Artiflex Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking en wordt naar je geluisterd
IJzerwerker/Lasser (huidige medewerker) –  Sliedrecht5 februari 2019
Artiflex heeft mij geholpen aan een nieuwe baan bij een scheepswerf in Sliedrecht. Toen ik hier veel uur moest werken en dit voor mij net iets te veel was, heeft Artiflex een nieuwe baan gevonden wat beter past.
Pluspunten
Goede service, goed geholpen
Minpunten
nog niets
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Artiflex Sliedrecht
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Sliedrecht29 januari 2019
De beste uitzendbureau tot nu toe !
Vriendelijke personeel
Snelle reactie
Goed geregeld allemaal.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne ervaring gehad met artiflex
Zonne panelen plaatsen (huidige medewerker) –  Hank18 januari 2019
Fijne en goede ervaring meerdere sollicitaties gehad binnen een week en ik had ook binnen een week ander werk nogmaals bedank voor deze snelle baan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk en betrokken
Procesoperator (huidige medewerker) –  Harderwijk9 januari 2019
Persoonlijk team en erg belangstellend. Staan altijd voor je klaar, ook voor en na werktijden. Ik werk er met veel plezier voor!
Pluspunten
Altijd bereikbaar, uitstekende service
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf om voor te werken
Betontimmerman (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel9 januari 2019
Denken met je mee en, dat is fijn. Komen afspraken na als je een baan in bouw of techniek zorgt is dit het bureau. Hebben leuke opdrachtgevers en de recruiters hebben meestal ook verstand van de bouw.
Pluspunten
Snel aan een baan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja valt niet mee voor ze met allemaal goede uitzendbureas als concurent
kruiwagen monteur (voormalige medewerker) –  zwijndrecht11 december 2018
goed uitzendbureau zeker als je al weken thuis zit blijfen ze zoeken tis nou 4 maanden later en ze zijn nog aan het zoeken dus daar zijn ze echtb goed in
Pluspunten
weg naar huis
Minpunten
de weg naar werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong dynamisch bedrijf
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Nijkerk31 oktober 2018
Een fijne uitzendbureau
Met zeer aardige gasten
Humor en professionaliteit
Jongens die goed meedenken met je
Petje af
Pluspunten
Welkome gevoel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijk, doelgericht en zeer persoonlijk
machineoperator procesindustrie (huidige medewerker) –  Harderwijk1 juni 2018
Via Artifllex Nijkerk snel aan het werk geholpen als machine operator.
Vriendelijk personeel die gelijk voor je aan de slag gaat.
Je wordt echt als mens behandeld en ze hebben het beste met je voor.

Kan ze zeker aanraden!
Pluspunten
Wordt altijd netjes op tijd betaald
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel een nieuwe baan
constructiebankwerker/lasser (huidige medewerker) –  Nijkerk2 februari 2018
Snel een nieuwe baan. Weten waar ze het over hebben.
Specialisten in bouw techniek en infra.
Pluspunten
Snelle uitbetaling. Vrijdagmiddag borrel, altijd gezellig
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een productieve werkomgeving met een informele houding
Recruiter (huidige medewerker) –  Papendrecht30 januari 2018
Naast dat Artiflex een bedrijf is wat je de ruimte geeft om jezelf te ontwikklen, hangt er ook een informele sfeer. Er is tafeltennis en tafelvoetbal om de zinnen te verzetten. Al met al een mooi bedrijf.
Pluspunten
Gratis lunch, veel ruimte om te ontwikkelen
Minpunten
Je moet hier heel zelfstandig zijn
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau
Timmerman (huidige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
Goed contact en beantwoorden al je vragen. Ieder week netjes mijn centjes op tijd overgemaakt. Ook snel weer aan het werk toen de klus bij mijn andere werk klaar was. Top geregeld!
Pluspunten
Vrijdag borrel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne en gezellige werkplek
Accountmanager (huidige medewerker) –  Papendrecht29 januari 2018
Artiflex is een uitstekende werkgever. Mijn werkzaamheden zijn divers en de dagen vliegen voorbij. Ik kan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar het team op de vestiging staat centraal.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van mensen voor mensen
Commercieel medewerker (huidige medewerker) –  Papendrecht29 januari 2018
Bij Artiflex werk ik elke dag met plezier met mijn collega's in Papendrecht. Het is voor ons de uitdaging om lange termijn banen met uitzicht op vast / langdurig dienstverband te creëren voor werkenzoekende vakmensen. Samen met onze partners/klanten hebben wij leuke trajecten, waar wij zelf ook invloed hebben op het recruitment proces en op gelijkwaardig niveau met onze partners samenwerken. Wij hebben een informele, no-nonsense cultuur op de zaak.

Intern is bij Artiflex ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Maandelijkse meetings, trainingen en coaching/begeleiding vanuit senioren om zo belangrijke flex- en vakkennis te delen. Artiflex is een aanrader als werkgever al ben jij zelfstartend, creatief en een aanpakker.
Pluspunten
training, ontwikkeling, informele gezellige sfeer, samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau
Marketeer (huidige medewerker) –  Alblasserdam29 januari 2018
Snel schakelen en de juiste match vinden is wat zij doen.
Pluspunten
Snelle dienstverlening
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede uitzendbureau
Servicemonteur (huidige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Goede uitzendbureau voor technisch werk. Snelle recruiters en meestal een goede terugkoppeling.
Pluspunten
Snel contact en snel werk
Minpunten
Veelal focus op bouw en techniek
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbetrouwbaar bedrijf
niks meer (voormalige medewerker) –  Oosterhout6 november 2017
Zeer slechte communicatie.
Ook late uitbetalingen.

Overal zeer slecht.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen vakantiegeld uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 16Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerkster
productiemedewerkster (huidige medewerker) –  rosmalen8 november 2012
prive werk balans is goed moeilijk contact te krijgen met contact persoon voor problemen is er bijna niemand en als je werk nodig hebt kan je lang wachten
Was deze review waardevol?Ja 194Nee 98Rapporteren

Zie meer reviews over Artiflex

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Artiflex. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 19 reviews
515
40
31
21
12

Waarderingen per categorie

4,4Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,4Doorgroeimogelijkheden
4,2Management
4,4Bedrijfscultuur

Reviews over Artiflex gesorteerd op locatie