Arvato Reviews

74 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.527 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Muy buena
Operario de producción (voormalige medewerker) –  Heijen24 februari 2020
Trabajo fácil, excelente clima de trabajo,buen horario de lunes a viernes.Requisito hablar inglés
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Muy buen clima
Dirección (voormalige medewerker) –  Holanda15 februari 2020
Gente agradable y trabajadora. Pienso que todas las empresas deberían de aprender de ellas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Venlo5 februari 2020
Echt een leuke tijd gehad super leuke collega's en leuk werk om te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelig, af en toe stressig maar wel met plezier gewerkt.
Inbound medewerker (voormalige medewerker) –  Inbound4 januari 2020
Jammer dat ik moeten gaan toon. Was een roestige tijd waar de contract eindigde.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vindt ze domme mensen
Bouwer (voormalige medewerker) –  Schiphol rijk3 januari 2020
Ze weten niet met mensen om te gaan! En voor zo'n ee groot bedrijd is dat erge jammer!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Easy work
Booker (voormalige medewerker) –  Gemeente Gennep3 januari 2020
Easy work, nice collegues, people from different cultures. Nice place
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen4 december 2019
Hoge werkdruk opgelegd door leiding gevenden . Geen fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Arvato in Heijen
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Heijen3 december 2019
Werken bij Arvato als orderpicker is leuk.
Erg leuke collega's, om mee samen te werken.
Er werken mensen uit verschillende culturen, had liever meer Nederlanders willen zien.
Engels spreken en lezen is daarom, ook van belang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Abcoude28 november 2019
Leuke werksfeer, en flexibel in werk tijden. goed bereikbaar met ov en auto
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je word zomaar ontslagen voor niks
Call agent inbound (voormalige medewerker) –  Blerick22 november 2019
Ik zou hier nooit meer willen werken. Je word niet serieus genomen en al werk je er 2 jaar je word zonder pardon bij ''bezuiniging' ontslagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
WOrking at Arvato Bertlesman
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  CSR18 november 2019
I worked for Arvato bertelsmann for 1 year.
Was a nice experience in there, the management are amazing and the opportunity to grow really exist there.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Przemiał pracowników
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Heijen2 november 2019
Zostałem zatrudniony na nową hale Harman jako orderpicker. Przez pierwszy miesiąc sciagali tabuny nowych pracowników, mimo, że nie było dla nas wystarczająco skanerów, wózków i co najważniejsze pracy. Większość czasu spedzalismy na spacerach po hali, bo nie było co robić. Kadra zarządzająca zabraniała nam stać w miejscu, siedzieć, rozmawiać i ustawicznie chodziła strasząc nas "going home". Powtarzam - nie było pracy! To co mieliśmy robić? No właśnie, na to odpowiedzi nigdy nikt z nas nie otrzymał. Na drugich zmianach zwalniali nas do domu po 3-4 godzinach bo nie było pracy jednocześnie cały czas obiecując, że nadchodzi "high season". Po miesiącu cześć osób przestała być planowana, zaczęły się telefony, że nie ma dla nas pracy i propozycje przeniesienia na inny dział za mniejszą stawkę. Odradzam. Omijać szerokim łukiem. Przyjechałem w celach zarobkowych na 3 miesiące, po miesiącu muszę wracać z zarobionym tysiącem euro zamiast trzema. Co najlepsze firma zadzwoniła do mnie w piątek po pracy z informacją, że w poniedziałek mogę już nie przychodzić chyba, że na inny dział - w ten sposób postawili mnie w sytuacji niemal bez wyjścia, bo w piątek o 17 wszystkie inne biura pracy są już zamknięte, do niedzieli muszę się wyprowadzić z lokacji, więc tak czy inaczej muszę wracać do Polski. Gdybym nie odłożył pieniędzy i nie miał własnego auta byłbym na nich skazany. Powtarzam - OMIJAĆ OSZUSTÓW.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Venlo21 oktober 2019
Leuke werkomgeving, leuke collegas. Ben graag met mensen in contact, dus deze baan was ideaal. Helaas door omstandigheden moest ik ontslag nemen.
