Attractie- & Vakantiepark Slagharen Reviews

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 28 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke Werkgever
Shiftleader kassa/Entree (voormalige medewerker) –  Slagharen19 februari 2019
Leuke en fijne werkomgeving. Leuke collega's en werk word gewaardeerd
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slecht betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Naast veel variatie in het werk leuke collega's
Merchandiser (voormalige medewerker) –  Slagharen2 november 2018
Naast veel variatie in het werk leuke collega's, elke dag is anders!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker Cashroom
horeca medewerker (voormalige medewerker) –  Slagharen22 oktober 2018
Je werkte aan de hand van een checklist. die was ideaal in het begin van de functie, hierdoor had je een goed overzicht wat er moest gebeuren. je werkte in de ochtend of in de avond. De ochtenddienst bestond uit het maken van rapportages en kleine administratieve handelingen, in de avond telde je de omzetten van dag.

Ik heb geleerd om beter met werkdruk om te gaan en heb meer ervaring opgedaan met het programma Exact Globe.

Binnen de afdeling hing een prettige werksfeer, ook al spreek je je collega's niet veel.

ik heb niets waarmee ik heel veel moeite heb gehad door de goede ondersteuning die ik tijdens de inwerkperiode heb ervaren.

Het leukste van de baan waren de avonddiensten, muziekje op en vervolgens al het geld tellen en verwerken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste baan die ik ooit heb gehad
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Slagharen18 oktober 2018
Ik heb met heel veel plezier bij Attractiepark Slagharen gewerkt. Ik zat in een leuk team, had eigen verantwoordelijkheden en het was altijd heel gezellig.
Pluspunten
Goed salaris en leuke, gezellige collega's.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige werksfeer
Operator (huidige medewerker) –  Operator21 september 2018
Je werkt meestal met mensen die een gezellig dagje uitgaan. De Collega's zijn zeer sfeer bepalend, in positieve en negatieve zin.
De dagen zijn goed uit te houden en het is geen zwaar werk wat je moet verrichten.
Pluspunten
leuke collega's, goede werktijden & veel werkdagen op 0 basis.
Minpunten
Salaris & CAO.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met een grote uitdaging
Verkoper (voormalige medewerker) –  Slagharen30 juli 2018
Het is belangrijk om mensen aan te spreken tijdens de werkdag.
Hierdoor leer je de commerciele omgang met klanten. Verder is het moeilijk om iedere klant tevreden te houden, omdat ze niet allemaal kunnen winnen. Tot slot is het leukste van de baan de afwisseling in het werk, je blijft niet de hele dag met hetzelfde activiteit bezig.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke werksfeer waarbij je veer waardering krijgt.
Entertainer (huidige medewerker) –  Slagharen2 februari 2018
Slagharen is een park waar je veel kan leren op het gebied van entertainment met goede begeleiding, echter is de vergoeding die je krijgt voor het aantal uur dat je werkt minimaal en eigenlijk ondermaats.
Pluspunten
slaapplek
Minpunten
gezamelijk eten tegen betaling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar alles is wel slecht voor elkaar.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Slagharen22 oktober 2017
Je word gewoon op een plek in het park neergezet. Op sommige plekken krijg je duidelijke uitleg over wat je moet doen. Soms krijg je ook gewoon de sleutel van een locatie en moet je het maar zien te redden.

Je krijgt ongeveer 30 min pauze wat op zich niet slecht is, echter moet je wel helemaal naar de kantine lopen wat soms wel rond de 10 minuten kan duren. Eenmaal in de kantine kan je genieten van je 10 minuten pauze om vervolgens weer 10 minuten terug te lopen naar je locatie.

Op locatie mag niet worden gegeten of gedronken, maar probeer in 10 min maar eens een hele maaltijd voor de dag naar binnen te werken.

Er word elke dag een target bedrag bepaald (dit is het bedrag dat het jaar daarvoor binnen is gehaald op die bepaalde dag) en als je die niet haalt door bijvoorbeeld minder mensen of op een locatie staan waar amper iemand komt/koopt krijg je aan het eind van de dag te horen of je genoeg verkocht, soms kreeg je ook een telefoontje dat je wat harder moest gaan werken.

Alle collega's inc MT waren wel leuk in de omgang als het niet over werk ging.

De rooster zijn extreem afwisselend, soms kan het zijn dat je voor 6 volle dagen word ingeroosterd en de andere keer word je voor die week of periode helemaal niet opgeroepen. En als de roostermakers een fout maken moet jij het maar zien op te lossen*. Mits zij er echt niets aan kunnen doen of als er een miscommunicatie heeft plaatsgevonden.

Kortom, je kan beter bij een van de zelfstandig ondernemer in het park werken dan voor het park zelf, je bent onder het bewind van het park maar een nummertje. Als je iemand
  meer... bent die houd van onvoorspelbaarheid dan is dit je adres. Als je daar doorheen kan zien heb je altijd nog de leuke collega's, dat maakte het allemaal toch nog wel te verdragen.

