Asito Reviews

Alle 222 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werken
Schoonmaakmedewerkster (huidige medewerker) –  Heteren11 september 2019
Asito is een warm maar realistisch schoonmaakbedrijf.
Ik werd met liefde ontvangen en wegwijs gemaakt.
Inmiddels werk ik al bijna een jaar voor Asito en sindskort vaste uren.
Het is hard werken maar ik krijg er veel gezelligheid en warmte voor terug.
Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn sollicitatie bij Asito.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
schoonmaakster keuken (voormalige medewerker) –  almelo ziekenhuis10 september 2019
Fijne werkervaring gehad. Veel waardering gekregen door middel van cadeautjes of emails.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super top
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Heel28 augustus 2019
Asito is een super bedrijf waar ik heerlijk werk, de mensen die alles moeten regelen zijn top!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schrobben en glas bewassing
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Enschede22 augustus 2019
Ik heb ervaring met glass bewassing en vloer onderhoud zo als schrobben en in de was zetten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig gewerkt
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Enschede16 augustus 2019
bouwketen schoonhouden , kantoren schoonmaken , horeca cafe,s schoonmaken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezondheidsrisico
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 augustus 2019
Schoonmaken in ziekenhuizen hoor je van je baas inentingen te krijgen of vergoeden maar als je een ziekte oploopt is eigen schuld terwijl de wet zegt dat ze dit horen te melden dus zij zijn nog fout bezig ook
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Plezier
Medewerker schoonmaak (huidige medewerker) –  Venlo16 juli 2019
Ik werken bij Asito al bijna 15 jaar
Goed Bedrijft en familiare,
Asito is the Best
Pluspunten
Bowling
Minpunten
Met spoel middelen soms te laat op sturen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Backoffice medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2019
Was een hele moeilijke periode en heb gedaan wat ik kon
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Bosch3 mei 2019
ik heb er fijn kunnen samen werken met de mede collega's
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is wel prettig, . Leuke collega's. En ik ga er graag heen
Interieurverzorgster schoonmaak (huidige medewerker) –  Breda18 maart 2019
Asito is een fijne werkgever. Ik ga met plezier werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag15 februari 2019
Het werken bij asito was erg leerzaam en ze waren erg collegiaal
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellig
Vliegtuigschoonmaker (huidige medewerker) –  Schiphol21 januari 2019
mensen zijn minder sociaal
ik had het niet naar mijn zin
Pluspunten
geen
Minpunten
onsociaal
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nee
Schoonmaak werk (huidige medewerker) –  Amsterdam5 januari 2019
Laat weten als er werk is heb veel ervaring met schoonmaakwerk
Pluspunten
Geen gratis eten
Minpunten
Soms lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoon en clean
Medewerker alg. schoonmaakonderhoud (voormalige medewerker) –  Leidschendam5 januari 2019
Was een fijne flexibele werkgever.................
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
asito
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Schijndel14 december 2018
Ik maakt een school schoon. maar omdat er twee mensen er niet meer in de team zaten zaten we onder een werk druk en daar door heb ik een tijdje in het ziekbed gezeten. Ik kreeg toen een brief at me contract niet verlengd werd. ik zou via hun therapie krijgen voor me overbelaste spieren weer sterker te maken maar nooit gekregen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk, aangenaam en gezellig
allround medewerker (huidige medewerker) –  Universiteit Twente Enschede9 december 2018
Een aangenaam bedrijf om voor te werken!
Die mee denkt over jouw toekomst en je de mogelijkheid biedt je te verbeteren { je de opleiding biedt om je te verbeteren }
Pluspunten
Een familie achtige sfeer!
Minpunten
deze kan ik niet bedenken maar ze zullen er wel zijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Noord-Scharwoude5 december 2018
goed bedrijf gezellige mensen prettige werksfeer nooit zaai altijd verschillend je verveeld je nooit kortom leuk bedrijf
Pluspunten
doen veel voor het personeel
Minpunten
soms erg stresvol
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar, menselijk en een eerlijk topbedtijf
voorvrouw (huidige medewerker) –  Zwolle22 november 2018
Ik heb bij vele schoonmaakbedrijven in allerlei functies gewerkt maar Asito zwolle spant voor mij de kroon als het om wederzijds vertrouwen en pure menselijkheid gaat. Het is teveel en te persoonlijk om mij hierover uit te spreken. Natuurlijk heb ik geboft met de objectleiders Michel Trip waar ik onder viel, en met zijn latere opvolger Joey. Maar ook de Rayonleiders op de achtergrond heb ik leren waarderen. Van mij krijgt de vestiging Zwolle een dikke 10!!!!
Pluspunten
Leuke clinics o.s sport en spel voor de kinderen georganiseerd
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeewolde11 oktober 2018
belooft gouden bergen maar komt ze niet na waardoor je je niet gewaardeerd voelt
Pluspunten
geen
Minpunten
rayonleidster die geen gevoel heeft
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk uitvoeren op afdeling opdrachtgever
Medewerker industrieel (huidige medewerker) –  Tilburg26 augustus 2018
Dagelijks uitvoeren werkzaamheden volgens planning
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Asito. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 222 reviews
552
466
367
213
124

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur