AxionContinu
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over AxionContinu

AxionContinu is een zorginstelling met 2.100 medewerkers in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein. Wij bieden zorg en revalidatie op 15 locaties, thuiszorg en wijkverpleging. Het centraal bureau en ons eigen opleidingscentrum is gevestigd in Utrecht.

Werken vanuit vakmanschap, met aandacht en plezier zijn onze uitgangspunten. We denken in
 – meer...

Wat wij jou bieden

AxionContinu stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Daar staat ook wat tegenover: ontwikkelen, doorgroeien, opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om met aandacht en plezier je vak uit te oefenen.

AxionContinu kent een fulltime werkweek van 36 uur. Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van onze cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.


De arbeidsvoorwaarden van AxionContinu zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou:


- Naast het maandelijks salaris ontvang je vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) een eindejaarsuitkering (8,33% van jouw jaarsalaris).

- Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).

- Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering

- Reiskostenvergoeding conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand en een fietsvergoeding per werkdag voor medewerkers in de thuiszorg.

- Maar liefst 75 verschillende soorten opleidingen en trainingen bij ons eigen opleidingscentrum in Utrecht.

- Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro (wanneer je zes maanden in dienst bent).

- Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of een attentie ter gelegenheid van de dag van de Verpleging.