Argos Zorggroep Reviews

Alle 26 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met vrienelijke medewerkers
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Maassluis29 mei 2019
Van de medewerkers op de afdeling tot de receptie en de brasserie is iedereen even vriendelijk. Ik werkte als vrijwilliger daar drie dagen per week. Ik werkte in de keuken en bereidde ontbijt en lunch voor mensen ook andere mensen helpen, zorgen en activiteiten ondernemen met de clienten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken in teamverband
Verzorgende I.G (voormalige medewerker) –  Rhoon21 februari 2018
Binnen het team waar ik werkzaam was stond een ieder voor elkaar klaar en hielp en ondersteunde we elkaar. Binnen de organisatie zijn er vele ontwikkelings en doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
Veel ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezonde werkomgeving en uitdagend.
Zorgcoördinator (voormalige medewerker) –  Schiedam2 februari 2018
Een groot bedrijf met veel locaties. Transparant naar personeel toe en veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Veel waardering voor personeel. Veel doorgroeimogelijkheden.
Minpunten
Niet flexibel. iets teveel eilandjes.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Argos
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Vlaardingen8 januari 2018
Ik heb maar een paar maanden als oproepkracht bij Argos gewerkt. Het bleek toch niet mijn ding te zijn om als oproep te werken. Ze beloofde mij dat ik mijn niveau 3 bij hun kon halen maar dit werd iedere keer uitgesteld wat ik erg jammer vond.
Het werken daar was erg leuk met leuke collega's en een leuke sfeer. Fijne tijd daar gehad.
Pluspunten
Fijn werken
Minpunten
Opleiding niet gekregen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorg
Schoonmaakster en keukenhulp en helpende opleiding (voormalige medewerker) –  rhoon Portugaal1 november 2017
Super verzorgingshuis met heel veel plezier daar gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Senior Medewerker Planning & Control (huidige medewerker) –  Schiedam25 september 2017
Nu een kleine maand werkzaam binnen deze organisatie.
Wat ik tot op heden kan melden is dat de organisatie qua organisatiestructuur en cultuur erg aanspreekt.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Nog niet tegen gekomen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Vig 'er (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid19 augustus 2017
Alleen te veel druk
Als je wat ouder bent wordt t te zwaar
Dus op zoek naar kleinschalige zorg
Pluspunten
Cursussen
Minpunten
Lichamelijk te zwaar geworden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en collegiale werkomgeving
Leerling verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Hoogvliet29 december 2016
Argos zorggroep is een gezellige en collegiale werkomgeving. Argos streeft er naar om de cliënten de beste en optimale zorg aan te bieden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rommeltje
ANIOS ouderengeneeskunde (huidige medewerker) –  Schiedam11 december 2016
argos is een grote organisatie met enorm veel veranderingen op management niveau. dit gaat de zorg niet ten goede. artsen krijgen teveel verantwoordelijkheden in beperkte tijd met te weinig supervisie. meerdere collegas zijn om die reden al vertrokken waardoor de zorg op de afdelingen vooral gedraaid wordt door een team verzorgende die het "al jaren zo doen". mogelijkheid tot innovatie en verandering is er hierdoor niet tot minimaal.
Pluspunten
prive-werk, afstanden, werktijden
Minpunten
supervisie, stabiliteit, teamwerk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Wan hoofd (huidige medewerker) –  Schiedam9 mei 2016
Erg leuk om hier te werken.
Elke dag is anders.
Goede samenwerking met het team.
Pluspunten
goede samenwerking
Minpunten
Als WAN hoofd werk je alleen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar werk
Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) (voormalige medewerker) –  Maassluis, ZH4 december 2015
veel werk in weinig tijd, voor mijn gevoel te weinig tijd om mensen te verzorgen op een goede manier.
ik vond het wel heel leuk om voor de mensen te zorgen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving dankbaar werk
Service en voeding medewerker (huidige medewerker) –  Vlaardingen7 oktober 2015
Bijbaantje tijdens studie periode. Verschillende afdelingen en diensten meegedraaid.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Maassluis, ZH5 mei 2015
Een organisatie die mee gaat met de tijd.
Voldoende opleidings-en doorgroeimogelijkheden.

Mooie locaties.
Gezellige werksfeer.
Pluspunten
mogelijkheden om door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede werksfeer
Woonbegeleider/activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Vlaardingen1 mei 2015
Ik heb hier gewerkt als begeleider van ouderen met psychische problemen en heb hier heel fijn gewerkt met leuke collega's. Ook het omgaan/begeleiden met de bewoners was heel leuk en uitdagend. Werken met mensen met psychische problemen is altijd weer een aftasten hoe een probleem aangepakt moet worden. dit kan per persoon per dag verschillen.
Pluspunten
sociale werksfeer
Minpunten
geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Breede, GR20 november 2014
Zorg verlenen die nodig en gevraagd is. Activiteiten doen met cliënten.
Ik heb diverse verpleegtechnische vaardigheden geleerd.
Voor vragen en of onduidelijkheden waar collega's niet mee konden helpen kon ik altijd naar de directie of leidinggevende.
Hele aardige collega's wat een fijne werksfeer geeft.
Het moeilijkste vond ik het omgaan met verlies, omdat je toch een band krijgt met de cliënten.
Het leukste vond ik de waardering van de cliënten. De tevredenheid met te verleende zorg. Gewoon het klaar staan voor de medemens.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verzorgende ig (voormalige medewerker) –  Maassluis, ZH13 november 2014
Het was een gezellige werkomgeving , een hele gezellige werkteam
je werk hier met verschillende doelgroepen waarvan je heel veel kan leren
Pluspunten
goede werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Locatie (huidige medewerker) –  Maassluis, ZH12 september 2014
Een prima werkgever met gezellige collega's.
Veel administratieve handelingen waardoor het werken als receptioniste afwisselend blijft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TOP
Activiteiten begeleidster (voormalige medewerker) –  Hoogvliet, ZH23 januari 2014
Mocht ik ooit terug kunnen in de branch geweldig!

Al het contact met de bewoners zoveel waardering
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega' s
locatie Breede Vliet. Zorgassistent (voormalige medewerker) –  Hoogvliet22 januari 2014
Gezelige groep collegas, met name leerlingen en stagieres.
Pluspunten
gezellig personeel
Minpunten
ongezellig pand
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige leeromgeving
projectsecretaresse nieuwbouw (voormalige medewerker) –  Maassluis6 november 2013
Hier ben ik begonnen net na mijn studie. Dankzij de locatiesecretaresse heb ik een heleboel kansen gehad en veel leermogelijkheden. Zij heeft mij laten zien wat het is om een echte secretaresse te zijn.

Ik was projectsecretaresse nieuwbouw, facilitair secretaresse, kwaliteitsmedewerker en med. secretariaat. Kortom werkend in een dynamische omgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Argos Zorggroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 26 reviews
510
48
36
22
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Argos Zorggroep gesorteerd op locatie