Vragen en antwoorden over Bakker Bart

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij Bakker Bart.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op Bakker Bart.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

8 vragen

Slecht, ik ben namelijk chronisch ziek en ik kan niet voor een volledig persoon functioneren. Ik zit nu al 2,5 week thuis omdat ik niet kan werken. Ik heb van mijn werkgever niks meer vernomen en ook niet of ik ziekgemeld sta ja of nee. Ook niks meer van gehoord of het goed gaat of niet niks. Dus ik vind het gewoon slecht

Beantwoord

Bekijk 2 antwoorden
Vraag rapporteren

Dit is afhankelijk per filiaal. De kantine kan op vele plekken wel opgefleurd worden of meer voorzieningen krijgen (koelkastje, magnetron voor snel opwarmen van bijv. iets in plastic bakjes o.i.d.; opwarmovens voor reguliere snacks staan beneden wel.)
Daarnaast zou ik vanuit de werknemers-zijde een sterker beloningssysteem maken. Bart Beloont ook voor medewerkers, maar op een andere manier: medewerker vd maand? hoogste gemiddelde besteding per klant (boekverkoop!) per week = gratis lunch? Etc.

Beantwoord

Bekijk 2 antwoorden
Vraag rapporteren

Ja, het is geen moeilijk werk. Alleen je hoofd erbij kunnen houden en kassa kunnen draaien.

Beantwoord

Bekijk 2 antwoorden
Vraag rapporteren

9:00 -18:00 als verkoopmedewerker

Beantwoord

Vraag rapporteren

Heel slecht gevoel, een gevoel dat je moet werken en weer afgebeuld wordt.

Beantwoord

Vraag rapporteren

Een positieve toekomst, waarbij ik meer op de achtergrond zal werken en toe ben aan een nieuwe uitdaging en baan.
Mijn partner zal verder gaan met de onderneming.

Beantwoord

Vraag rapporteren
Profiel geclaimd