Bakker Bart Reviews

67 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 68 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Roermond! Verschrikkelijke werkgever
2017 (voormalige medewerker) –  Roermond20 oktober 2018
Het werk is leuk maar de werkgever is verschrikkelijk.
Worden afspraken gemaakt mbt werktijden en rooster en dese afspraken worden niet nagekomen. Elke maand loopt er wel weer iemand weg van het personeel en niemand blijft er. Lachen kan de baas absoluut niet en hij meent dat je naast je werk geen privé leven hebt.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Houd zich niet aan afspraken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  wijchen15 oktober 2018
-houd dit voor mezelf
ik zou dit niet aanbevelen ..
Pluspunten
3 maanden wachten op je salaris
Minpunten
wel meteen aan de slag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele slechte werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur12 oktober 2018
Er wordt alleen maar door de werkgever naar je geschreeuwd. En helaas Kun je nooit iets goed doen. Alleen de foute dingen hoor je en de goede dingen krijg je nooit te horen. Ook wordt er vaak al van je verwacht dat je alles weet als je als nieuwe binnekort, werkgever zijn er vaak niet en als ze er zijn dan geven ze alleen maar commentaar en houden ze je via de camera's in hun kantoor in de gate. Geen fijne en vooral geen leuke werksfeer daar. En ook een gesprek met het personeel als er iets fout gaat gaat allemaal via whatsapp en niks persoonlijks. En als het persoonlijk is word je echt afgeblaft.
Pluspunten
Geen
Minpunten
De werkdruk, werkgevers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De klanten zijn het leukste tijdens het werk.
Bakker (huidige medewerker) –  Coevorden15 september 2018
Klanten contact en de mens leren kennen blijft het mooiste wat er is. Werk is leuk en vol te houden, alleen na enige jaren word het werk te ééntonig waardoor het niet meer leuk is. Qua doorgroeimogelijkheden is best intern vind ik zelf. Aangezien zij als "Bakker Bart" hun eigen opleidingen als MBO aanbieden op Niveau 2-3 als ik me niet vergis.
Pluspunten
Klanten Contact
Minpunten
Betalen voor je eigen eten op de zaak
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stomme bazen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur1 juni 2018
Roosendaal, Goes, Etten-Leur en binnekort ook Bergen op zoom allemaal dezelfde bazen. Ze schreeuwen alleen maar, alles wat je doet is verkeerd! 1 tip: NOOIT daar gaan werken.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Je word behandeld als een slaafje
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke gezellige werkomgeving
Ondernemer (huidige medewerker) –  Den Bosch23 mei 2018
Als ondernemer van dit bedrijf is het een drukke leuke baan.
Pluspunten
Flexibele werktijden indien nodig
Minpunten
Prive en werk zijn soms moeilijk te combineren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele productieve en hele gezellige werkomgeving
Bakker en verkoper (voormalige medewerker) –  Etten-Leur9 mei 2018
Toen ik nog bij de Bakker Bart in Etten-Leur werkte was er een hele leuke sfeer en waren er ook allemaal hele leuke collega's. Het voelde niet eens als werkcollega's maar eerder als een grote vrolijke familie, maar er is nu een verandering in het management en daardoor ben ik gestopt. De nieuwe eigenaren zijn geen fijne mensen en ook niet leuk om mee te werken.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
verkoopster (voormalige medewerker) –  Purmerend25 april 2018
Leuke collega's. geen doorgroeimogelijkheden. en erg gierig met lunch.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meest verrotte tijd gehad
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Roosendaal10 april 2018
Gedachte achter het bedrijf prima, maar deze vestiging in 1 woord verschrikkelijk. Krijg je geen hoofdpijn van de eigenaren danwel buikgriep van de producten. Mensen komen en gaan in 2 weken tijd. Zegt wel genoeg. Las in een eerdere review dat er meer sfeer is te vinden in een crematorium. Dat is zeker niet gelogen.
Pluspunten
???????
