ASVZ
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ASVZ Begeleider (m/v) maandelijks salarissen in Nederland

Salaris geschat op basis van 34 medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.Laatst bijgewerkt: 21 augustus 2020
Gemiddelde salaris
€ 2.602 per maand
7% boven het nationale gemiddelde
Salarisverdeling
€ 1.200
€ 4.500
Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden voor Begeleider (m/v) bij ASVZ
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik kijk terug op de ASVZ met een positief gevoel waarin ik vaardiger geworden ben in observeren en het ombuigen van gedrag.
Mijn visie is mede gevormd door de lessen vanuit de begeleiding van laag niveau cliënten en het contact met hen. Veelal konden de cliënten zich moeilijk verstaanbaar maken of de taal niet spreken.
De intelligentie was per cliënt verschillend en op hun eigen manier werden de mogelijkheden steeds meer zichtbaar. Dit was voor mij genieten. Hierin waren de steun, het advies en de visie van collega's belangrijk om geheel afgestemd de begeleiding te kunnen bieden. De lessen in agressie en ombuigen van 'negatief' gedrag heeft voor mij de meeste betekenis gehad. Binnen deze functie heb ik de ruimte gehad om mezelf op eigen initiatief te ontwikkelen en dit is mijn grootste drijfveer.
Pluspunten
Contact collega's en clienten
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede instelling waarbij de client op de eerste plaats komt.
Ben altijd zeer flexibel. De laatste jaren heb gemerkt dat de onderneming hier te vaak gebruik van maakte, hetgeen eigenlijk niet erg is. Je bent desnoods flexibel. Jammer genoeg was het niet wederzijds. Beloften die niet worden nagekomen. Slecht luisterend oor.
Begin van de werkdag begint altijd informeel. Eerst gezelligheid, met een overgang naar het formele. Dit vond ik altijd wel waardevol.

Directe leidinggevende was de teamleider. Hij werkt ook altijd operationeel mee en is de schakel tussen het team en directie.

Minder leuke dit team vond ik het tweestrijd tussen teamleden of teamleaden richting de leiding. Dit was eigenlijk een negatief continu process van de laatste jaren. Dit werkte erg demotiverend.

Hierdoor heb ik besloten om maar eens verder te kijken op de arbeidsmarkt.
Pluspunten
Veel aandacht richting clienten. Er wordt regelmatig activiteieten met hen ondernomen.
Minpunten
Weinig omkijken/ aandacht richting begeleiders..
Was deze review waardevol?
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie methodiek ontwikkeld. De praktijk stelt zwaar teleur!
Binnengekomen op contract 22-28 uur. Zelf om gevraagd, want mijn ervaring is dat het altijd wel meer wordt, dus expres laag ingezet. En het werd meer, veel meer. Collega's zien komen en gaan. 3 teamleiders in 1 jaar, waarvan 1 slechts 'meekijkend', dus niet actief op de werkvloer. Veel collega's hebben geen relevante vooropleiding. Potige mannen en vrouwen kunnen er zo aan de slag. Dus veel ex-militairen, ex-politieagenten, brandweermannen, vechtsportjongens die in het weekend nog ergens aan een deur staan. Drang en dwang alom. De vorming binnen de organisatie bestaat uit 1 dagdeel weerbaarheidstraining basis. dan wat e-learnings: medicatieverstrekking, bopz en 2 dagdelen tripleC. In mijn ogen niet genoeg. Dat zie je in de behandeling/bejegening van clienten. Gedragskundigen niet op de werkvloer gezien, ook de coaches niet. Geen intervisies, dat zou "hele teams uiteen laten spatten". Wat een kul. Intervisie hoort erbij! Km-vergoeding bleek niet wat teamleider had beloofd. 19 ct/km bleek slechts 9 cent met een max. van 30 km. Dus ik liep er op leeg, maar zat er inmiddels al, dus wat moet je? Nou, opzeggen. Blij dat ik er weg ben.
Was deze review waardevol?
Bekijk alle ASVZ Begeleider (m/v) reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden
Hoeveel verdient een Begeleider (m/v) bij ASVZ in Nederland?
Gemiddelde maandelijks-salaris voor Begeleider (m/v) bij ASVZ in Nederland is ongeveer € 2.602, wat 7% boven het nationale gemiddelde ligt.
Salaris-informatie komt van 290 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
Houd er rekening mee dat alle salarisgegevens schattingen zijn op basis van wat door derden is opgegeven aan Indeed. Deze cijfers worden met de gebruikers van Indeed gedeeld uitsluitend ten behoeve van algemene vergelijking. Minimumloon kan per rechtsgebied verschillen en je zult de werkgever moeten raadplegen voor de werkelijke salarisgegevens.