Aviko Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer binnen een internationale organisatie
Recruiter (huidige medewerker) –  Steenderen30 juli 2019
Aviko is een internationale organisatie die zich steeds verder aan het professionaliseren is. Dit brengt veel kansen met zich mee. Daarnaast hangt er ook een informele werksfeer en een no-nonsens mentaliteit.
Pluspunten
Internationale organisatie, fijne sfeer
Minpunten
Soms ben je afhankelijk van meerdere partijen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Steenderen3 juli 2018
een ambitieus bedrijf
veel uitdaging
veel verantwoordelijk
Pluspunten
cursussen
Minpunten
opkomst dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit geen vaste baan
Operator (voormalige medewerker) –  Steenderen12 mei 2018
Je krijgt daar nooit vaste baan ook raar personeel daar is erg raar
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendelijke chauffeurs, het werk was een uitdaging
Assistent rangeerder (voormalige medewerker) –  Steenderen31 mei 2017
werkte alleen in de avonduren
vrachtwagens test aardappels na lab brengen, en bij groen licht de vrachtwagens doorsturen.
zeer gevarieerde werkzaamheden.
leuk contact met de chauffeurs.
Pluspunten
veel contact met verschillende mensen (chauffeurs)
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aviko is altijd een hele sociale goede werkgever geweest.
Telefoniste - Receptioniste (voormalige medewerker) –  Steenderen19 juli 2016
Heb altijd met veel plezier gewerkt bij Aviko BV. Het was altijd wel druk achter de balie, deed er veel andere werkzaamheden bij zoals de inkomende en uitgaande post en veel werkzaamheden voor HR.

Had leuke collega's, de baan was niet moeilijk wel erg druk omdat wij ook telefoniste waren voor dochterbedrijven van Aviko in Lomm en Cuijk.

Het leukste van de baan was dat het heel afwisselend was.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werk in een dynamisch bedrijf
Commercieel coördinator (huidige medewerker) –  Steenderen25 februari 2016
Een bedrijf met achterhoekse mentaliteit met een mooi product.
Pluspunten
variatie in werk
Minpunten
weinig opleidingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijke werksfeer onderling
heftruckchauffeur (huidige medewerker) –  Steenderen, GE28 december 2015
Het bedrijf is verdeeld in "eilandjes: waar ieder zijn eigen belang in het oog heeft en zo het geheel vergeet.
Pluspunten
5 ploegen dienst
Minpunten
Je krijgt geen vast contract, ook niet na beloftes van wel
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in 5 ploegendienst met een goede collegiale sfeer
Lijnoperator (huidige medewerker) –  Steenderen25 september 2014
Door wijziging van leiding en directie zijn er veranderingen in gezet.
Veranderingen kunnen heel goed zijn en een bedrijf heeft het nodig om met de tijd mee te gaan.
Pluspunten
ploegendienst en gezellige sfeer onder collega's
Minpunten
Door ingrijpende wijzigingen en wijziging van directie en leidinggevende is de sfeer ook verandert.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag je weer bewijzen
Ploegleider,Teamleider,Meewerkend voorman (huidige medewerker) –  Oostrum, LI22 januari 2014
Jarenlang voor Nestle gewerkt.
2005 overgenomen door Aviko.
Vanaf dit moment iedereen achteruit gegaan zowel financieel,werkdruk en omgang met hogere ( slechte communicatie )
Moeilijkste van deze baan is om te mensen door de slechte werkomstandigheden te loodsen.
Leukste is elke dag een nieuwe uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving in de productie
Medewerkster Kwaliteitsdienst (bijbaan) (voormalige medewerker) –  Steenderen, GE1 oktober 2013
Aviko is een traditioneel productiebedrijf, waar samenwerken met verschillende collega's belangrijk is. Aan de productiezijde kent zo ongeveer iedereen elkaar. Resultaat staat voorop, daarna de gezelligheid op de afdeling.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevarieerde werkzaamheden
Mechanisch monteur (voormalige medewerker) –  Lomm, LI8 september 2013
Een leuke, afwisselende baan met zowel storings- als onderhoudswerkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaald.
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Katwijk22 mei 2013
Je werkte in ploegen en je stond op je plekje de aardappels op de lopende band te leggen, simpel en toch goede voldoening.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omgeving
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  venray7 mei 2013
er was erg veel arbeidsdruk maar daar kon ik zeer goed mee overweg.
Ik heb er zeer veel geleerd over het bedrijf.
De directie is zeer open maar niet rechtvaardig.
De colegas zijn oke en vriendelijk.
Het moeilijkste van de baan is er eigenlijk niet want ik hou ervan om lekker tewerken.
het leuke van de baan was , de afwisseling
Pluspunten
vastig heid qwa loon
Minpunten
werk druk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezekkige werkomgeving
stagiaire P&O (voormalige medewerker) –  steenderen27 december 2012
als stagiaire heb ik veel geleerd over de afdeling P&O bij Aviko.
een van de dingen die ik heb geleerd toegangs pasjes systeem hoe daat helemaal werkt.
ik had hele aardige collega's bij aviko.
als het aan mij zou liggen zou ik zo daar gaan werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk team
magazijn beherder (voormalige medewerker) –  chef25 september 2012
makkelijkset van de baan als je snel door hebt dat je niet afhankellijk van anderen bent moelijkste als je afhankkelijk van aderen bent
Pluspunten
werken in team en met anderen omgaan
Minpunten
momentel weet ik niet
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over Aviko

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aviko. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 17 reviews
53
48
35
20
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Aviko gesorteerd op locatie