Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

APG Carrières en werk

Over ons
APG is één van de grootste uitvoerders van collectieve pensioenen ter wereld. We verzorgen de pensioenadministratie, het vermogensbeheer, bestuursadvisering en de communicatie voor pensioenfondsen. In Nederland beheert APG ruim 30% van alle collectieve pensioenen. We verzorgen het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders. Bij ons werk je mee aan een goed – meer... en betaalbaar pensioen.

Meewerken aan een uniek pensioenstelsel

Ook kun je bij APG meewerken aan de ontwikkeling van persoonlijke financiële producten als aanvulling op de collectieve pensioenregelingen. En als je bij de afdeling Asset Management aan de slag gaat, kom je in de dynamische internationale wereld van vermogensbeheer terecht. We beheren een pensioenvermogen van ruim 457 miljard euro en geven alle aandacht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap in onze beleggingsstrategie.


Je krijgt 3500 collega’s en state-of-the-art ondersteuning

We doen dit met zo’n 3500 professionals vanuit Heerlen (hoofdkantoor), Amsterdam, Brussel, New York en Hong Kong. En we doen dit met state-of-the-art automatiseringssystemen die de complexe administratieve- en datastromen veilig en efficiënt laten lopen. De architectuur hiervoor ontwikkel en bouw je als ICT’er bij APG zelf, vaak als voorbeeld voor andere grote organisaties.


Wat je bij APG doet heeft een maatschappelijk belang

Het maatschappelijke belang, de aandacht en invloed vanuit branche- en werkgeversorganisaties en de politiek maakt dat je werk bij APG vaak onder een vergrootglas ligt. Er zijn regelmatig aanpassingen in de wet- en regelgeving rondom pensioenen die direct doorgevoerd moeten worden in onze producten en dienstverlening.


We bieden je een duurzame werkrelatie

Met ons arbeidsvoorwaardenpakket faciliteren we je om gezond en met plezier aan de slag te gaan. Onze werkcultuur is professioneel, internationaal, maatschappelijk betrokken en gericht op zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Er is een ruim aanbod aan interne opleidingen, veel ruimte voor eigen initiatief en intern doorgroeien wordt gestimuleerd.


werkenbijapg.nl voor meer

Voor jong talent hebben we stages, traineeships en starterfuncties. Op werkenbijapg.nl vind je nog veel meer over jouw mogelijkheden bij APG en kijk dan vooral ook even bij ‘evenementen’. We ontmoeten je graag persoonlijk.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij APG te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,4
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij APG?

74%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 39 reviews
4,0
Grote organisatie met aandacht voor medewerkers
Geschreven door Contract manager Facilities (huidige medewerker) uit Amsterdam en Heerlen op 11 oktober 2018
Ondanks dat APG een groot bedrijf is heeft men veel aandacht voor de mens. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en ruimte om kansen te pakken.
Pluspunten
Brede ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Werken over meerdere locaties kan belastend zijn
Bekijk APG reviews over management