AXS Techniek Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bureau, goede service!
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Breda27 mei 2019
Werd goed geholpen met het zoeken naar passend werk.
Goede service, duidelijke afspraken en goede ondersteuning en uitleg. Zeer tevreden over hoe ze te werk gaan.
Pluspunten
Service, duidelijkheid, vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel en zorgeloos aan nieuwe baan geholpen
Mechanical design engineer (huidige medewerker) –  Schiedam27 mei 2019
AXS heeft me geholpen om snel en zonder gedoe een passende nieuwe baan te vinden!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meedenken. Actief zoeken naar een passende baan.
Operationeel inkoper (voormalige medewerker) –  Schiedam19 maart 2019
AXS Techniek zet zich in voor de ingeschreven kandidaten en blijft zoeken naar een passende functie, daarbij rekening houdend met de wensen van de kandidaat.
Pluspunten
Zie review
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
AXS Techniek, de perfecte intermediar
Technisch commercieel medewerker (huidige medewerker) –  Halfweg13 februari 2019
Michael van AXS Techniek heeft me geweldig geholpen door het juiste bedrijf te vinden die perfect aansluit op mijn ervaring en competenties. Met zijn positieve 'can-do' principe en zijn frisse kijk op de zaak ben ik erg tevreden. AXS Techniek kan ik iedereen aanbevelen!
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Vestigingsmanager (huidige medewerker) –  Breda13 februari 2019
Fijne organisatie, prettig om te werken. Jong bedrijf wat meedenkt met hun medewerkers. Goede voorwaarden, flexibele werktijden en fijne interne sfeer.
Pluspunten
Bedrijfsuitjes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende werkgever
Technician (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2019
Uitstekend bureau, luisteren echt naar jouw verhaal en wensen als kandidaat. Men komt interessante opties waar je zelf wellicht nog niet aan gedacht hebt die uiteindelijk perfect bij je passen.

Tijdens het werken via AXS Techniek heb je naast hele goede primaire en secundaire voorwaarden hele goede begeleiding, ondersteuning bij eventuele problemen en opleidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Prima salaris, fijne werksfeer, persoonlijke aandacht
Minpunten
Heel veel vacatures
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel Bedrijf
Werknemer (voormalige medewerker) –  Breda12 februari 2019
Zeer goede begeleiding en adviezen op weg naar een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
Mooi Bedrijf, vakkundige instelling
Minpunten
lokatie lastig te vinden bij niet bekend zijn regio, salaris uitbetaling per week.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijke aandacht en snelle communicatie
Tekenaar (huidige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2019
Via AXS ben ik aan een top uitdaging gekomen! De persoonlijke aandacht en heldere communicatie hebben hierbij geholpen. AXS had veel verschillende vacatures voor mij en kon hierin goed advies geven.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke communicatie
Assemblage monteur (huidige medewerker) –  Den Haag9 januari 2019
AXS Techniek komt met concrete mogelijkheden waar mijn wensen zoals 4 dagen werken in mee worden genomen en nu werk ik bij een bedrijf waar ik het erg naar mijn zijn heb.
Pluspunten
snelheid
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel geholpen aan een baan met opleiding
Trainee hbo (huidige medewerker) –  Rotterdam8 maart 2018
Super snel geholpen aan een baan met opleiding! Heb een mooi traineeship gekregen bij een tof bedrijf ! Prima begeleiding !
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Echt een persoonlijk schakel tussen de werkzoekende en werkgever.
Monteur (huidige medewerker) –  Rotterdam17 maart 2017
Top bedrijf de mensen daar heel vriendelijk en hulp vol.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer en zeer productief
Adviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid17 maart 2017
Geen dag is hetzelfde, iedere dag is een uitdaging. Het is een jong team met leuke collega's en een bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Pluspunten
Casual Friday
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AXS Techniek. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,7
Gebaseerd op 13 reviews
59
44
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,5Werk-Privé Balans
4,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,2Doorgroeimogelijkheden
4,3Management
4,5Bedrijfscultuur

Reviews over AXS Techniek gesorteerd op locatie