gasolie leveren, die moet begeleid worden. Dus ophalen en begeleiden heen en terug.
Ik heb geleerd superflexibel te zijn, soms moet je alles laten vallen om iets anders op te pakken wat voorrang heeft.
Verder houd ik de urenregistratie bij, maak bonnen en doe nog veel meer en het belangrijkste misschien: ik ben het zonnetje in huis!!
Ik heb fantastische collega's hier op het werk, het allerleukste vind ik het contact met alle mensen hier op het contractorspark en de Exxon.
Helaas, ik mag hier 2 jaar werken en nu komt er een opvolgster. Ze kunnen/mogen mij niet in vaste dienst nemen.
Pluspunten
Leuke en lieve collega's
Minpunten
Hele strenge regels van ExxonMobil maar niet geheel onbelangrijk, het gaat tenslotte om onze veiligheid!!!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kutbedrijf
werknemer groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Leerdam, ZH11 januari 2016
vriendjespolitiek,,achterbaks,,liegen,,,niet naar personeel luisteren
Pluspunten
niet
Minpunten
geen pluspunten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top baan!!!
Werkzaam op de afdeling Facility Management (voormalige medewerker) –  leerdam24 september 2015
werkzaam geweest op de afdeling facility management, zeer veel contact met klanten. Het leukte van alles, was het oplossen van problemen die zich dagelijks voordeden.
Pluspunten
samen lunchen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om kansen te krijgen
Commercieel medewerker marketing & communicatie (huidige medewerker) –  Nieuwegein, UT25 januari 2015
Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad bij Ballast Nedam, ze kijken echt naar je capaciteiten en je mogelijkheden. Ik heb daar kansen gekregen waardoor ik kon ontdekken waar mijn krachten en uitdagingen liggen. Mede door deze kansen heb ik de stap durven zetten om een opleiding te volgen en niet mee te gaan naar het bedrijf wat onze afdeling kocht. We waren een ontzettend sterk team.
Het moeilijkste vond ik wel echt dat we verkocht werden, ik had nog zoveel willen doen voor Ballast Nedam Offshore.
Pluspunten
Echt kansen krijgen
Minpunten
geen...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer en relatief rustige werkdruk
grondwerker (voormalige medewerker) –  nijverdal23 juli 2014
werkdag,standaard, werken in de gww sector
geleerd om als grondwerker actief te kunnen werken
alleen contact met uitvoerders verder geen of nauwelijks contact
collega,s waren bang voor hun baan,moeilijke werksfeer
geen moeilijke punten om aan te geven alleen nuchter denken
buitenwerk
Pluspunten
grote opdracht gever, aannemer
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden, waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer.
Timmerman 1 (voormalige medewerker) –  Heel Nederland10 april 2014
Op het werk werd leuk met elkaar omgegaan.
Altijd leuk samengewerkt met collega's.
Heb veel van mijn collega's en voorman geleerd.
De directie was moeilijk bereikbaar.
De moeilijkste dagen waren als het -18 graden was.
Het leukste vond ik toch wel de traditionele timmerwerkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibele administratieve medewerker
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein23 maart 2014
Als de koffie maar smaakt vliegen de werk uren er zo doorheen.
Pluspunten
Gedreven
Minpunten
Presenteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer bij ballast nedam niks mis mee
Supervisor (voormalige medewerker) –  Almere14 februari 2014
Goede tijd gehad bij Ballast nedam ik heb z;n ongeveer 30 jaar gewerkt als kraanmach/supervisor in het buitenland/midden oosten,op booreiland/productieplaform,ik heb daar daar veel ervaring op gedaan,wat ik goed kon gebruiken bij SBW.
Pluspunten
Goed bedrijf al die jaren prittig gewerkt
Minpunten
Geen min puten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is niet meer wat het ooit was
Timmerman 1 (huidige medewerker) –  Klijndijk, DR31 januari 2014
Een goed bedrijf haalt het talent uit een werknemer en dat gebeurt veel te weinig omdat de leidinggevenden te weinig uit handen geeft.
Het leukste van het werken in de bouw vind ik dat een werknemer op een project meer verantwoording krijgt.
De regio directeur zien wij 2 maal per jaar.
Een mens is nooit te oud om te leren
Collega's zijn goed
Moeilijkheden ken ik niet
Pluspunten
Het is een vrij en beweeglijk beroep.
Minpunten
Slechte sanitaire voorzieningen.Veilig en gezond werken wordt niet altijd serieus behandeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sweer
Timmerman (voormalige medewerker) –  Arnhem28 januari 2014
Leuke tijd gehad, met veel plezier gewerkt.Genoten en vele dingen geleerd en opgedaan weer in de bouw
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Project georienteerd, Sterke focus op Veiligheid
KAM coordinator (huidige medewerker) –  Leerdam, ZH3 december 2013
Geen overall Quality improvement programma
Project georrienteerd
Sterke focus op veiligheid, Arbo en Milieu
Prioriteitstelling is voor verbetering vatbaar
Zelfontplooiing
Vrijheid mbt invullen werkzaamheden
Pluspunten
Veiligheid, zelfontplooiing
Minpunten
Priorteitstelling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's, goed georganiseerd
Vakman GWW (voormalige medewerker) –  Arnhem19 september 2013
De dagen waren in grote lijn het zelfde.
Werken van 7 tot 4 in de wegenbouw. Op deze manier heb ik geleerd om door te zetten en niet bij de pakken neer te gaan zitten.
er was een goede begeleiding en voorbereiding door mij collega's.
Het moeilijkste vond ik collectief ontslag.
Het leukste vond ik het samenwerken.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Collectief ontslag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief, gezellige werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel, ZH24 juli 2013
Werktijden van half 9 tot 17 uur. Je start je pc op even koffie rondes doen. Klanten en opdrachtgevers beginnen te bellen, je handelt de telefoon netjes correct en adequaat af, je gaat je mailbox legen, bonnen aanmaken, planning invoeren, faxverkeer afhandelen.

Wat ik in deze functie heb geleerd is geduld hebben met je klanten, want ze willen alles nu af dan morgen, altijd klantvriendelijk blijven, secuur werken.

Mijn directie: de projectleiders en de eindverantwoordelijke, zie je dagelijks heb je altijd een kort gesprek je werk samen en alles gebeurd in overleg.
Mijn directe collega's daar deel je lief en leed, je bent 8 uur samen op een dag op kantoor. dat de werksfeer niet bederft.

Moeilijkste van de baan: een ontevreden klant alsnog afwijzen.
Wanneer geen garantie meer is op zijn product, en toch klantvriendelijk blijven tot het bittere eind.

Het leukste: dat je iedere dag een nieuwe uitdaging staat te wachten, je heb een structuur, er komt altijd iets nieuws op je pad onverwacht is altijd spannend. What comex next.....
Pluspunten
Flexibel: dat je mee kan denken
Minpunten
wanneer achterstanden dreigt aan te komen, door zieken ect onmacht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ballast Nedam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 25 reviews
58
411
34
21
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Ballast Nedam gesorteerd op locatie