Bakker Barendrecht
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Bakker Barendrecht

Bakker Barendrecht

Werken bij Bakker, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Van oudsher zijn we een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goed arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Tegelijkertijd zijn we één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland en bewegen we ons in het internationale speelveld. We zijn pioniers. Met een vers product werken, geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief. We zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al zo lang bij Bakker werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt Bakker uniek.


We zoeken regelmatig collega’s bij onder andere de afdelingen logistiek, handel, marketing, P&O, kwaliteit, rijperij en productie.