Asito
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Asito Carrières en werk

Over ons
Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Schoonmaakkracht zit in de eerste plaats in onze mensen. Zij zijn de basis van ons succes, de professionaliteit en de expertise van Asito. Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van – meer... ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak.

Werken bij schoonmaakbedrijf Asito

Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt werken bij een schoonmaakbedrijf je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij.


Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken? Kijk dan snel bij onze vacatures.


Bekijk onze vacatures

Door het hele land hebben wij regelmatig verschillende vacatures open staan, van schoonmaakkracht tot ict-er, van voorwerker tot commercieel talent. Vind de baan die bij je past! Staat de juiste vacature er niet bij, stuur ons een open sollicitatie. Mocht er een vacature vrijkomen, kunnen we contact met je opnemen.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Asito te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,4
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij Asito?

Beste werklocaties
4,3
Venlo
4,1
Zwolle
4,0
Breda
3,9
Almelo
3,8
Hengelo OV
Meest populaire functies
4,5
Medewerker
4,3
intrieurverzorgster
4,0
Vestigingsmanager (m/v)
3,7
Glazenwasser (m/v)
3,7
Industrieel Schoonmaker (m/v)

Asito vacatures: