AxionContinu Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trots op deze organisatie.
Afdelingsmanager (huidige medewerker) –  IJsselstein22 september 2017
Een fijne organisatie met een visionaire blik. Veel doorgroei mogelijkheden. Medewerkers worden ingezet op hun competenties.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werk ervaring
Restaurant medewerker (voormalige medewerker) –  Leidsche Rijn22 augustus 2017
Ik werkte bij Axioncontinu op oproep basis, ik vond dit heel fijn werken.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Lopik1 augustus 2017
onder elkaar is het erg gezellig
naar je leidinggevende toe kan je een hoop zeggen en houden ook wel erg rekening met jou wensen en voorkeuren
ze doen er alles aan om samen tot een oplossing te komen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele organisatie
praktijkopleider (voormalige medewerker) –  Utrecht16 januari 2017
Geeft vrijheid om je te ontwikkelen, stimuleert zelfstandigheid.
Gezonde zorgvisie; positive zorgverlening, professioneel, aandacht en plezier
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima sfeer onderling
Vrijwilliger (huidige medewerker) –  Utrecht8 december 2016
In een omgeving waarin heel hard gewerkt moet worden met steeds minder middelen, is de sfeer onderling uitstekend. De vrijwilliger zoals ik, wordt volkomen als gelijkwaardig beschouwd.
Pluspunten
Gezilligheid.
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met professionele collega's, die oog hebben voor de doelgroep.
Medewerker welzijn (voormalige medewerker) –  Utrecht7 juni 2015
Als medewerker welzijn het welzijn van bewoners vergroten, door tijd en aandacht aan deze doelgroep te besteden. De uitdaging van het werk blijft om te achterhalen wat de vraag achter de vraag van bewoners is en hier met activiteiten op in kunnen spelen. Dit doe je niet alleen maar in samenwerking met collega's van de afdeling zorg en welzijn. Goed contact onderhouden met andere disciplines vind ik erg belangrijk alleen met elkaar kun je zorgdoelen behalen.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stage (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT6 maart 2014
De oudere ophalen en naar de zaal brengen.
Vervolgens thee en koekjes rondbrengen. De ouderen begeleiden onder het lopen.

De collega's waren aardig.

het was gewoon heel gezellig.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werksfeer was goed.
Verpleegassistent (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT26 februari 2014
Gezellige werkomgeving met leuke collega's.

Elke dag leer je bij,want er is geen dag hetzelfde.

De directie dacht mee met wat er op de werkvloer plaatsvond.

Er was niet echt iets moeilijk

Het aanwezig zijn om de zorg te verlenen..
Pluspunten
Eens per jaar het team uitje.
Minpunten
Heb ik niet.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving,
Zorg (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad), UT18 november 2013
Ik heb zeker wat van geleerd: meer met anderen omgaan, hoe je een gesprek aanpakt en emotionele steun geven.
Mijn collega's waren gezellig, mijn leidinggevenden waren vriendelijk en lief.
Het moeilijkste van de baan is dat je niet altijd voor iedereen tegelijkertijd kan zorgen (vooral als je te veel patiënten hebt).
Het leukste was dat je een band met de patiënten krijgt, ze vertrouwen je en natuurlijk ervoor zorgen dat ouderen een leuke gezellige dag hebben en plezier beleven.
Sommige mensen hebben behoefte aan een praatje. Meestal omdat ze weinig bezoek krijgen. Ik sta voor ze klaar. Geduldig luister ik en praat je met deze mensen. Het geeft een goed gevoel als je iemand weer op kan vrolijken.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
gastvrouw (huidige medewerker) –  Vleuten, UT2 oktober 2013
bij axioncontinu
als ik binnen kom zijn ze erg blij gezellig even praten voor dat we aan het werk gaan

het moeilijkste is dat je een leuke band met de de mensen krijg en dat ze erg zieken zijn en dan te komen overlijden
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 4Rapporteren

Algehele waardering

4,4
Gebaseerd op 11 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,3
Bedrijfscultuur
4,2

Reviews over AxionContinu gesorteerd op locatie