Slagharen, seizoen 2017

Gold Rush

Nieuwe achtbaan Gold Rush, welke geopend zal worden in 2017

Aqua Mexicana

Het waterpark is ingericht in Mexicaanse sferen. Je vindt er Mexicaanse gebouwen en watervallen. Naast de indrukwekkende glijbanen biedt het waterpark maar liefst 5 baden. Er zijn 2 waterspeelplaatsen, een bubbelbad, een groot zwembad en 2 sprayparken.

Over Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Bij Slagharen willen we al onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen in een veilige omgeving, bij ons draait alles om plezier.

Wie is Slagharen?
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een themapark waar onze gasten plezier en avontuur beleven in het Amerikaanse Wilde Westen en terug gaan in de tijd naar 1850.
 – meer... 

  • Ben Nijkamp na 48 jaar met pensioen! 
Technisch Directeur Ben Nijkamp mag na vandaag van zijn pensioen gaan genieten. In 1971 kwam Ben op de loonlijst van Attractie- & Vakantiepark Slagharen en heeft in totaal 48 jaar bij ons gewerkt. 
Ben woonde naast de familie Bemboom en samen met de kinderen van de Dhr. Bemboom ging hij vaak pony rijden en deden ze wedstrijdjes. Hij was altijd al geïnteresseerd in techniek en er was dan ook geen discussie over mogelijk dat Ben direct na zijn studie aan de slag ging bij de technische dienst van Slagharen. Hij is al die jaren bij deze afdeling werkzaam geweest.
Het leukste aan werken bij Slagharen vindt Ben dat hij af en toe in de attracties mag. Deze moeten natuurlijk wel getest worden. Eén van zijn favoriete momenten tijdens zijn tijd bij Slagharen was dat hij samen met twee van zijn kleindochters in het tweede officiële ritje van de Gold Rush mocht. De Gold Rush is dan ook zijn favoriete attractie, voordat we de Gold Rush hadden was dit de Free Fall.
Wij willen Ben hartelijk bedanken voor al zijn werkzame jaren bij Slagharen en hopen dat hij samen met zijn vrouw lekker gaat genieten van zijn vrije tijd. #wegaanjemissen #pensioen #genietervan
  • Zien we jou ook op de banenmarkt in Hoogeveen? #totzo #werkenbij #slagharen #vacatures
  • Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan waar je elke dag verse broodjes mag maken? Kom dan werken op onze nieuwe locatie de Subway! Stuur een bericht via WhatsApp naar 06-11153791 of mail naar werken@slagharen.com en start je (werk)avontuur bij Slagharen! 
www.werkenbijslagharen.com/jobs/sandwich-artist/

#vacature #subway #elkedagplezier #werkenbij #slagharen
  • Psst, we laten graag aan je zien hoe makkelijk het is om via WhatsApp te solliciteren! 🎥📱🤠 #plezier #werkenbij #vacatures
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Medewerkers
201 tot 500
Links
Attractie- & Vakantiepark Slagharen op Instagram
Attractie- & Vakantiepark Slagharen website

Facebook