Appèl

Maak kennis met Appèl

Wij zijn Appèl, cateraar met accent. We maken en runnen bedrijfsrestaurants. Al meer dan veertig jaar. Bedrijfsrestaurants waar gasten kunnen genieten van lekker, goed en gezond eten in een sfeer die helemaal past bij het bedrijf. Een plek waar collega's elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en waar zij iedere werkdag weer nieuwe inspiratie opdoet.

Appèl legt accent op liefde voor eten en mensen. Daarnaast worden wij gezien als één van de meest innovatieve dienstverleners in haar sector. Appèl en haar dochteronderneming, Markies Catering, richten zich op de facilitaire dienstverlening. Appèl concentreert zich met name op de bedrijfscatering en horeca. Markies Catering is gespecialiseerd in onderwijscatering. De onderneming telt ca. 1.200 medewerkers en groeit elke dag. Vanwege de sterke groei die Appèl op dit moment doormaakt, zijn wij op zoek naar gedreven, professionele en inspirerende collega's die ons komen versterken!

Werken bij Appèl

Bij Appèl komen we samen tot de mooiste resultaten! De expertise van iedere keukenkanjer, horecaheld en foodfanaat is ontzettend waardevol. Rita, die altijd zo vriendelijk ‘smakelijk eten’ zegt. Thea, die de lekkerste broodjes smeert. Silvia die altijd alles smetteloos schoon houdt of Corine die de beste koffie zet. Ook Judith, Milly, Barry, Madelon en al die andere toppers. Samen zijn wij Appèl. Ieder met zijn of haar eigen talent en iedereen met grootse passie voor eten en drinken.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's, zoals gepassioneerde horeca en catering medewerkers, barista's, koks en managers voor onze locaties. Ook op ons hoofdkantoor zoeken we ondernemende talenten voor diverse functies. Heb jij, net als wij, passie voor eten en drinken en stroomt de gastvrijheid door jouw bloed? Bekijk snel welke vacatures er open staan. Heb je interesse, maar staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Over Appèl

Appèl is een bedrijfscateraar met meer dan 160 locaties door het land. Al meer dan veertig jaar zorgen wij voor een mooi en gastvrij bedrijfsrestaurant, met goed eten en drinken in een gezellige sfeer. Bedrijfscatering met liefde voor eten en mensen, daar leggen wij graag het accent op. Dat is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen, aandacht – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Utopialaan 50 5232 CE 's-Hertogenbosch
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Appèl op Instagram
Klik hier om al onze vacatures te bekijken
Appèl website

Facebook