avoord Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denken in mogelijkheden , kansen en uitdagingen.
Verpleegkundige in de wijk (huidige medewerker) –  Etten-Leur11 april 2018
Vanmorgen op de fiets door Etten op weg naar een cliënt in de thuiszorg.
Onderweg genietend van de omgeving, zwaaiend naar een client die onderweg is naar de markt.
Vogels die zingen, bloemen in bloei.
Trots op mijzelf dat ik mijn e -learning toets heb behaald.
Ik sta even stil bij dit alles en er komt een gevoel van geluk over mij heen.
Wat heb ik toch een superbaan, collega’s die denken in mogelijkheden, cliënten in hun kracht zetten in hun eigen woonomgeving.
Vanmiddag geluncht met verschillende collega’s, die werkzaam zijn binnen Avoord ,een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten.
Als train de trainer, praktijktoetsen afgenomen bij een collega in het skills.
Nog even mijn mail doorlezen en beantwoorden.
Mijn dag afgesloten met een wandeling samen met een collega.
Ook wij willen gezond en fit ouder worden.
Pluspunten
Verschillende lokatie’s, meedenken, cliënt centraal, scholing.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van avoord
1 mei 2018

Hoi collega,

fijn om zo'n leuke reactie te lezen. Wij zijn blij met je enthousiasme

warme groet,

Avoord

1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leeft eigen visie niet na.
VIG (voormalige medewerker) –  Etten-Leur19 maart 2018
Avoord is een bedrijf wat zijn visie niet na leeft. Jij en de client zijn een nummertje. Je krijgt erg veel verantwoording en geen waardering. Er is een enorme personeels tekort hierdoor is de druk enorm hoog. Bij andere zorg instellingen zit je in loon hoger en betekend het meer als je contact verzorgende bent of ook MMZ hebt behaald. Je hebt weinig vrije tijd, dit omdat je op vrije dagen vaak terug moet komen voor domme en nutteloze cursussen, werkoverlegen en om je administratie up to date te houden. De meeste collega’s doen leuk in je gezicht maar achter je rug om lullen ze over je, ook tegen de cliënten.
In de laatste jaren dat ik hier werkte was ik dood ongelukkig. Als leerling wordt er misbruik van je gemaakt, je draait alle diensten ook ben je soms de enige verantwoordelijke op je hele woongroep/afdeling waarvoor je niet bevoegd bent. Door de hoge werkdruk is er extreem veel verzuim door O.a burn-out en veel mensen kiezen een andere baan.
Pluspunten
Leuk kerstpakket
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk gevarieerd team.
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Rijsbergen15 maart 2018
Gezellige locatie .Ze staan open staan voor ideeën . Heel collegiaal team.
Alle leeftijden en allen gelijk. Je zet de zorgvrager centraal en luistert naar zijn/ haar behoeften en wensen en lost deze samen op. je bouwt een mooie band op met de zorgvrager. Tijd voor een praatje en bied een luisterend oor . Kortom een beroep dat geen een dag hetzelfde is. Dankbaar liefdevol werk!
Pluspunten
humor gezellige teamuitjes. Aandacht voor bewoners, Gezellige sfeer.
Minpunten
Veel Administratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme organisatie met ontwikkelingskansen
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Etten-Leur5 maart 2018
Avoord is een warme organisatie met hart voor de bewoners. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en staan open voor suggesties.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warme betrokken collega's en veel mogelijkheden
Recruiter (huidige medewerker) –  Etten-Leur2 november 2017
In de zorg is het momenteel moeilijk maar ik merk dat mijn collega's allemaal de schouders eronder zetten en de beste zorg willen voor de cliënten. bij ons werken mensen met een echt zorghart zo knap en zoveel respect voor mijn collega's

samen streven we naar beter
we proberen bij avoord te luisteren naar wat jij belangrijk vind en bij welk team jij het beste uit jezelf gaat halen.
Pluspunten
warme collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's oke
Stage (voormalige medewerker) –  Zundert13 mei 2016
Onderling met collega's een prima werksfeer. Verder ben je een nummer.
Zwaar werk, weinig tijd om dingen te doen.
Pluspunten
Grand cafe
Minpunten
Zwaar werk, geen tijd voor leuke dingen met bewoners
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur31 maart 2015
Schoonmaken van algemene ruimte,s
Omgaan met mensen
Aardig
gezellige collega,s
zwaar werk
met mensen omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goede werksfeer onder de gezellige en leuke collega's
Helpende (huidige medewerker) –  Etten-Leur, NB30 januari 2014
zorg bij de mensen persoonlijk aan huis, ik ben er wel achter gekomen dat hier mijn hart ligt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede baan
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  medewerkster huishoudelijke dienst15 januari 2014
sinds ik medewerkster huishoudelijke dienst ben weet ik zeker dat ik dit werk wil blijven doen en dan ook zeker bij ouderen.
Pluspunten
gezellig vriendelijk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij avoord. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 10 reviews
54
43
31
20
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over avoord gesorteerd op locatie