Aviko
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Aviko

Onze wortels gaan terug tot 1962. Al sinds onze oprichting willen we meer waarde halen uit aardappels. En dat doen we nog steeds. Zo is Aviko uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Daarnaast is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkers van de wereld.

Aviko heeft
 – meer...

HRAvikoAvikoAviko

Joel Smeets als Client Service medewerker

“Veel mensen denken bij klantenservice aan een soort callcenter, maar zo is het absoluut niet. Dagen zijn vaak hectisch en er is tijdsdruk. Dat geeft een positieve motivatie om hard te werken. Elke dag is anders want er gebeurt altijd iets onverwachts, dat zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt.”

“Ik ben actief voor retailers en groothandels in Frankrijk en België, dat betekent dat ik goed Frans moet kunnen. Ik had op de Havo vijf jaar Franse les gehad maar mijn kennis was niet van heel hoog niveau. Vanuit Aviko kreeg ik gelukkig de mogelijkheid om een cursus Frans te doen. Ik hou van talen en culturen, dus ik vind het erg leuk dat ik dit in mijn dagelijkse werk kan toepassen.”


“We werken in een hecht internationaal team, zo werkt er op mijn afdeling een Peruaan, een Rus, iemand uit Algerije en een Française. We gaan ook buiten werk met elkaar om. Ondanks dat Aviko heel internationaal is, heeft iedereen een Achterhoekse mentaliteit. We zijn ondanks onze verschillende culturen allemaal erg nuchter en houden van hard werken.”