Kom ook werken bij één van de grootste uitvoerders van collectieve pensioenen ter wereld

Bij ons werk je mee aan een goed en betaalbaar pensioen voor huidige en komende generaties. Wij dragen nu al de zorg voor de administratie, het vermogensbeheer en de communicatie voor alle pensioenen voor werknemers en werkgevers uit het onderwijs, de overheid, de bouw, de schoonmaak- en glazenwasserssector, woningcorporaties, energie- en nutsbedrijven en de sociale werkvoorziening. Dat zijn meer dan 30 duizend werkgevers en circa 4,5 miljoen werknemers met een gezamenlijk pensioenvermogen van ruim 400 miljard euro.

Meewerken aan een uniek pensioenstelsel:

Het Nederlandse pensioenstelsel is, als enige in de wereld, gebaseerd op collectiviteit en solidariteit. Door het maken van collectieve afspraken op solidaire grondslag hebben miljoenen Nederlanders meer financiële zekerheid met een evenwichtige verdeling van kosten en risico.

APG maakt zich sterk voor het behoud van dit unieke pensioenstelsel. Maar ook voor de vernieuwing ervan zodat het aantrekkelijk blijft voor toekomstige generaties. We sponsoren vier leerstoelen om de pensioenkennis te blijven ontwikkelen en het debat over collectiviteit en solidariteit scherp te kunnen voeren. We werken zonder winstoogmerk, dat wil zeggen dat winst geen doel op zich is. Maar het is wel een middel om de continuïteit en de innovatiekracht van APG te bewaken.

#DaaromWerkIkBijAPG

Wist je dat APG Top Employer is?

Op 11 februari jl. heeft APG voor het negende jaar de Top Employers Nederland award en de TOP Employers ICT award ontvangen. De toekenning van deze awards is tot stand gekomen door een onafhankelijk onderzoek door het Top Employers Institute.

APG Testimonial Finance

Bij Finance draait het om analyseren en adviseren

Houd je van een intellectuele uitdaging en adviseer je graag op basis van feiten?
Dan zijn er verschillende functies en rollen bij Finance die bij je kunnen passen.

APG Testimonial IT

IT op het hoogste niveau voor de toekomst van miljoenen Nederlanders

Bij APG werken zo’n 800 IT’ers aan een stabiele omgeving voor de pensioengegevens van 4,5 miljoen Nederlanders. De pensioenwereld is continu in beweging, en die veranderingen moeten we snel en goed kunnen ondersteunen met onze systemen. Uitdagend werk dus met een maatschappelijk belang.

APG Testimonial Asset Management

Voor een beter pensioen en een betere wereld

Beleggen doe je meestal met een lange termijn visie, maar bij pensioenbeleggen betekent dat een beleggingshorizon van zo’n 30 jaar. Daarom kijken we bij Asset Management naar hoe de bedrijven waarin we beleggen rekening houden met milieu, arbeidsomstandigheden, en of het bedrijf goed wordt bestuurd. Daarover in gesprek gaan met grote bedrijven maakt het werk bij Asset Management nog uitdagender.

Reviews

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 55 reviews
515
418
316
23
13
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,5

Salarissen

21 salarissen doorgegeven
€ 2.800 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.700
€ 11.000
1.007 salarissen doorgegeven
€ 7.383 per maand
€ 1.700
€ 11.000
1.014 salarissen doorgegeven
€ 3.788 per maand
€ 1.700
€ 11.000

Over APG

APG is één van de grootste uitvoerders van collectieve pensioenen ter wereld. We verzorgen de pensioenadministratie, het vermogensbeheer, bestuursadvisering en de communicatie voor pensioenfondsen. In Nederland beheert APG ruim 30% van alle collectieve pensioenen. We verzorgen het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders. Bij ons werk je mee aan een goed – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Oude Lindestraat 70
6411 EJ Heerlen
Omzet
meer dan 10 miljard (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
APG website

Twitter

Facebook