Artiflex
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Artiflex

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Artiflex.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

22 vragen

Als medewerker van Artiflex zelf werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur, tot 17.30 uur. 8 uur per dag, 40 uur in de week.

Als vakkracht werk je gemiddeld 8 uur per dag, 40 uur in de week. Hier streven we naar, maar kunnen we niet garanderen. Het is net wat de opdrachtgever je kan bieden. Ook wordt er weleens overgewerkt.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Door onze (data) gedrevenheid, wendbaarheid en een stukje lef recruiten wij snel en succesvol. Ons DNA bepaalt namelijk niet alleen hoe wij recruiten en communiceren - maar ook wat ons drijft om de beste matches te maken en nieuwe kansen te grijpen. Ons team is enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Wij komen met snelle oplossingen.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Op dit moment zou ik geen enkel verbeterpunt bedenken.

Beantwoord 14 februari 2019

Indien je intern bij Artiflex solliciteert word je door een MT-lid uitgenodigd voor een eerste gesprek. Het tweede gesprek volgt met een ander MT-lid + teamlead van de vestiging. Het derde en tevens laatste gesprek is vaak op de vestiging waar je komt te werken om de laatste zaken af te handelen. Jouw contract wordt thuis gestuurd. Ga jij definitief beginnen? Dan ontvang je een fles champagne.

Voor vakkrachten is er ook een sollicitatieproces. Zo kunnen zij op onze website via de vacature solliciteren, via WhatsApp, via diverse jobboards en via Facebook. In alle gevallen wordt er na de sollicitatie telefonisch contact opgenomen om een persoonlijke afspraak in te plannen. Op basis van dit gesprek worden opdrachtgevers benaderd. Indien jij mag starten wordt je contract getekend, ontvang je van ons de eventuele nodige PBM's en start jij bij onze opdrachtgever! Na een paar dagen informeren we telefonisch of jij het goed naar je zin hebt.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Als medewerker van Artiflex zelf werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur, tot 17.30 uur. 8 uur per dag, 40 uur in de week. Parttime in overleg eventueel mogelijk.

Als vakkracht werk je gemiddeld 8 uur per dag, 40 uur in de week. Hier streven we naar, maar kunnen we niet garanderen. Het is net wat de opdrachtgever je kan bieden. Ook wordt er weleens overgewerkt of bijvoorbeeld in ploegendienst.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Ja, Artiflex biedt StiPP pensioen en Bouwpensioen aan.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Ja, als uitzendkracht ben je volledig sociaal verzekerd. Uitkeringen bij ziekte, werkloosheid en andere sociale verzekeringen gelden dus ook voor jou.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Artiflex is VCU gecertificeerd, omdat wij veiligheid heel belangrijk vinden. Dit betekent voor jou dat we voor aanvang van je werkzaamheden de te gebruiken pbm´s, de risico-inventarisatie en de beheersmaatregelen met je bespreken. Ook nemen we de veiligheidsinstructie van Artiflex met je door.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020

Helaas bemiddelen wij momenteel geen zzp'ers. Interesse in werken in loondienst? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Beantwoord door Artiflex18 augustus 2020
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.