Bakker Bart Reviews

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 72 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen prettige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal3 juli 2019
Als je bij bakker bart wil werken moet je rekening houden met een aantal dingen: je wordt rond gecommandeerd alsof je een of andere ondergeschikte bent, krijgt misschien één keer 2 weken te laat uit betaald en de hele organisatie van het bedrijf laat zich ook aan de wensen over. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden om bij te gaan werken.
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Hoge werkdruk, geen pauze, laat salaris
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuke baan als je er werk, je kunt er veel leren.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerenveen1 maart 2019
Mijn ervaring bij de bakkerij bart, is dat ik het super leuk heb gehad, ik heb veel dingen geleerd en zou er graag weer willen werken omdat het gewoon zo leuk is, je leert alle broodjes die je moet maken, je helpt mensen, maar ook hoe je achter de kassa staat.
Pluspunten
brood en andere dingen die je mee naar huis krijgt na sluitingstijd.
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag is hetzelfde
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Deventer Brink4 januari 2019
Alles moet volgens het concept en elke dag is hetzelfde. Ik heb ruim 2 maanden moeten wachten op mijn eerste loon en nog heb ik geen loonstrookje.
Ik ben ontslagen vanwege mij te weinig uren kunnen geven, zie ik na een aantal weken toch dezelfde vacature, ja met hetzelfde aantal uren, weer op indeed. Schijnheilig.
Mijn tip: Probeer bij een andere bakker of lunchroom te werken als je graag met brood en klanten wilt werken.
De klanten waren het leukste, maar daar is te weinig tijd voor om een echt gesprekje mee aan te knopen.
Pluspunten
tot 18 uur werken
Minpunten
Werkdruk salaris
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Roermond! Verschrikkelijke werkgever
2017 (voormalige medewerker) –  Roermond20 oktober 2018
Het werk is leuk maar de werkgever is verschrikkelijk.
Worden afspraken gemaakt mbt werktijden en rooster en dese afspraken worden niet nagekomen. Elke maand loopt er wel weer iemand weg van het personeel en niemand blijft er. Lachen kan de baas absoluut niet en hij meent dat je naast je werk geen privé leven hebt.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Houd zich niet aan afspraken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  wijchen15 oktober 2018
-houd dit voor mezelf
ik zou dit niet aanbevelen ..
Pluspunten
3 maanden wachten op je salaris
Minpunten
wel meteen aan de slag
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele slechte werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur12 oktober 2018
Er wordt alleen maar door de werkgever naar je geschreeuwd. En helaas Kun je nooit iets goed doen. Alleen de foute dingen hoor je en de goede dingen krijg je nooit te horen. Ook wordt er vaak al van je verwacht dat je alles weet als je als nieuwe binnekort, werkgever zijn er vaak niet en als ze er zijn dan geven ze alleen maar commentaar en houden ze je via de camera's in hun kantoor in de gate. Geen fijne en vooral geen leuke werksfeer daar. En ook een gesprek met het personeel als er iets fout gaat gaat allemaal via whatsapp en niks persoonlijks. En als het persoonlijk is word je echt afgeblaft.
Pluspunten
Geen
Minpunten
De werkdruk, werkgevers
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De klanten zijn het leukste tijdens het werk.
Bakker (huidige medewerker) –  Coevorden15 september 2018
Klanten contact en de mens leren kennen blijft het mooiste wat er is. Werk is leuk en vol te houden, alleen na enige jaren word het werk te ééntonig waardoor het niet meer leuk is. Qua doorgroeimogelijkheden is best intern vind ik zelf. Aangezien zij als "Bakker Bart" hun eigen opleidingen als MBO aanbieden op Niveau 2-3 als ik me niet vergis.
Pluspunten
Klanten Contact
Minpunten
Betalen voor je eigen eten op de zaak
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stomme bazen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur1 juni 2018
Roosendaal, Goes, Etten-Leur en binnekort ook Bergen op zoom allemaal dezelfde bazen. Ze schreeuwen alleen maar, alles wat je doet is verkeerd! 1 tip: NOOIT daar gaan werken.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Je word behandeld als een slaafje
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke gezellige werkomgeving
Ondernemer (huidige medewerker) –  Den Bosch23 mei 2018
Als ondernemer van dit bedrijf is het een drukke leuke baan.
