Artiflex Reviews

44 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 45 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Onderhoudsschilder (voormalige medewerker) –  Den Bosch16 augustus 2019
Ze hebben altijd werk voor je.
Vriendelijk personeel.
Je salaris altijd optijd gestort
En ook een goed salaris
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, fris en doen moeite voor je .
Ijzerwerker lasser (huidige medewerker) –  'S-HERTOGENBOSCH16 augustus 2019
Een leuk en spontaan uitzendbureau.
Denken met je mee en luisteren goed naar je .
Personeel is fris en zijn ook een luisterend oor.
Ook is er geregeld contact hoe het met je gaat en dergelijks en zijn betrokken met je werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Detacheringsbureau binne de bouw sector
Electromonteur (huidige medewerker) –  den bosch16 augustus 2019
Ik ben zeer tevreden met Artiflex ze helpen me goed waar nodig en er hangt een gezellige sfeer .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede mensen op kantoor die voor je klaar staan.
loodgieter/cv monteur (huidige medewerker) –  Den Bosch15 augustus 2019
Ik werk nu een jaar voor artiflex.
Ik heb een hele fijne ervaring met artiflex.
Ik ben heel tevreden over de mensen die op kantoor zitten, ze luisteren naar je een zijn heel meelevend ook als er wat aan de hand is.

Kortom een goed en leuk bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Uitzendbureau!
Operator (huidige medewerker) –  Lochem7 augustus 2019
Ik ben hardstikle tevreden met Artiflex, ze hebben mij met alles heel goed geholpen en zijn zeer behulpzaam geweest. Als je een goeie baan zoekt met kans op overname dan moet je zeker bij Artiflex zijn! Hartstikke bedankt voor alles!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief bedrijf waar je de kans krijgt
Accountmanager (huidige medewerker) –  Drechtsteden24 juli 2019
Voorheen voor een grote organisatie gewerkt waar je als nummer behandeld wordt. Hier krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en hangt er een positieve werksfeer met leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan zeker beter
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout24 juli 2019
Werk er nu nog niet zo lang maar de meeste zijn wel betrokken. Alleen wanneer je ziek bent merk ik daar weinig van. Jammer.
De financiële kant worden wel wat foutjes gemaakt en gelukkig ook herstelt maar nog niet voldoende.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werknemer centraal!
Projectleider (huidige medewerker) –  Papendrecht24 juli 2019
Artiflex is een recruitmentorganisatie die de werknemer centraal stelt. Eerlijk en duidelijk in communicatie, een informele omgang en een huiselijk ontvangst. Elke dag ruimte voor een praatje en op vrijdag een gezellige borrel!

Zelf werk ik al ruim 6,5 jaar bij Artiflex en nog steeds met heel veel plezier. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn bedrijf om voor te werken
Senior Accountmanager (huidige medewerker) –  Oosterhout23 juli 2019
Bedrijf dat veel geeft om zijn werknemers. Denkt mee en probeert altijd het beste voor de kandidaat eruit te halen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige zelfstandige baan.
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Deventer23 juli 2019
Werkzaam als magazijnbeheerder bij een klein bedrijf in solarpanelen. Erg zelfstandige baan binnen een kleine organisatie. Veelzijdig, uitdagend en geen dag is hetzelfde
Pluspunten
Zelfstandigheid, ruimte voor ontwikkeling, eigen ideeën
Minpunten
Weinig structuur, ad hok werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout22 juli 2019
Ik heb goede ervaringen met Artiflex
Heb al eerder voor hen gewerkt en nu weer met plezier
Pluspunten
Aardige mense loon mooi op tijd
Minpunten
Soms komt planning voor volgende dag niet goed binnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
van het meest betrouwbare arbeidsbureau
metalmewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout22 juli 2019
ze hebben gelijk professioneel Ze vertragen je niet met de zegeningen die ze beloven dat ze doen en ze zullen altijd klaar staan ​​om je te helpen als je een probleem hebt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever met jong en dynamisch team.
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Oosterhout22 juli 2019
Artiflex speelt in op veranderingen in de markt en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. De samenstelling van jonge en gemotiveerde werknemers zorgt voor een prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitzendbureau met mensen die echt iets voor je betekenen!
Monteur zonnenpanelen (huidige medewerker) –  Tilburg22 juli 2019
Ik ben zeer tevreden over hoe het personeel mij heeft helpen zoeken naar een baan. Ik heb in een vrij kort tijdperk een aantal sollicitaties kunnen doen. En uiteindelijk heb ik het goede gevonden. Het personeel was ook echt vriendelijk en proberen je met alles een goed beeld te laten weergeven van wat alles precies inhoud. Kortom een top team bij artiflex!!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informeel bedrijf met hardwerkende collega's
Recruiter (huidige medewerker) –  Oosterhout19 juli 2019
Gezellige collega's, doorgroeimogelijkheden en oprechte interesse maakt dat artiflex een prettige opdrachtgever is!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve en verfrissende werkomgeving
Intercedente (voormalige medewerker) –  'S-Hertogenbosch10 juli 2019
Wat leerzaam was tijdens deze periode, was dat er veel ruimte was om eigen ideeën in te brengen. Er was een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, maar toch werden eigen ideeën goed opgepakt en werd daar als een team aan gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk sociaal team! Staan goed en sterk samen opgesteld
Servicemonteur (huidige medewerker) –  Deventer4 juli 2019
Ik kwam binnen en voelde gelijk een warm ontvangst binnen enkele minuten had ik een heerlijk kopje koffie.
Het gesprek verliep gemakkelijk en ik kreeg snel een gewaardeerd gevoel vanuit de medewerkers.
Er word echt tijd genomen voor je en ze gaan voor je door het vuur indien nodig.

Kortom een uitzendbureau die voor jou gaat en niet voor hunzelf
Pluspunten
Snel gehandeld
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met duidelijke visie
Recruiter (huidige medewerker) –  Oosterhout4 juli 2019
Overstap gemaakt van een grote organisatie naar Artiflex en geen moment spijt van gehad! Professionele organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Fijne werksfeer en leuke collega's. Gaan mee met de tijd en de nodige veranderingen daarbij.
Pluspunten
Fijne werkgever
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer in de schoonmaak
Algemene schoonmaker (huidige medewerker) –  Oosterhout2 juli 2019
Na een kop koffie en orders door nemen .
Gezellig en samen met een collega op pad elke dag anders in een schoonmaakbedrijf prettige werksfeer en goede begeleiding van Artiflex intercedente die alles in goede banen begeleidt qua werkplanning en vrije tijd die eventueel nodig is
Zowel fulltime als parttime mogelijkheden
Pluspunten
Goeie BM zoals werkschoenen en werkkleding T-shirts
Minpunten
Wisselende uren bij begin wordt in paar weken 28 uur tot uitschieters van naar 48 uur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk omgeving gevarieerd werk
Schilder (huidige medewerker) –  Oosterhout28 juni 2019
betaald altijd netjes optijd
vriendelijke mensen ..
Pluspunten
kilometer vergoeding
Minpunten
laag % op gebied van overuren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Artiflex. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,6
Gebaseerd op 45 reviews
535
46
30
22
12

Waarderingen per categorie

4,6Werk-privébalans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,5Doorgroeimogelijkheden
4,4Management
4,6Bedrijfscultuur