Minpunten
Lange werkdagen rotte sfeer overuren niet uitbetaald pauzes een drama
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk actieve bedrijf
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Zwolle4 april 2018
bij de bakker bart heb ik veel kunnen leren, onder anderen het verkopen en met klanten in contact komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorm leuk leerbedrijf met 2 leuke leidinggevende
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Baarn25 februari 2018
Het werk is leuk en afwisselend
Klanten helpen, broodjes voor de klanten maken, wegbrengen bij de tafeltjes en hoop plezier en humor zowel met collega's als met de klanten. Kortom Bakker Bart Baarn is echt een feestje om te werken, en heel veel geleerd.
Pluspunten
Veel geleerd, plezier gehad en veel eigen initiatief gekregen
Minpunten
Soms wel vroeg beginnen, maar dat hoort bij een bakkerij
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een voldaan gevoel na een dag hard werken vind ik belangrijk.
bakkershulp (voormalige medewerker) –  Gouda21 februari 2018
Ik heb altijd met plezier gewerkt bij Bakkerij Bart.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Goes30 januari 2018
Nu 12 maanden in dienst geweest. +- 40 mensen voorbij zien komen. 2 leiding gevende zijn niet aardig en schreeuwen tegen je. In een crematorium is nog meer sfeer. Gelukkig ben ik er weg!
Pluspunten
Klanten
Minpunten
Als voetveeg behandeld
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lelystad29 januari 2018
Ik vond mijn tijd bij de Bakker Bart in het begin erg leuk, ik heb geleerd hoe ik broodjes moest bereiden. Helaas was het niet zoals ik had gehoopt. Zoals de vriescel in zonder protectie, eten werd langer bewaard dan mocht. Elke werkdag werkte ik hard en elke dag was er iets wat ik toch niet goed deed. Dat maakt iemand erg onzeker en dan is het ook niet meer leuk om daar te werken.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Zien alleen slechte dingen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer, lieve werkgevers,
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Huizen27 september 2017
Hele goede sfeer met goede inwerk gelegenheid
Je kan zowel kassa als broodjescornen als broodafdeling doen dus veel diversiteit
Pluspunten
Gratis koffie en thee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
brood bakker
Bakker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord3 augustus 2017
Helaas is het te klein om zelf brood te maken maar als beginnend bakker is het een perfecte plek om in te stromen als een bakker
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en prettige werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Oss27 juni 2017
Tijdens het werk bij Bakker Bart is het altijd prettig om te werken vanwege een goede werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame baantje
Bakkerij medewerker (huidige medewerker) –  Ede24 juni 2017
Leuke baantje met aardige collega's waarmee je goed kan samenwerken. Ook met mijn werkgever kon ik goed opschieten. Je krijgt E-learning wat super handig is om je voor te bereiden op het werk en je leert er ook veel van. Voor de rest met de loop van tijd leer je alles soepel. Ik had alleen geen vaste werkdagen of tijden dat ik moest werken en dat vind ik dan wel een minpunt.
Pluspunten
goede samenwerking
Minpunten
geen vaste werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijk
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Ermelo11 juni 2017
De medewerksters van balllerbart zijn altijd vrolijk en vriendelijk tegen over de klanten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb hier niet lang gewerkt omdat ik niet aan de werkzaamheden kon wennen
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Klazienaveen9 juni 2017
Ik heb 1,5 maand bij de Bakker Bart gewerkt. De baan op zich was heel leuk met aardige klanten en collega's. Ik kon helaas niet snel genoeg wennen aan de werkzaamheden waardoor ik ontslag heb genomen. Ik heb geleerd om achter de kassa te werken, broodjes te beleggen en broden te snijden. Het moeilijkste van de baan vond ik dat je snel aan alles moest wennen en dat bij de ene collega het een moest en dat mocht bij de ander niet, moeilijk om te onthouden.. Het leukste van de baan was om gewoon klanten te helpen.
Pluspunten
Gratis koffie enzovoort en personeelskorting
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bakker Bart. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 68 reviews
520
419
316
27
16

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,5Bedrijfscultuur