Pluspunten
Klanten te woord staan
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nie polecam
Magazynier (voormalige medewerker) –  Heijen11 oktober 2019
Nie polecam firmy Arvato, jako osoba która zachorowała zostałem poortaktowany jako osoba która rezygnuje z pracy. Dowiaduje się nagle ze moja praca nie była zadowalająca, grzie nie usłyszałem zadnej negatywnej opinii o sobie i mojej pracy, uczyłem nawet nowe osoby. Zastanówcie się nad pracą w arvato heijen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede strategie en visie wat betreft bedrijfsconcept, minder goed voor personeel
Medewerker (voormalige medewerker) –  Heijen26 september 2019
Het bedrijf weet wat hij wilt in de toekomst en groeit dan ook snel uit. Op personeel gebied kunnen ze echter wat veel leren. Waardevolle mensen belonen en inzien dat de werkvloer het bedrijf maakt is geen overbodige luxe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I really liked my work because it gave me the opportunity to grow
Line operator (voormalige medewerker) –  Venray17 september 2019
I was responsible for the entire operational process. order printing, separation of team work, packing quality control and order picking. preparing papers for shipment and outbound orders from magazin.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel beloven, weinig geven doet de gek in vreugde leven
medewerker finance (voormalige medewerker) –  Heijen1 augustus 2019
In februari vorig jaar kon ik uit 2 banen kiezen w.o. als financieel administratief medewerker bij afd.Finance. Het hele plaatje inclusief toekomstperspectief was zeer goed, zodat ik voor Arvato koos, ondanks dat ik elders meer kon verdienen. Evenwicht woon-werk, groeimogelijkheden en inzetten ervaring, competenties en vaardigheden sloten goed aan op de functie. Tijdens sollicitatiegesprek werd dit ook bevestigd. Na een half jaar moest ik helaas de conclusie trekken dat ik nog geen 20% van de werkzaamheden verrichte, die in het functieprofiel vermeld stond. Geen zelfredzaamheid, controle over je eigen werk en je moest je voortdurend afvragen hoe je nu moest communiceren. Geen prettige werksfeer. Er was geen structuur en ondanks het feit dat er meerdere ervaren financials werkten op de afdeling was het aanbrengen van structuur niet mogelijk, hetgeen de effinciency, het werktempo, de kwaliteit en motivatie aanzienlijk zou verbeteren. Jammer, want het personeelsbeleid van de organisatie is prima en het contact met de leidinggevende en enkele collega's was ook bijzonder goed.
Pluspunten
personeelsbeleid, betrokkenheid met welzijn en werksfeer werknemer
Minpunten
rommelige, chaotische werksfeer. geen intentie om dit te veranderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sneller, handiger en beter
Call center agent (Canon UK) (voormalige medewerker) –  Venlo25 juli 2019
Wat je niveau ook is, je wordt sneller en beter. Als je targets leuk vindt dan is dit een ideaal bedrijf om je technische en communicatie vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Pluspunten
Goede ondersteuning
Minpunten
Kan stressvol zijn in het begin waar je even door heen moet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
arvato heijen
rechtrack heftrack opt (voormalige medewerker) –  Gemeente Gennep21 juli 2019
praca w zorganizowanej grupie wspaniałych specjalistów w atmosferze przyjażni i pomocy wzajemnej
Pluspunten
darmowe gorace napoje
Minpunten
brak stałego zatrudnienia i perspektywy lepszych zarobków
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
colegialietijd was goed
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  venray1 juli 2019
begin van je werk dag begint met een groeps vergadering daarna begon je met je werk.
wat meer met een pc om te gaan.
als je ergens mee zat waren ze altijd berijd te helpen.
redelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Arvato. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 1.527 reviews
5403
4448
3326
2153
1197

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Arvato gesorteerd op locatie