Axender Reviews

125 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 126 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Komen afspraken nooit na
Bezorger folders (voormalige medewerker) –  Baarle-Nassau26 januari 2020
Het klinkt wel leuk, zelf je uren bepalen wanneer je bezorgt maar dat is in de praktijk toch net even anders.

Afspraak is op zaterdag bezorgen. Op zich geen probleem want dan kan onze dochter rest van het weekend bezorgen. dat komt goed uit want doordeweeks gaat echt niet lukken met school, sporten, etc.

Het is alleen erg jammer dat er dan niet geleverd wordt op zaterdag. In het begin werd hierover nog wel gecommuniceerd, later niet meer en staan de folders op maandag ineens op de stoep.
Later hebben we de afspraak gemaakt dat als de folders op maandag komen dat ze dan niet hoeven te leveren want er kan dan niet meer bezorgd worden. Erg jammer dat er dan toch folders op de stoep staan op maandag....
Er valt geen afspraken te maken met hen, ze komen ze toch niet na.
Bijvoorbeeld om de folders die niet bezorgd gaan worden weer op te komen halen. Tot 2 keer toe afspraak voor gemaakt maar niemand komt opdagen.
Communicatie is slecht. Ze zijn niet bereikbaar op het moment dat de bezorgers juist moeten bezorgen in het weekend. Pas op maandag zijn ze weer bereikbaar.

En wat vind je ervan als Axender op eigen houtje besluit dat het aantal folders dat je bezorgd toch lager is en je minder geld ervoor krijgt zonder enige communicatie?

Teveel gedoe, levert veel stress op bij de bezorger om de folders alsnog bezorgd te krijgen. Dit staat allemaal niet in verhouding tot de beperkte opbrengsten.

