Bakkersland Reviews

Alle 51 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Sevenum9 november 2019
Je wordt helemaal uitgeknepen daar en uiteindelijk aan de kant gezet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Via tempo team
Magazijn / productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk1 oktober 2019
Slechte arbeidsvoorwaarde, slecht salaris
Veel moeten en niks mogen
Bedrijf was leuk alleen niet via een tempo team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb er voor de opmaak van de taarten gezorgd en heb in de schoonmaak gewerkt
Productiemedewerker (uitzendkracht) schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Sevenum24 september 2019
Ik vond het een leuk bedrijf om te werken als je eenmaal een beetje gewend bent, je moet tegen wat humor kunnen want gelukkig zijn ze niet allemaal heel serieus een grapje op zijn tijd moet kunnen. als er wat is kun je het gewoon vragen of erover hebben. het is ook wel hard werken dus als je een harde werken bent en je staat niet graag stil is dit zeker wel een aanrader en je houd van opmaken van taarten vlaaitjes etc.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik zou hier niet gaan werken als ik u was
Medewerker logistiek (voormalige medewerker) –  Panningen6 augustus 2019
Zeer slecht bedrijf dat personeel probeert dom te houden. En dat weinig rekening houdt met het personeel
Pluspunten
T salaris is redelijk
Minpunten
Men houdt geen rekening met t personeel. Je wordt als vuil behandeld en bent echt een nummer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Industrieel saai werk.
bakker (voormalige medewerker) –  Hedel23 juli 2019
Bakkersland in hedel is een saai industrieel bedrijf,
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig tot geen uitleg en niet erg open in ontvangst
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord4 juli 2019
Er heerst een enorm klaagcultuur. De meeste collega daar valt niet erg over te spreken. Je word ergens neergezet en er word van je verwacht dat je alles maar kan bijhouden. Belachelijk!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Je word behandeld al een stuk s.tront
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  productie medewerker24 juni 2019
Top bedrijf

Altijd naar mijn zin gehad. Alleen was er geen werk meer. Jammer genoeg!
Pluspunten
veel uitleg
Minpunten
lage salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salarisadministrateur
Medewerker salarisadministratie (voormalige medewerker) –  Hedel26 maart 2019
Veel ervaring op gedaan op het gebied van salarisadministratie.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Operator 1 (voormalige medewerker) –  Panningen7 maart 2019
Heerlijk om te werken. Leuke sfeer op de werkvloer
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Weekendwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomeving
Picker, inleger (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ook gezellig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kerkrade
Bakker (voormalige medewerker) –  Kerkrade5 augustus 2018
Planning dat is niet normaal! Over werk ik moet altijd kijken in telefon dan controol planning. Salaris met Tempo team is klein. En prooberdag = zonder geld.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opzicht leuk werk alleen weinig uren
productie medewerkster (huidige medewerker) –  Panningen25 januari 2018
opzicht een leuk bedrijf met leuke collega,s alleen de werkuren verschillen heel erg en je word regelmatig tot vaak afgebeld.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Spaansepolder15 januari 2018
Goeie collega's iedereen gefocust op zen werk zonder stress wordt goed uitbetaald werk er graag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellige sfeer
Operator (voormalige medewerker) –  Waalwijk15 december 2017
Fijne collega's op de werkvloer. Management is een koude douche . Tijd voor verandering.
Pluspunten
Was er altijd gezellig. Salaris
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing work ethic
Machine Operator (voormalige medewerker) –  Netherlands23 november 2017
The amazing part about working for this company, is that it allows its workers to grow within the company. There are opportunities and team motivation. I have learned a lot from working such as operating the machines and the importance of working in a team. I've also learned how to bake, different types of bread and pastry.
Pluspunten
Good holiday package
Minpunten
Fridays were usually long hours
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wateringen24 juni 2017
Was een tijdelijk baan bij bakkersland, en elke dag was het de zelfde, en daar hou ik niet van.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellig meer.
Operator 2 (huidige medewerker) –  Waalwijk13 juni 2017
het was er altijd gezellig,maar nu zit er management ,dus tijd voor iets anders.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
geen goed belijd meer.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Bakkersland
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord26 april 2017
Goede werksfeer, afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden ben je alleen of met anderen en de samenwerking is vrijwel altijd goed. Veel variatie omdat je ook op verschillende werkzaamheden actief bent binnen een enkele shift.
Pluspunten
Varierende werkzaamheden, goede werksfeer
Minpunten
Planning pas bekend einde week voorafgaand aan betreffende week
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve wekomgeving
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wateringen12 april 2017
Het was hard aanpoten maar daartegen was het een gezellige en collegiale werkplek
Pluspunten
gratis parkeerplaats
Minpunten
geen warm eten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed sfeer
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Panningen3 februari 2017
Bij Bakkersland worden gebakjes en taarten gemaakt en ingepakt. Het is in een productie omgeving, waar de werkzaamheden vaak op een lopende band zich plaatsvindt.

Wat ik speciaal vind bij Bakkersland is de werksfeer die ik en vele andere ervaren als prettig.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
moeilijk in aanmerking te komen voor een vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bakkersland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 51 reviews
59
424
310
24
14

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur