Artiflex Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superslecht geen afspraken
Uitzendkracht elders (voormalige medewerker) –  Voorthuizen1 juni 2018
Letterlijk slechte uitzend veel neppe vacatures maar geen werk
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel een nieuwe baan
constructiebankwerker/lasser (huidige medewerker) –  Nijkerk2 februari 2018
Snel een nieuwe baan. Weten waar ze het over hebben.
Specialisten in bouw techniek en infra.
Pluspunten
Snelle uitbetaling. Vrijdagmiddag borrel, altijd gezellig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een productieve werkomgeving met een informele houding
Recruiter (huidige medewerker) –  Papendrecht30 januari 2018
Naast dat Artiflex een bedrijf is wat je de ruimte geeft om jezelf te ontwikklen, hangt er ook een informele sfeer. Er is tafeltennis en tafelvoetbal om de zinnen te verzetten. Al met al een mooi bedrijf.
Pluspunten
Gratis lunch, veel ruimte om te ontwikkelen
Minpunten
Je moet hier heel zelfstandig zijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau
Timmerman (huidige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
Goed contact en beantwoorden al je vragen. Ieder week netjes mijn centjes op tijd overgemaakt. Ook snel weer aan het werk toen de klus bij mijn andere werk klaar was. Top geregeld!
Pluspunten
Vrijdag borrel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne en gezellige werkplek
Accountmanager (huidige medewerker) –  Papendrecht29 januari 2018
Artiflex is een uitstekende werkgever. Mijn werkzaamheden zijn divers en de dagen vliegen voorbij. Ik kan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar het team op de vestiging staat centraal.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van mensen voor mensen
Commercieel medewerker (huidige medewerker) –  Papendrecht29 januari 2018
Bij Artiflex werk ik elke dag met plezier met mijn collega's in Papendrecht. Het is voor ons de uitdaging om lange termijn banen met uitzicht op vast / langdurig dienstverband te creëren voor werkenzoekende vakmensen. Samen met onze partners/klanten hebben wij leuke trajecten, waar wij zelf ook invloed hebben op het recruitment proces en op gelijkwaardig niveau met onze partners samenwerken. Wij hebben een informele, no-nonsense cultuur op de zaak.

Intern is bij Artiflex ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Maandelijkse meetings, trainingen en coaching/begeleiding vanuit senioren om zo belangrijke flex- en vakkennis te delen. Artiflex is een aanrader als werkgever al ben jij zelfstartend, creatief en een aanpakker.
Pluspunten
training, ontwikkeling, informele gezellige sfeer, samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau
Marketeer (huidige medewerker) –  Alblasserdam29 januari 2018
Snel schakelen en de juiste match vinden is wat zij doen.
Pluspunten
Snelle dienstverlening
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede uitzendbureau
Servicemonteur (huidige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Goede uitzendbureau voor technisch werk. Snelle recruiters en meestal een goede terugkoppeling.
Pluspunten
Snel contact en snel werk
Minpunten
Veelal focus op bouw en techniek
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbetrouwbaar bedrijf
niks meer (voormalige medewerker) –  Oosterhout6 november 2017
Zeer slechte communicatie.
Ook late uitbetalingen.

Overal zeer slecht.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen vakantiegeld uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerkster
productiemedewerkster (huidige medewerker) –  rosmalen8 november 2012
prive werk balans is goed moeilijk contact te krijgen met contact persoon voor problemen is er bijna niemand en als je werk nodig hebt kan je lang wachten
Was deze review waardevol?Ja 188Nee 93Rapporteren

Zie meer reviews over Artiflex

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Artiflex. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 12 reviews
58
40
31
22
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Artiflex gesorteerd op locatie