AUTO1 Group Nederland
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over AUTO1 Group Nederland

Bekijk vragen over

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op AUTO1 Group Nederland.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

4 vragen

Binnen AUTO1 Group Nederland zien wij elke uitdaging als een kans om van te leren en onze kennis uit te breiden. Ontwikkeling begint op individueel niveau en resulteert in een voortdurende verbetering van ons bedrijf. Dit is daarom ook één van onze company values #improveconstantly. Ook stimuleren wij doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers door middel van onze halfjaarlijkse performance reviews, onze interne promotiecyclus en ons beleid voor intern solliciteren.

Beantwoord door AUTO1 Group Nederland9 december 2019

Er heerst een informele werksfeer op het hoofdkantoor in Amsterdam. Hard werken staat centraal maar er is genoeg ruimte voor een potje tafelvoetbal, FIFA of een leuke borrel aan het einde van de maand. We hechten veel waarde aan een goede sfeer binnen onze teams. Dit sluit ook aan bij een van onze values #teamup.

Beantwoord door AUTO1 Group Nederland13 september 2019

AUTO1 Group is van origine een Duitse organisatie. Als je jezelf inzet kun je een verschil maken binnen de organisatie en eventueel doorgroeien. Het is een mooi bedrijf om voor te mogen werken als je energie krijgt van een scale-up omgeving waarin nog niet alles voor je uitgestippeld is. De organisatie groeit ontzettend snel waardoor we iedere maand weer nieuwe collega's mogen verwelkomen.

Beantwoord 13 september 2019
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd