ASML Reviews

63 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 176 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
experience as an intern
Internship (voormalige medewerker) –  Gemeente Veldhoven8 juni 2018
I had a great time at ASML as an intern.Although i was working with a team of highly experienced engineers being an intern i was given proper importance and my ideas were evaluated with great professionalism.The work environment is very flexible and great opportunity to learn and self-development.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Complex Layered software and company
So ware Design engineer (voormalige medewerker) –  Gemeente Veldhoven23 april 2018
My job was doing testing support work. I did this for 5 years before given opportunity to work on software development. Was handling test issues, creating and forwarding them to managers/teams. Monitoring test quality and software checks reporting. Responding to integration check issues. Later moved part-time to test software maintenance work. Re-engineering software for better productivity.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Immensely impressive company
Linux Build Engineer (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 februari 2018
The level of technological development at ASML is hugely impressive and they lead the field in semiconductor lithography. For physicists, engineers and IT specialists there is no more impressive place to work.
Pluspunten
Good salaries.
Minpunten
It's in the Netherlands!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Product Development Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven12 december 2017
ASML is a great company to work for, I have not only enjoy working for ASML, it also is a innovative company that provides a great deal of career opportunities.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
proto omgeving
Prepack NXE (voormalige medewerker) –  Veldhoven5 oktober 2017
In mijn tijd was het nog een proto omgeving, en werd daardoor veel werk iedere keer uitgesteld.
Echter was er genoeg animo, mits je daar zelf tijd in stopt, om wat te leren op andere afdelingen. Iets wat altijd goe dis om te doen omdat veel bij ASML om cantacten draait.
Buiten werktijd werd er regelmatig een drankje of iets anders gedaan .
Pluspunten
veel tijd om contacten te leggen
Minpunten
men moet veel naar werk zoeken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellige werkomgeveing
Material Handling (voormalige medewerker) –  Veldhoven5 oktober 2017
Je komt aan op je werk en neemt eerst een bakje koffie of thee met je collega's buiten. Dan ga je de cleanroom in en eerst de pc aan en als 2de de radio.
Het is heel hard werken en veel lopen maar dat is goed voor je beweging:).
Het is ooit moeilijk om uit de verhalen van de monteurs te halen wat men nou precies wil, tegelijkertijd als je daar je best voor doet waarderen ze het enorm en geeft weer extra contacten wat het werk leuker en uitdageder maakt.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
in mijn tijd bij MH minder goed management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
no job security
Field Service Engineer (voormalige medewerker) –  Veldhoven6 september 2017
High end company, with short work lifespan. Cutthroat because they care more about their stock then knowledge and people retention. Best to work at with a electro-mechanical background.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A nice tech company to work for
Design Engineer (huidige medewerker) –  Veldhoven6 september 2017
A nice tech company to work for. Very dynamic environment
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buenas condiciones
Consultor Junior (huidige medewerker) –  Eindhoven31 augustus 2017
Las condiciones contractuales son bastante buenas: tanto en salario como en horas de trabajo (que se respetan: 40 h a la semana) y en días de vacaciones. El inconveniente, que aunque el ambiente de trabajo no sea malo, es un ambiente de trabajo demasiado frío.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good place to work
Technical Writer (voormalige medewerker) –  Veldhoven10 augustus 2017
A very interesting and fun place to work. Very organised and experienced System Design Responsable (SDR) engineers. A good interaction between SDRs and contract consultants.
There was a good social life as well where permanent staff and contract consultants came together on fun evenings and local charity events.
Pluspunten
New modern buildings and good location and relaxed environment. Flexible working hours
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkomgeving, beoordelings system sucks
Manager Logistiek (huidige medewerker) –  Veldhoven5 juli 2017
per dag een verrassing aan "brandjes blus" bemoeienissen van afdeling management. er word alleen op manager KPI's gestuurd die zijn/haar bonus beinvloeden. Beoordelingssysteem gaat alleen over de onderdelen die niet voldoen en worden onder vergrootglas gelegd. Gemakshalve worden de onderdelen die goed verlopen niet vermeld noch genoemd. Salaris is goed, werk privé balans niet. Veel wisselende prioriteiten wat stress meebrengt.
Pluspunten
gratis koffie van redelijk tot goede kwaliteit
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very specific work
Software Engineer (huidige medewerker) –  veldhoven22 juni 2017
ASML is about litography machines, so the company is quite unique. The every day tasks are very specific. A lot of Matlab and C in Metrology department.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
CAE Analyst & Root Cause analysis (voormalige medewerker) –  Eindhoven,Netherlands4 juni 2017
Excellent company to work for interculture competancy

People from all around the world work under one roof. Innovation is key.

Will love to work in such company working culture..indded a good place to work
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workforce, poor management
Developmental Engineering Intern (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL21 april 2017
I was tasked with a single project during my time there, hence not given much cross-departmental experience. Management was poor as results were expected, but minimal assistance was provided. Teammates are very supportive and helpful.
Pluspunten
Location
Minpunten
Management, compensation
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeimogelijkheden
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Veldhoven7 maart 2017
Een prettige bedrijfssfeer, zeer veel groeimogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om te laten zien wat je te bieden hebt en daarin te groeien.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Erg groot bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting, challenging and enjoyable workplace
Test Engineer (voormalige medewerker) –  Veldhoven6 januari 2017
ASML prides itself on hiring bright and motivated talent from various backgrounds, both educationally and culturally, to create a diverse and enthusiastic workforce.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
planning and control
Production/material planner (voormalige medewerker) –  Veldhoven7 december 2016
excellent working atmosphere where employees are not pressurise by their managers. Also it is a very international environment, therefore, cultural awareness is very important.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company
Quality Engineer (huidige medewerker) –  Veldhoven24 oktober 2016
I believe ASML as a university which one can gain extensive knowledge and produce fresh Ideas in teams. Salary is good if you are a direct ASML employee. Management needs to move to more structured way of work instead of fire fighting.

I admire ASML for the latest achievements, especially EUV machines which make this firm known as one of the highest world class companies worldwide.
Minpunten
Need to stabilize quality organization
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect passend werk voor mij
vuilnisman (voormalige medewerker) –  Veldhoven17 juli 2016
Ik heb er heel veel geleerd waar ik van te voren niet zo goed in was..bijvoorbeeld op tijd komen en je op tijd melden bij iemand enz,
De collegas waren heel vriendelijk het was er altijd gezellig dus ik vond het leuk om naar mijn werk te gaan. Er was niks moeilijks aan. Het was de ultieme baan wat bij mij past.
Pluspunten
veel pauzes en gratis koffie
Minpunten
verre afstand
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Exciting and fun place to work with smart professionals
Sr. Design Engineer / System engineer (huidige medewerker) –  Veldhoven4 juli 2016
It's a very exciting job where one is able to work with professionals from the same but also quite different fields, in an inspiring environment. This way it's possible to create/improve extreme complex systems in an effective and efficient way.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ASML. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 176 reviews
557
479
326
27
17

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over ASML gesorteerd op locatie