Als je dan opzegt zijn ze heel gelaten alsof ze het allemaal niets uitmaakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn in de buitenlucht
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Roermond23 januari 2020
Je kunt zelf je tijden invullen waardoor dit handig uitkomt met school.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een makkelijke baan om te doen!
Folders bezorgen (voormalige medewerker) –  Zoetermeer10 december 2019
Als eerste baantje wel leuk, verdient als je nog jong bent goed. Vond het leuk om te doen en ook de eindjaarskaartjes.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Viel enorm tegen!
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Deurne1 december 2019
Gelukkig viel het geld wel enorm mee, maar het was zeker geen pretje
Pluspunten
Niets
Minpunten
Lange werkdagen, geen goede informatie doorgegeven, aggresie tegen medewerkers, niet willen helpen uitleggen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaantje
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Cuijk29 oktober 2019
Het is een prima bijbaantje maar daar is alles wel mee gezegt
Pluspunten
eigen werktijden bepalen
Minpunten
veel werk weinig geld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alleen werken, meerdere folders vouwen en wegbrengen.
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Son en Breugel28 oktober 2019
Ik kreeg de folders op vrijdag avond binnen. Ik moest deze folders invouwen en wegbrengen vóór zondagavond. De lading van het werk hing af van de tijd van het jaar. In de wintertijden was deze lading het hoogst en in de zomertijden was het rustig.
Ik had in theorie geen collega's, maar ik krijg wel hulp van mijn familie als ik het nodig had.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beginn er niet aan!!!!!!
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Schijndel25 oktober 2019
het is een stom bedrijf je krijgt steeds minder geld en moet meer doen
bezorgen veel te laat na het weekend verdient geen fluit ga zeker na een ander bedrijf luisteren niet naar jou bericht als je iets vraagt aan hem bij andere bedrijven verdien je zoizo meer en waarschijnlijk minder werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het niks
Bezorger (voormalige medewerker) –  Enschede17 oktober 2019
Veelste veel werk en slechte communicatie! Ze luisteren slecht en het inkomen is niks waard.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Alkmaar8 oktober 2019
Altijd prima naar me zin gehad, af en toe had ik echt geen zin om te bezorgen, maar dat kwam niet door het bedrijf en vooral de kerstfooi is erg leuk!
Pluspunten
Werktijd zelf bepalen
Minpunten
Moet ook als het regent
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deliver papers in neighbourhoods
Paper Deliverer (voormalige medewerker) –  Wijchen15 september 2019
Every week you have to fold papers and ads and have to go around the neighbourhood delivering them to houses. Even when it rains you have to do this which can really be annoying.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd bedrijf
Feedervuller (voormalige medewerker) –  Nieuwegein14 augustus 2019
Slecht beleid door uitzendbureau, ondersteuning van Axender ook niet goed
Pluspunten
1x lange pauze, gezellige sfeer
Minpunten
Eentonig werk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk bedrijf
Folderbezorger (huidige medewerker) –  Maarssen8 augustus 2019
Bij Axender werken is simpelweg gewoon niet aan te raden, wat een rotbedrijf. Je word flink onderbetaalt en als het mogelijk is zeggen ze dat je een maand later begonnen bent en dat je ong 20/30 euro misloopt door dat rotbedrijf. Je wordt onderbetaalt, ik krijg als ik hard werk 6 euro per wijk waar ik ben dan 2,5 uur bezig , ze zijn verschrikkelijk.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn als bijbaan
Folderbezorger (voormalige medewerker) –  Almelo29 juni 2019
Heb voor ongeveer 5 maand bezorgd voor Axender. Met het betalen kijken ze naar hoelang je over de wijk doet, en het invouwen van de folders.
Pluspunten
Fijn contact met werkgever
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezorger
Bezorger folders (voormalige medewerker) –  Cuijk13 mei 2019
het is een bijbaan iets waar ik nooit een toekomst in wil hebben
Pluspunten
makelijk geld verdienen
Minpunten
niet echt meedenkten management
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saai
volder loper (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten4 mei 2019
dit werk is altijd hetzelfde en nooit leuk daarom ben ik er snel mee gestopt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Elsloo1 mei 2019
Het zelfde als bij Spotta alleen veel vouw werk. door men enkel heel erg zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onvriendelijke bedrijf voor bezorgers
Bezorger folders (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard11 april 2019
Axender is een folderboer; je brengt folders rond en krijgt hiervoor betaald. Je folders worden op je stoep gedumpt, zonder een "goedemorgen" overigens.

Er blijkt veel niet te kloppen aan dit bedrijf. Af en toe komt er een klacht binnen, je krijgt hier alleen de straatnaam van te horen.

De communicatie is ronduit slecht. De baan is inmiddels met een lompe mail vol taalfouten beëindigd wegens een controle met uitslag geheel negatief. Bij lang doorvragen tijdens telefonisch contact blijkt blijkt dat Axender met een mond vol tanden zit, en dat er van de controles niks overeind blijft, de ene keer zijn het 3 klachten, dan weer 5, dan weer "mogelijk is er een vergissing gemaakt". Het beleid is na een bepaalde periode gooien we de bezorger van de wijk af. Dat er de weken erna helemaal geen folders worden bezorgd interesseert Axender niks.

Laat je kind geen folders rondbrengen voor dit harteloze bedrijf.
Pluspunten
geen
Minpunten
lompe werkgever die niks om zijn bezorgers geeft
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet leuk
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Spijkenisse4 april 2019
Prayen heel raar en zijn heel vasg kwanoptijd zijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk
Bezorger (huidige medewerker) –  Etten-Leur19 maart 2019
Veel werk voor niet zo veel geld. Maar het werk is wel duidelijk.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
krantenwijk
krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis5 maart 2019
Ik vond de krantenwijk maar niks want ze brachten me vaak kranten die half kapot en uit elkaar gescheurd waren die ik alsnog moest langsbrengen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Axender. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 126 reviews
511
425
341
223
126

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,0Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
2,5Bedrijfscultuur