Pluspunten
Flexibele werktijden indien nodig
Minpunten
Prive en werk zijn soms moeilijk te combineren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (bijbaan) (voormalige medewerker) –  Vlijmen11 mei 2018
Als verkoopmedewerkster vond ik het altijd leuk om in contact te zijn met de klant en er is altijd een gezellige bedrijfssfeer. Veel waardering voor werknemer. Met veel plezier gewerkt als weekendhulp
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
drukte in het weekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele productieve en hele gezellige werkomgeving
Bakker en verkoper (voormalige medewerker) –  Etten-Leur9 mei 2018
Toen ik nog bij de Bakker Bart in Etten-Leur werkte was er een hele leuke sfeer en waren er ook allemaal hele leuke collega's. Het voelde niet eens als werkcollega's maar eerder als een grote vrolijke familie, maar er is nu een verandering in het management en daardoor ben ik gestopt. De nieuwe eigenaren zijn geen fijne mensen en ook niet leuk om mee te werken.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
verkoopster (voormalige medewerker) –  Purmerend25 april 2018
Leuke collega's. geen doorgroeimogelijkheden. en erg gierig met lunch.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meest verrotte tijd gehad
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal10 april 2018
Gedachte achter het bedrijf prima, maar deze vestiging in 1 woord verschrikkelijk. Krijg je geen hoofdpijn van de eigenaren danwel buikgriep van de producten. Mensen komen en gaan in 2 weken tijd. Zegt wel genoeg. Las in een eerdere review dat er meer sfeer is te vinden in een crematorium. Dat is zeker niet gelogen.
Pluspunten
???????
Minpunten
Lange werkdagen rotte sfeer overuren niet uitbetaald pauzes een drama
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk actieve bedrijf
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Zwolle4 april 2018
bij de bakker bart heb ik veel kunnen leren, onder anderen het verkopen en met klanten in contact komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorm leuk leerbedrijf met 2 leuke leidinggevende
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Baarn25 februari 2018
Het werk is leuk en afwisselend
Klanten helpen, broodjes voor de klanten maken, wegbrengen bij de tafeltjes en hoop plezier en humor zowel met collega's als met de klanten. Kortom Bakker Bart Baarn is echt een feestje om te werken, en heel veel geleerd.
Pluspunten
Veel geleerd, plezier gehad en veel eigen initiatief gekregen
Minpunten
Soms wel vroeg beginnen, maar dat hoort bij een bakkerij
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een voldaan gevoel na een dag hard werken vind ik belangrijk.
bakkershulp (voormalige medewerker) –  Gouda21 februari 2018
Ik heb altijd met plezier gewerkt bij Bakkerij Bart.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Goes30 januari 2018
Nu 12 maanden in dienst geweest. +- 40 mensen voorbij zien komen. 2 leiding gevende zijn niet aardig en schreeuwen tegen je. In een crematorium is nog meer sfeer. Gelukkig ben ik er weg!
Pluspunten
Klanten
Minpunten
Als voetveeg behandeld
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lelystad29 januari 2018
Ik vond mijn tijd bij de Bakker Bart in het begin erg leuk, ik heb geleerd hoe ik broodjes moest bereiden. Helaas was het niet zoals ik had gehoopt. Zoals de vriescel in zonder protectie, eten werd langer bewaard dan mocht. Elke werkdag werkte ik hard en elke dag was er iets wat ik toch niet goed deed. Dat maakt iemand erg onzeker en dan is het ook niet meer leuk om daar te werken.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Zien alleen slechte dingen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer, lieve werkgevers,
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Huizen27 september 2017
Hele goede sfeer met goede inwerk gelegenheid
Je kan zowel kassa als broodjescornen als broodafdeling doen dus veel diversiteit
Pluspunten
Gratis koffie en thee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
brood bakker
Bakker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord3 augustus 2017
Helaas is het te klein om zelf brood te maken maar als beginnend bakker is het een perfecte plek om in te stromen als een bakker
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bakker Bart. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 72 reviews
521
420
316
27
18

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur