Avery Dennison Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 868 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met bruisende cultuur
Talent Acquisition Intern (voormalige medewerker) –  Oegstgeest28 november 2017
Avery Dennison is een succesvol bedrijf waarbij de verschillende teams goed samenwerken. Als stagiair heb ik veel ervaring opgedaan in HR en genoten van de mensen en de moderne omgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werk omgeving
Allround Mechanisch/Machine Operator/Mentor (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk12 juni 2017
een te gekke werkgever met veel ontwikkelings mogelijkheden die ook nog eens goed betaald en je de ruimte bied om je te ontwikkelen als je dit zelf wilt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving goede colega's die elkaar helpen
alround oparetor (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk29 januari 2017
veel ervaring opgedaan in verschillende leans zoals TPM 5S verbeterteams kay zen..
Pluspunten
goede werk sweer en goed salaris
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zie review Logistic planner, Avery Dennison B.V. Leiden
Logistic planner (voormalige medewerker) –  Leiden31 mei 2016
zie review,
Geweldig bedrijf om voor te werken. Jammer dat de contract maar voor bepaalde tijd was.
Pluspunten
goed kunnen coordineren
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch vooruitstrevend Amerikaans bedrijf
Quality Agent (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijke10 mei 2016
Een bedrijf wat continu aan de weg timmert en waar de kans om jezelf te ontwikkelen groot is en gestimuleerd word,
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
veel wisseling van leidinggevenden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Magazijnchef (voormalige medewerker) –  Utrecht13 april 2016
altijd met plezier gewerkt.goede werk gever nooit problemen gehad
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en zeer motiverende bedrijf
Zelfstandig allround machine operator (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk3 februari 2016
Werk gevers zoals Avery Dennison zijn heel weinig in Nederland, het is een wereldbedrijf dat in haar werknemers investeert, betaald heel goed, doet heel veel met lean management. ik heb me tot allroundoperator ontwikkeld en heb 18 jaar lang mijn werk met plezier gedaan. de werksfeer was heel goed met vrolijke collega's die elkaar helpen en leidinggevenden die je motiveren. in de afdeling finishing waar de product voor de klant klaar gemaakt werd, bediende ik verschillend machines met hoog snelheid( de zogenaamd hi volume cel machines), bediende ook wat kleiner machines met laag capaciteit, ik bediende ook de A.B.P de automatische inpaklijn met twee robots en deed ook het heftruckwerk er omheen. als plaatsvervanger deed ik voor vier jaar lang mijn werk als leidinggevende. kort om ik vind heel erg dat ik mijn baan bij Avery ben verloren. dat kwam door dat Avery er voor heeft gekozen om in Duitsland verder te gaan en de fabriek daar uitbreiden. ik mis het gewoon heel erg.
Pluspunten
300% voor overtime
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve werkomgeving
Sample Room Coordinator (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk6 januari 2016
Als je bij Avery werkt voel je je alsof je opgenomen bent in een grote familie
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Houden soms geen rekening met nederlandse wetgeving (denken Amerikaans)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en Veilige werkomgeving
allround Warehouse Operator (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk6 december 2015
Uitleveren van produkten op de juiste datem en de juiste gevraagde hoeveelheid.
Ik heb geleerd dat goede kwalitieit en after sales klanten bind.
Pluspunten
Sociaal bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Allround Operator - PVL teamleider (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk, ZH12 juli 2015
Het produceren van zelfklevende materialen.

Het bezighouden met verbeteringen in het productieproces. Werkzaam in verschillende verbeteringsteams volgens lean sigma.

Werkzaam in ploeg van vier operators.

Het leukste van de baan, het samen werken met verschillende afdelingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vertrouwelijk, behulpzaam en gedisciplineerd
Leadoperator (voormalige medewerker) –  Hazerswoude rijndijk12 mei 2015
Wegens omstandigheden verplaats naar duitsland.
Maar met pleizer bij Avery gewerkt en met mijn in mijn hart afscheid van moeten nemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Junior Operator (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk, ZH16 maart 2015
leuk bedrijf om te werken je wordt goed ingewerkt leer veel als operator
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de sfeer was erg gezellig daarom was de productiviteit hoog
Leiding geven (voormalige medewerker) –  hazerswoude20 januari 2015
goed bedrijf erg jammer dat de vestiging gesloten is
het waren 30 leuke jaren
veel geleerd over leiding geven en hoe met mensen tewerken
Pluspunten
goede sociaale voorzieningen
Minpunten
communicatie naar het personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke samenwerking en sociaal
Beheerder centraal productie-magazijn (voormalige medewerker) –  Hazerswoude Rijndijk11 januari 2015
Samen met mijn teamleider en mijn collega's maken wij een leuke sfeer.
Pluspunten
lange zomer vakantie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf geweest.
Supply Chain (huidige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk, ZH16 oktober 2014
Dagelijkse escalaties zorgde ervoor dat elke dag anders was maar met hetzelfde doel.(service,)
Heb een hoop geleerd binnen het bedrijf waaronder teamwork,communicatie en dat je binnen een bedrijf jezelf goed kan presenteren als je meer wilt bereiken.
Had leuke collega's en heb er met plezier gewerkt.
Moeilijkste was dat ik me baan verlies.
Leukste is dat ik met de Supply Chain functie echt het maximale eruit kon halen om de best mogelijke service cijfers te gehalen.
Pluspunten
Fijne werkomgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde baan met hoge werkdruk.
logistiek medewerker/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk, ZH6 juni 2014
Bedrijf dat in juni 2015 gaat verhuizen en ben daar per 1 oktober 2014 overbodig wegens geen passende werkzaamheden.
Ik heb er 9 jaar met heftruck/klemtruck werkzaamheden de coating machines bevoorraad.
Na een reorganisatie heb ik 5 jaar in het warehouse logistieke werkzaam heden gedaan.
Samen met leuke collega"s altijd hard gewerkt(voor een goed salaris) om onze amerikaanse bazen tevreden te houden.
Minder tevreden over het management/team leiders die ik niet capabel genoeg vond om ons ontslag te doen keren.
Pluspunten
Goed salaris (door ploegen toeslag en overwerk)
Minpunten
Steeds hoger wordende werkdruk door te hoge verwachtingen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever in de tijd dat ik er was.
All round senior operator/ Warehouse Specialist (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn, ZH3 september 2013
In de tijd dat ik er was, een goede werkgever met een actieve pv.
Een goede sfeer onder het personeel en veel mogelijkheden om eventueel een dienst te ruilen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technische kwaliteits verbetering n.a.v. informatie uit de markt
Technical Product Support Engeneer QA (voormalige medewerker) –  Hazerswoude3 maart 2013
Beoordelen van vragen / klachten uit de markt , gebruik makend van een klachten data base. Opvolgen van deze vragen naar klanten , afwijzen / crediteren. Starten van kwaliteits verbetering akties naar Operations, Marketing , R&D etc...

Door jaren lange ervaring is goed inzicht opgebouwd in de bedrijfsvoering waarbij op de specifieke technische vragen een uitstekend systeem opgezet is om snel de kwaliteit te verbeteren.

Zoals geldt voor ieder Multi National / directie is het bedrijfs resultaat heilig , dit is ook nodig om je hoofd boven water te houden echter voor de medewerkers is dit soms minder prettig en onzeker.

Over het algemeen zijn de collegaas zeer betrokken bij het bedrijf en kan er goed tot zeer goed met elkaar samengewerkt worden.

Het moeilijkste van de baan is het balanceren tussen de klant en het bedrijf (waar liggen de juiste verantwoordelijkheden)

Het leukste van de baan is het oplossen van de technische problemen zowel bij klant als in het bedrijf
Pluspunten
er wordt naar je geluisterd, grote zelfstandigheid en afwisseling.
Minpunten
werdruk is hoog, met te weinig mensen meer moeten doen, dan haalbaar is (waarbij veel uren gemaakt worden zonder extra salaris)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Avery Dennison

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Avery Dennison. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 868 reviews
5282
4324
3177
255
130

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Avery Dennison gesorteerd op locatie