Ballast Nedam
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Ballast Nedam Carrières en werk

Over ons
Ballast Nedam is samen met jou grensverleggend. Via directe en open dialoog met onze klanten en partners toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur te ontwikkelen: van droom tot realisatie. Dit koppelen we aan onze slimme kijk op kostenefficiëntie, techniek, wereldwijde expertise en focus op operational excellence. Zo komen we tot grensverleggende – meer... oplossingen. En willen we onze ambitie om het meest competitieve bouwbedrijf te zijn en te behoren tot de top drie van bouwbedrijven in Nederland waar te maken.

Daarbij zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal: ervaren, vakkundig en hands on. Die binden en boeien we door een inspirerende en dynamische werkgever te zijn met uitdagende projecten. Waar zij hun expertise, liefde voor het vak en ondernemerschap in kunnen leggen.


Ballast Nedam maakt deel uit van de Renaissance Groep.


Onze waarden:


Onze klant voorop

Uw vraagstuk, uw droom. Wij maken de oplossing inzichtelijk en realiseren deze. Daar zetten we ons maximaal voor in. Met oprechte betrokkenheid en interesse voor uw omgeving werken we aan vertrouwen en bouwen we een waardevolle relatie op.


Veiligheid

We zijn ons ervan bewust dat veiligheid onze license to operate is. We kunnen alleen grensverleggende projecten realiseren als we de veiligheid kunnen borgen. Daarom blijven we ons altijd bewust van de risico’s die ons werk kan meebrengen.


Kwaliteit

We sluiten geen compromis als het om kwaliteit gaat. Onze kwaliteit komt terug in onze mensen, processen en materialen. Zij zijn de ingrediënten die samen de kwaliteit vormen waar wij voor staan in onze kenmerkende projecten.


Teamwerk

We kunnen alleen succesvol zijn door te werken in teams. Teams met opdrachtgever, partners en collega’s. Zo zoeken en realiseren we samen de beste oplossing. Daar voelen we ons thuis en creëren we vertrouwen en respect. We inspireren elkaar.


Liefde voor het vak

We zijn echte vakmensen. We houden van ons vak. Dat verbindt en geeft de energie waarmee we grenzen verleggen. Het geeft het inzicht en de creativiteit om, ook bij uitdagende en variërende condities, altijd hoge kwaliteit te bieden.


Nuchter

Wij blijven realistisch. Hoe mooi het project ook is. Dat is ook de manier waarop we werken: hard en recht door zee. Het geeft ons de realisatiekracht waarmee we projecten binnen planning en budget waar kunnen maken.


We houden van een uitdaging

We vinden uitdaging in het type projecten die we maken. Maar ook in onze gedrevenheid voor continue verbetering en vernieuwing. Hier profiteren we van in toekomstige uitdagingen en projecten.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Ballast Nedam te werken?

4,0
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
4,1
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Ballast Nedam?

73%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 11 reviews
3,0
Voormalig groot bouwbedrijf wat nu zoekende is zichzelf opnieuw te vinden
Geschreven door Machine operator (voormalige medewerker) van Leerdam op 29 december 2019
Veel orders, wat door het management niet goed overzien wordt (i.i.g. op mijn afdeling) en zorgde voor stressvolle dagen.
Bekijk Ballast Nedam reviews over management