Asito Reviews

Alle 212 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk is wel prettig, . Leuke collega's. En ik ga er graag heen
Interieurverzorgster schoonmaak (huidige medewerker) –  Breda18 maart 2019
Asito is een fijne werkgever. Ik ga met plezier werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellig
Vliegtuigschoonmaker (huidige medewerker) –  Schiphol21 januari 2019
mensen zijn minder sociaal
ik had het niet naar mijn zin
Pluspunten
geen
Minpunten
onsociaal
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nee
Schoonmaak werk (huidige medewerker) –  Amsterdam5 januari 2019
Laat weten als er werk is heb veel ervaring met schoonmaakwerk
Pluspunten
Geen gratis eten
Minpunten
Soms lange dagen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoon en clean
Medewerker alg. schoonmaakonderhoud (voormalige medewerker) –  Leidschendam5 januari 2019
Was een fijne flexibele werkgever.................
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
asito
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Schijndel14 december 2018
Ik maakt een school schoon. maar omdat er twee mensen er niet meer in de team zaten zaten we onder een werk druk en daar door heb ik een tijdje in het ziekbed gezeten. Ik kreeg toen een brief at me contract niet verlengd werd. ik zou via hun therapie krijgen voor me overbelaste spieren weer sterker te maken maar nooit gekregen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk, aangenaam en gezellig
allround medewerker (huidige medewerker) –  Universiteit Twente Enschede9 december 2018
Een aangenaam bedrijf om voor te werken!
Die mee denkt over jouw toekomst en je de mogelijkheid biedt je te verbeteren { je de opleiding biedt om je te verbeteren }
Pluspunten
Een familie achtige sfeer!
Minpunten
deze kan ik niet bedenken maar ze zullen er wel zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Noord-Scharwoude5 december 2018
goed bedrijf gezellige mensen prettige werksfeer nooit zaai altijd verschillend je verveeld je nooit kortom leuk bedrijf
Pluspunten
doen veel voor het personeel
Minpunten
soms erg stresvol
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar, menselijk en een eerlijk topbedtijf
voorvrouw (huidige medewerker) –  Zwolle22 november 2018
Ik heb bij vele schoonmaakbedrijven in allerlei functies gewerkt maar Asito zwolle spant voor mij de kroon als het om wederzijds vertrouwen en pure menselijkheid gaat. Het is teveel en te persoonlijk om mij hierover uit te spreken. Natuurlijk heb ik geboft met de objectleiders Michel Trip waar ik onder viel, en met zijn latere opvolger Joey. Maar ook de Rayonleiders op de achtergrond heb ik leren waarderen. Van mij krijgt de vestiging Zwolle een dikke 10!!!!
Pluspunten
Leuke clinics o.s sport en spel voor de kinderen georganiseerd
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeewolde11 oktober 2018
belooft gouden bergen maar komt ze niet na waardoor je je niet gewaardeerd voelt
Pluspunten
geen
Minpunten
rayonleidster die geen gevoel heeft
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk uitvoeren op afdeling opdrachtgever
Medewerker industrieel (huidige medewerker) –  Tilburg26 augustus 2018
Dagelijks uitvoeren werkzaamheden volgens planning
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer was wel oke
Interieurverzorgster bij sabic (voormalige medewerker) –  Nederland18 augustus 2018
ik werdt ingewerkt door een leuke collega hebben veel gelachen tijdens het werken,ze heeft mij veel geleerd,we hadden een goeie taak verdeling,en soms een praatje maken met andere mensen maar dat moet kunnen als het werk maar wordt gedaan, ze waren zeer tevreden over ons
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een vooruitstrevend bedrijf
Objectleidster (huidige medewerker) –  Hengelo OV1 augustus 2018
Een stress volle baan waar heel snel en adhoc moet worden gereageerd.
Geleerd heb ik de vele omgangen met mensen van hoog tot laag niveau
Het management kent vele schijven.
Afstand tussen kantoor personeel en de mensen op de schoonmaakpanden is groot
Je werkt met veel verschillende culturen, als objectleidster heb je met veel partijen van doen. Denk aan klant, werkgever, schoonmaakpersoneel.
Het leuke van deze baan is de vrijheid die je hebt om je werktijden gedeeltelijk zelf in te vullen. Verantwoordelijkheid nemen over vele verschillende zaken.
Pluspunten
bedrijfsauto
Minpunten
van 7.00 tot 19.30 telefonisch bereikbaar zijn 5 dagen per week
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en heel leerzaam
Schoonmaakmedewerkster (huidige medewerker) –  Enschede15 juli 2018
je werkt zowel zelfstandig als met een team,
Je kan veel uren maken zolang je geen vast contract hebt.
Verdiend ook aardig
niks te klagen behalve Behalve dat het lastig is om een vaste aanstelling te krijggen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving
gastvrouw (voormalige medewerker) –  Gorinchem1 juli 2018
Het was goede ervaring om met oudere mensen te werken. Het is niet altijd gemakkelijk om met dementerende ouderen te werken. Het is wel een goede ervaring. Je leert er veel van.
Pluspunten
fijne omgeving om te werken
Minpunten
veel werkzaamheden verrichten in korte tijd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke 18 jaar gehad
Interieurverzorgster- Objectleidster (voormalige medewerker) –  emmen26 juni 2018
18 jaar op de zelfde basisschool gewerkt, na beroerte en niet op hun wijze gereintregeerd, kon ik opdoeken
Pluspunten
leuk om alleen te hebben gewerkt
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, slechte communicatie
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Enschede28 mei 2018
Fijne collega's, maar slechte communicatie van leidinggevende. Veel wisselende leidinggevende en slechte overdracht van werkzaamheden.
Locatie, geweldig om te werken. De bedrijven die Asito inhuren, die maken het werk leuk.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Algemene medewerker (huidige medewerker) –  Enschede25 april 2018
wordt je van alles belooft maar ze houden zich er niet aan
meerdere keren iets aangegeven dat het niet gaat zoals het moet ,maar de voordame of man doet er niets aan.
Pluspunten
werk kleding
Minpunten
wordt niet gehoord
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk afwisselend werk
Allround medewerker schoonmaak (voormalige medewerker) –  Zwoll17 april 2018
Mijn eerste echte baantje helaas was het werk te ver weg
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk/goeden werksfeer, en een redelijk mangement.
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag2 april 2018
Zware baan met veel kilometers lopen, verder een leuke sociale baan met veel contact met de klant.
Verder is er weinig tot geen variatie met de werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam geweest in een vakantiepark
Interieurverzorger (Uitzendkracht) (voormalige medewerker) –  Beekbergen26 maart 2018
Een werkdag was meestal 5uur zonder pauze, soms ook langere werkdagen, zonder ingelaste pauzes. Op rustige dagen was het werk redelijk goed te doen. In drukke periodes waren er te weinig middelen om op een verantwoorde manier de huisjes schoon te maken . Dit is echt een verbeter punt voor Asito. Daarnaast veel frustratie bij het vaste personeel door de vele uitzendkrachten zondr eerdere werkervaring. Als Asito dit zou verbeteren zou het personeel onder minder druk staan en het werk beter kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Er wordt een schoonmaakcursus aangeboden
Minpunten
Teveel huisjes in te weinig tijd, te weinig middelen om goed schoon te maken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Asito. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 212 reviews
548
464
366
212
122

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur