Atlas Copco
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Atlas Copco Carrières en werk

Over ons
Atlas Copco is een wereldwijd gevestigde industriële onderneming die bedrijven oplossingen biedt op het gebied van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaarden. Wij zijn gecommitteerd energie-efficiënte producten en oplossingen te bieden waarmee onze klanten hun – meer... CO2-uitstoot kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen.

Atlas Copco producten vinden hun toepassing in praktisch elk bedrijfsproces. Stikstofgeneratoren, bijvoorbeeld, worden ingezet bij lasersnijden en andere processen waar zuurstof verdrongen moet worden. Een stikstofgenerator die gekoppeld is aan de compressor levert een continue aanvoer van stikstofgas, heel gemakkelijk en efficiënt.

Als het gaat om perslucht en voedselverwerking dan is perslucht zonder olie de meest voedselveilige oplossing en ligt de keuze voor onze ISO 8573-1: 2010 gecertificeerde olievrije compressoren voor de hand.

Bij het vacumeren van voedsel, het optillen van kwetsbare producten, het vormen toetsenborden en heel veel andere vacuümprocessen bieden onze vacuümpompen een duurzame oplossing. Om de betrouwbare en optimale werking van al die machines te behouden, staat onze professionele service-organisatie garant voor uitstekende nazorg. Wij hechten grote waarde aan een langdurige relatie met onze klanten op grond waarvan wij onze producten en diensten voortdurend kunnen verbeteren.


Bij Atlas Copco in Nederland werken meer dan 300 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen, elk met hun eigen activiteiten. De verkoop en service van de Atlas Copco producten lig bij ons customer center in Zwijndrecht. Het productengamma bestaat uit: luchtcompressoren voor lage druk, midden druk en hoge druk toepassingen, stikstof- en zuurstofgeneratoren, medische gassen, vacuümpompen, aannemersgereedschappen, lichtmasten en stroomgeneratoren.


De verhuurorganisatie van Atlas Copco in Nederland die ook in Zwijndrecht is gevestigd, biedt huuroplossingen voor tijdelijke perslucht- en stroomvoorzieningen en stikstofgeneratie.


Het productiebedrijf Air & Gas Purification in Oosterhout ontwikkelt en fabriceert gasscheiding en gasdrogingsapparatuur.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Atlas Copco te werken?

3,8
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Atlas Copco?

84%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Mats Rahmström als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 531 reviews