BaanZeker
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

BaanZeker Carrières en werk

Over ons
Welkom bij BaanZeker!

Bent u op zoek naar een passende baan of naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf? Dan bent u van harte welkom bij BaanZeker. BaanZeker zorgt ervoor dat beide partijen vinden wat ze zoeken.


Het samenbrengen van vraag en aanbod wordt aangeboden middels de inleenconstructies uitzenden, detacheren en Werving & Selectie
 – meer... trajecten binnen de meest uiteenlopende branches. Echter payrolling, outplacement en HR-diensten behoren ook tot de dienstverlening.

BaanZeker bemiddelt in alle sectoren van de arbeidsmarkt: van kantoor tot bouw, van horeca tot techniek, van industrie tot automatisering en van transport tot logistiek binnen het MKB. Ook als werkzoekende kunt u bij BaanZeker terecht voor zowel parttime als fulltime functies op alle functieniveaus.


Door 15 jaar ervaring binnen de uitzendbranche te combineren met persoonlijke aandacht streeft BaanZeker naar de perfecte match tussen de werkzoekende en opdrachtgever. BaanZeker onderscheidt zich door deskundigheid, inlevingsvermogen, snelheid van handelen en kwaliteit.


Specialismen

Uitzenden, Payrolling, Detacheren, Werving & Selectie, Outplacementtrajecten, HR-diensten, Arbeidsbemiddeling


Geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

BaanZeker

Postbus 233 | 6040 AE Roermond

T. 0475-856600 | M. 06-46977484

info@baan-zeker.nl
 – minder
Wie zijn wij