Zou ik hier werken nog eens willen werken als ik de kans kreeg ?
Nee, als je ergens anders (bij)baan kan vinden zou ik dat nemen.
  minder
Pluspunten
Leuke collega's, fijne sfeer op het park
Minpunten
korte pauze, laag loon, slechte voorbereiding op aangewezen werk, onvoorspelbare roosters
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek. leuke collega's
Medewerker Front Office (voormalige medewerker) –  Slagharen18 september 2017
Fijn bedrijf om voor te werken, in overleg is er veel mogelijk.
Doorgroeimogelijkheden zijn er, maar wel beperkt. Kans op een vast contract is er bijna niet.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Geen uitzicht op vast contract
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Merchandiser (huidige medewerker) –  Slagharen29 mei 2017
Fijne werksfeer, leuke collega's en elke dag is anders! Zeker omdat er zoon groot team is is geen 1 dag hetzelfde
Pluspunten
Afwisselend, leuke collegas, club van elf
Minpunten
Seizoens gebonden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige leuke werksfeer waarbij je veer waardering krijgt.
Entertainer (huidige medewerker) –  Slagharen21 februari 2017
Slagharen is een park waar je veel kan leren op het gebied van entertainment met goede begeleiding, echter is de vergoeding die je krijgt voor het aantal uur dat je werkt minimaal en eigenlijk ondermaats.
Pluspunten
slaapplek
Minpunten
gezamelijk eten tegen betaling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
horeca (huidige medewerker) –  Slagharen13 juni 2016
het was super gezellig.
altijd goede sfeer en daar houd ik van
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkplek met veel collega's
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Slagharen2 april 2016
Bij een typische dag op het werk kom je in contact met veel verschillende mensen.
Ik heb er geleerd om klantvriendelijk te zijn en ik heb een klein beetje Duits bij geleerd, omdat er veel Duitse bezoekers zijn.
Je werkt met veel verschillende collega's die allemaal vriendelijk en spontaan zijn.
Het moeilijkste van de baan zijn de lange dagen, met vrij weinig pauze.
Het leukste van de baan zijn de contacten met alle mensen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Lange dagen met geen tot weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Serveerster, kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Slagharen, OV1 december 2015
Ik heb geleerd hoe ik met een kassa moet werken, hoe ik moet serveren en klantvriendelijk te zijn.
Minpunten
weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, leuke collega's en altijd wat te doen.
Shiftleader (voormalige medewerker) –  Slagharen, OV3 november 2015
In en uitchecken van gasten, informatie verschaffen over zowel het park als over de omgeving, telefoonverkeer behandelen, klachten afhandeling, inkomende e-mails behandelen, aankomstvoorbereiding en kassa werkzaamheden.

Bedrijf om je te ontwikkelen gezien de verschillende gasten die zich komen recreëren op zowel het vakantie als attractiepark.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ponypark Slagharen
Afwasmedewerkster (voormalige medewerker) –  Slagharen, OV31 augustus 2015
Het was er zomers altijd erg druk dus dan was het best hectisch en liep alles door elkaar heen.
Ik heb geleerd om met drukte om te gaan al hoe wel dat nog niet echt me ding is.
Collega's waren allemaal erg gezellig.
Het moeilijkste was toch wel het eten bereiden.
Het leukste was altijd met de gezellige collega's werken.
Pluspunten
aan het einde van de seizoen altijd gratis eten.
Minpunten
Dat het soms echt te druk was en alles door elkaar heen liep.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Streven naar een topdag
Medewerker games (voormalige medewerker) –  Slagharen, OV24 augustus 2015
Dagelijks kreeg je te horen wat het aantal bezoekers zou kunnen zijn. viel dit tegen dan moest je meer mensen aanspreken om zo de targets te halen. Als het druk was hoefde je niet eens de moeite te doen mensen aan te spreken, want ze kwamen toch wel naar je toe.

Ik was dan ook een schreeuwlelijk, wanneer 4 mensen gratis een bal mochten gooien trok het gelijk veel aandacht, ik maakte er dan ook mijn show van.
Pluspunten
Bonussen
Minpunten
Een constante teamleider om je heen die blijft pushen om alles eruit te halen, ik haalde alles er al uit, dus ik werd zo nu en dan aardig moe van zinnen zoals 'kom he, meer prijzen eruit' 'Meer meer meer meer...'
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Medewerker (huidige medewerker) –  Slagharen, OV27 juli 2015
Groot bedrijf met (over het algemeen) een goede sfeer in het park. De gasten zijn immers een dagje uit of een paar dagen op vakantie.
Pluspunten
Sfeer in het park
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf met ontwikelings mogelijkheden
Assistent Manager Entertainment (voormalige medewerker) –  Slagharen, OV2 januari 2015
Heerlijk druk tussen de gasten.

met veel taken te vervullen maar iedere dag weer anders
Pluspunten
iedere dag is weer anders
Minpunten
wel wat werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk als je met leuke mensen werkt
medewerker Horeca (voormalige medewerker) –  Slagharen, OV5 mei 2014
Je kan hier hele leuke dagen hebben, maar ook zekere mindere dagen. Hangt er heel erg vanaf met wie je staat en bij welke locatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 28 reviews
56
413
36
23
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Attractie- & Vakantiepark Slagharen gesorteerd op vacaturetitel