Bakkersland Reviews

Alle 45 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig tot geen uitleg en niet erg open in ontvangst
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord4 juli 2019
Er heerst een enorm klaagcultuur. De meeste collega daar valt niet erg over te spreken. Je word ergens neergezet en er word van je verwacht dat je alles maar kan bijhouden. Belachelijk!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Je word behandeld al een stuk s.tront
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  productie medewerker24 juni 2019
Top bedrijf

Altijd naar mijn zin gehad. Alleen was er geen werk meer. Jammer genoeg!
Pluspunten
veel uitleg
Minpunten
lage salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Operator 1 (voormalige medewerker) –  Panningen7 maart 2019
Heerlijk om te werken. Leuke sfeer op de werkvloer
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Weekendwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomeving
Picker, inleger (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 oktober 2018
was wel leuk om daar te werken. en de collega's waren ook gezellig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kerkrade
Bakker (voormalige medewerker) –  Kerkrade5 augustus 2018
Planning dat is niet normaal! Over werk ik moet altijd kijken in telefon dan controol planning. Salaris met Tempo team is klein. En prooberdag = zonder geld.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opzicht leuk werk alleen weinig uren
productie medewerkster (huidige medewerker) –  Panningen25 januari 2018
opzicht een leuk bedrijf met leuke collega,s alleen de werkuren verschillen heel erg en je word regelmatig tot vaak afgebeld.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Spaansepolder15 januari 2018
Goeie collega's iedereen gefocust op zen werk zonder stress wordt goed uitbetaald werk er graag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellige sfeer
Operator (voormalige medewerker) –  Waalwijk15 december 2017
Fijne collega's op de werkvloer. Management is een koude douche . Tijd voor verandering.
Pluspunten
Was er altijd gezellig. Salaris
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing work ethic
Machine Operator (voormalige medewerker) –  Netherlands23 november 2017
The amazing part about working for this company, is that it allows its workers to grow within the company. There are opportunities and team motivation. I have learned a lot from working such as operating the machines and the importance of working in a team. I've also learned how to bake, different types of bread and pastry.
Pluspunten
Good holiday package
Minpunten
Fridays were usually long hours
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wateringen24 juni 2017
Was een tijdelijk baan bij bakkersland, en elke dag was het de zelfde, en daar hou ik niet van.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellig meer.
Operator 2 (huidige medewerker) –  Waalwijk13 juni 2017
het was er altijd gezellig,maar nu zit er management ,dus tijd voor iets anders.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
geen goed belijd meer.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Bakkersland
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord26 april 2017
Goede werksfeer, afhankelijk van het werk dat er gedaan moet worden ben je alleen of met anderen en de samenwerking is vrijwel altijd goed. Veel variatie omdat je ook op verschillende werkzaamheden actief bent binnen een enkele shift.
Pluspunten
Varierende werkzaamheden, goede werksfeer
Minpunten
Planning pas bekend einde week voorafgaand aan betreffende week
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve wekomgeving
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wateringen12 april 2017
Het was hard aanpoten maar daartegen was het een gezellige en collegiale werkplek
Pluspunten
gratis parkeerplaats
Minpunten
geen warm eten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed sfeer
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Panningen3 februari 2017
Bij Bakkersland worden gebakjes en taarten gemaakt en ingepakt. Het is in een productie omgeving, waar de werkzaamheden vaak op een lopende band zich plaatsvindt.

Wat ik speciaal vind bij Bakkersland is de werksfeer die ik en vele andere ervaren als prettig.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
moeilijk in aanmerking te komen voor een vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over alles
Food Productie & industrie (voormalige medewerker) –  Panningen15 juni 2016
het werk was ni leuk ,het reizen was ni leuk alles was ni leuk gespreken waren ni leuk met de werkgever ni en colegas ook ni
Pluspunten
zijn geen plus punten
Minpunten
alles was niet goed
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega,s prima werksfeer
Operator Inpak ll (voormalige medewerker) –  Zwanenburg17 februari 2016
afwisselend werk vaak een andere collega door werkervaring was het werk een routine
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief hard werken in teamverband. Altijd pret maar altijd wordt er gewerkt. Je werkt met deadlines dus je moet je werkzaamheden zo goed uitvoeren
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Panningen, LI9 december 2015
Je kan vaak worden opgeroepen om van de ene lokatie naar de andere te gaan en plots je werk achter te laten omdat je elders moet bijspringen. Hiervoor heb je een sterke karakter voor nodig. Wanneer collega's hulp nodig hebben sta jij daar voor ze. Leukste van de baan was de pauzes.
Pluspunten
Hard werken, lachen, informele sfeer
Minpunten
Kan zo nu en dan eentonig zijn, maar daar kon ik me over heen zetten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerker
Callcentermedewerker (voormalige medewerker) –  Kerkrade, LI15 november 2015
Bij verschilende werkgevers ervaring opgedaan mekt betrekking tot de werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de facilitaire processen systematisch naar wens van de klant te vervullen, waarbij klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel wordt geacht
Pluspunten
flexibel
Minpunten
te precies
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvloer en collega's
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord, FL26 oktober 2015
Het werk is te doen als je goede conditie hebt en doorzettingsvermogen. Je leert diverse broodsoorten kennen en gaat er zorgvuldig mee om. Ideale collega's om samen mee te werken.
Pluspunten
sfeer
Minpunten
warmte
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werkomgeving en teamwork
Operator (voormalige medewerker) –  Wateringen, ZH13 juli 2015
je bent lekker bezig leuke groepje je helpt mekaar,alles wordt goed geregeld je hebt direct contact met wie je wilt.je leert veel dingen en je krijgt de tijd ook voor.Het is een leuke baan met leuke mensen
Pluspunten
toeslagen
Minpunten
storingen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bakkersland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 45 reviews
59
423
38
22
13

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur