Aon Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.314 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Briljant bedrijf
Administratief commercieel medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 mei 2019
Briljant bedrijf met veel oog voor opleidingen en sociaal, maar hard waar nodig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Mederwerker SPS Policy Production (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2019
Ik heb met heel veel plezier bij Aon gewerkt in een productieve en gezellige werkomgeving, hetgeen door outsourcing na 39 jaar helaas is beeindigd,
Pluspunten
Leuke collega's, flexibele werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooral administratief werk
Vakantiekracht (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2018
Omdat ik niet gewend was om 8 uur per dag te werken was dat wel even wennen, maar mijn collega's waren altijd vriendelijk en hebben mij heel goed geholpen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving en gezellige werksfeer
Account beheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2018
Ik heb altijd met veel plezier bij Aon gewerkt. Aon is een goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Bedrijfscultuur is goed.
Pluspunten
Mogelijkheid tot thuiswerken, alles is bespreekbaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Backoffice Medewerker en Klantenadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam en Noordwijk12 maart 2018
Aon is een fijn bedrijf om voor te werken. De manier van klanten helpen vond ik minder fijn. Het is adviseren en vragen beantwoorden maar je alles moest via het internet. Dus echt klanten helpen is het niet naar mijn mening.
Pluspunten
Fijn bedrijf om voor te werken
Minpunten
Niet klantgericht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en gezellige sfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 februari 2018
Een bedrijf met goede werksfeer, collegiaal, maar ook heel productief
Veel geleerd zoals klantvriendelijk zijn, lastige klanten rustig probeert te houden, en altijd uitzoeken en op tijd terug bellen.
Is fijn complimenten te krijgen van de klanten dat ze goed geholpen zijn.
Pluspunten
kon altijd terrecht als hulp nodig was
Minpunten
niet voldoende parkeerplaats
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 december 2017
Veel geleerd veel werk ervaring opgedaan. Aardige
En leuke collega’s
Veel vrijheid met betrekking tot werktijden
Mogelijkheid om thuis te werken
Pluspunten
Thuiswerken
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 september 2017
Het was een leuke stage plek. Waar ik mezelf kon zijn en ook goed geholpen werd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
directiesecretaresse
Directiesecretaresse Risk (voormalige medewerker) –  amsterdam17 september 2017
Leuke baan, afwisselend, ik heb hier 13 jaar gewerkt
Pluspunten
goed verdienen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgevin
Secretaresse (huidige medewerker) –  Rotterdam8 augustus 2017
In de 18 jaar heb ik veel ervaring opgedaan; veel samengewerkt met juristen.
Pluspunten
WERELDWIJD BEKEND
Minpunten
GEEN DOORGROEIMOGELIJKHEDEN
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Account Beheerder (huidige medewerker) –  Rotterdam18 juli 2017
Doordat je verschillende contacten hebt maakt het iedere dag een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Senior Global Account Coordinator (huidige medewerker) –  Rotterdam9 maart 2017
Vanwege flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheden is het een prettig bedrijf.
Pluspunten
Variabele werktijden, thuiswerk mogelijkheid, mogelijkheid aankoop vakantie uren
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer productief. Altijd zeer druk
Intern Beheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 januari 2017
Binnenkomen. Alle apparatuur aansluiten. En gelijk beginnen met werken. Tussendoor even koffie etc. halen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de collega's. De druk lag altijd zeer hoog. Je hoefde nooit in te zitten, dat er niets te doen was. Ook werd er thuis ook nog vaak doorgewerkt. Je kreeg een laptop en een scherm mee van het werk. Dat stond wel allemaal op jouw naam. Ik had het enorm naar mijn zin. Had veel goede contacten met collega's. Heb nog veel contact met oud collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf met flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden
Accountbeheerder (huidige medewerker) –  Rotterdam10 januari 2017
Goede balans tussen werk- en privéleven
Fijne collegiale atmosfeer
Flexibel met werkdagen en werkuren
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam Bedrijf
Klantenadviseur (huidige medewerker) –  Noordwijk-Binnen20 september 2016
Elke dag is anders. Leuke klanten en vooral een leuke werksfeer.
Als klantadviseur dien je goed te schakelen en staat klantcontact centraal.
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
niet echt tijd voor de sociale kant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Secretaresse Bussines Support (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 oktober 2015
Prettige werksfeer en fijne collegas.
Werkomschrijving:
- organiseren van bijeenkomsten
- controleren van uitgaande rapporten naar klanten
- telefoonbeantwoorden
- bezoekersontvangen
- voorraad secretrariaat bijhouden
- ondersteuning andere afdeling
- elke dag nieuwsbrief maken en naar alle vestigingen mailen

Het leukste aan de baan was het organiseren van grote bijeenkomsten van gemiddeld 100 personen op verschillende locaties in Nederland.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aon is een tussen makelaar in Verzekeringen
medewerker Facility Services (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH12 maart 2015
Het werk hield van alles in, je begon bijvoorbeeld met een verstopping in een toilet op te lossen om nog geen half uur later een Directie kamer opnieuw in te delen. En dat was dan ook het mooie en leuke aan het beroep wat ik 32 jaar heb mogen uitoefenen geen ene dag was het zelfde. Het grote verhuiswerk op de afdelingen deed ik eerst in overleg met afdeling hoofd en of directie uit werken op een tekening en dan konden we aan de slag met bureau's telefoon en PC en kasten verplaatsen naar de nieuwe indeling. Ook vergaderingen en problemen met de aanwezige apparatuur was bij ons onder gebracht en vooral beamers en hoe die werkten werden in het begin niet door het kantoor personeel begrepen dus konden wij de meeste vergaderingen opstarten met ons aanwezigheid. Ik heb ook de functie van HBHV bekleed en altijd met veel plezier want wat is er mooier dan het zo veilig en georganiseerd houden van meerdere panden, en om samen te werken met brandweer ambulance en politie daar waar het nodig was.
Pluspunten
aandacht voor het personeel
Minpunten
dat mijn werk is op gehouden had de laatste twaalf jaar graag af gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
Administratief medewerker/intern beheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH7 oktober 2014
Zowel thuiswerken als op kantoor.
Gezellige collega's op de werkvloer. Goed overleg onderling. Een eigen laptop, alleen bruikbaar voor het werk. Kon alleen niet goed terecht bij het Hoofd met vragen en/of hulp.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk ruimtes leuke klusjes.
Back Office Medwerker (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen, ZH30 september 2014
In de ochtend altijd tot 11 uur is de hele afdeling stil.
Daarna mocht je wel overleggen met collega's
Het leukste vond ik de polissen opmaken en de klanten invoeren in ANVA.
Mijn collega's waren altijd behulpzaam en vriendelijk.
Het moeilijkste was eigenlijk mijn eerste stage bij AON omdat ik toen nog aan alles moest wennen.

Bij AON heb ik geleerd over verschillende verzekeringen die zij verstrekken en hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden in het bedrijf en welke afdeling wat behandelt.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame ervaring
Backoffice medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH11 oktober 2013
Ik voelde me bij AON als een medewerker die daar al langer werkzaam was. Mijn taken waren erg verschillend, maar allemaal ook erg leuk en leerzaam. Ik heb met het programma ANVA gewerkt bij AON. Dit wordt bij meerdere verzekeringsmaatschappijen gebruikt.
Pluspunten
Genoeg te doen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 4.314 reviews
51.221
41.515
31.079
2270
1229

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Aon gesorteerd op locatie