Vragen en antwoorden over Bakker Bart

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij Bakker Bart.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op Bakker Bart.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

10 vragen

Beter cominuseren met het personeel en veel gastvrije zijn naar de gasten.dat gaat nog steeds niet goed.als je de luxe wil bieden van een bistro moet je ook de aandacht schenken als bij een bistro.dat gaat niet samen met fastgood denkwijze.daarnaast zijn personeelsoverleg met het hele personeel super belangerijk!!personlijkheid dus niet over app of mail.op zijn minst bij de aanvang van dienst een kort tussenoverleg. En meer functioneringsgesprekken en betere kijk op solicitanten die je binnen haal weet wat je zoek in je personeel.

Beantwoord

Ja, dat kan. want je kunt gewoon leren bij je baantje.

Beantwoord

Slecht, ik ben namelijk chronisch ziek en ik kan niet voor een volledig persoon functioneren. Ik zit nu al 2,5 week thuis omdat ik niet kan werken. Ik heb van mijn werkgever niks meer vernomen en ook niet of ik ziekgemeld sta ja of nee. Ook niks meer van gehoord of het goed gaat of niet niks. Dus ik vind het gewoon slecht

Beantwoord

Vakantiegeld zit maandelijks bij je salaris in en je hebt gewoon de wettelijke vakantie uren

Beantwoord

9:00 -18:00 als verkoopmedewerker

Beantwoord

Heel slecht gevoel, een gevoel dat je moet werken en weer afgebeuld wordt.

Beantwoord

Een positieve toekomst, waarbij ik meer op de achtergrond zal werken en toe ben aan een nieuwe uitdaging en baan.
Mijn partner zal verder gaan met de onderneming.

Beantwoord

Je moet vooral jezelf zijn en laten zien dat je goed communiceert, bereid bent om hard te lopen en geen 8 tot 5 mentaliteit hebt.

Beantwoord

Profiel geclaimd