ANWB Reviews

92 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 98 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als Callcenter medewerker
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag27 maart 2019
Ik werd als part-time medewerker aangenomen en als full-time medewerker beoordeeld. Als parttimer moest ik even snel als een fulltime medewerker ervaring opdoen. De training was slecht en de coaching was nog slechter. Tenzij je van droge theoretische informatie houdt waar geen praktische link geboden wordt. Positieve voorbeelden worden niet geboden en ook geen oefening. Er wordt misbruik gemaakt van zwaktes en als je kritiek uit heeft dat stevige consequenties. Het probleem wordt bij jou gelegd. Zij maken per definitie nooit een fout. Dat kan niet goed zijn. Als flexwerker word je na 3 jaar weggestuurd zodat ze je niet in vaste dienst hoeven te nemen.
Teammanager als mens oké maar zou beter deze menselijke kant in haar funktie toepassen. Medelijden komt niet goed over.
Pluspunten
Betaalbare kantine. Fruit op de afdeling.
Minpunten
Veel gevraagd, weinig geboden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met leuke collega's en een hele goede sfeer
Senior Replenisher (huidige medewerker) –  Harderwijk14 januari 2019
Het leuke is dat je als replenisher met vele afdelingen te maken hebt en met verschillende collega's samen werkt. Je bent de spil tussen inkoop en logistiek. Het is een uitdaging om te zorgen dat de juiste voorraden in de juiste winkels zijn.

Soms is het wat lastig dat diverse afdelingen in Den Haag zitten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer onderling
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Gouda10 december 2018
Bij de ANWB zou ik meer interesse hebben in een ondersteunende functie op kantoor, waarbij ik meer verantwoordelijkheden zou hebben voor bijvoorbeeld het afsluiten van polissen en/of verzekeringen. Dit was helaas niet mogelijk in de winkel.
Pluspunten
Contact met de klant, de werksfeer
Minpunten
Bevoorrading in het magazijn aanvullen n.a.v. bestellingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken weinig waardering
manager (voormalige medewerker) –  NL7 december 2018
Een bedrijf waar ik gelukkig veel heb geleerd door zelf zoekend te blijven in de organisatie. van enige begeleiding was geen sprake.
Pluspunten
vrijheid in werktijden
Minpunten
veel stress
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving en leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Sneek26 november 2018
leuk bedrijf alleen jammer dat het via een uitzendbureau is en op basis van 0 uren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werkomgeving was erg pretttig en met de collega,s idem
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag28 oktober 2018
De werkzaamdeden waren mij niet zo bekend, maar ik pakte deze heel snel op. Kreeg de indruk dat het voor langere tijd zou zijn omdat die indruk werd gewekt. Helaas was dat niet zo. De ANWB vindt ik een mooi bedrijf. Ik was werkzaam op de afdelaing Reatail op het hofdkantoor in Den HAag
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Hulpverlener Internationaal (voormalige medewerker) –  Den Haag24 september 2018
Leuk innovatief bedrijf met al een lange historie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne afwisselende werkomgeving met hart voor medewewerkers en leden
Verkoopinformatrische (huidige medewerker) –  Eindhoven20 september 2018
De dag is zeer afwisselend met veel klant/leden kontakt. daarnaast zorg je dat de winkel er op en top uitziet. naast verkoop van producten informeer je de klanten en leden ook over onze diensten en lidmaatschappen.
Pluspunten
altijd positieve werksfeer
Minpunten
je moet volgens cao 8 uur kunnen staan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage (voormalige medewerker) –  Dordrecht31 augustus 2018
Leuke stage. Als stagiaire zijnde mocht ik weinig doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voertuighulpverlener
Voertuighulpverlener (voormalige medewerker) –  'S-GRAVENHAGE27 augustus 2018
Prima werksfeer! Alleen jammer dat de arbeidsvoorwaarden zo slecht zijn. Met name, het salaris is heel laag.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring
Diverse functies op HAVO / HBO niveau (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Tot ca. 2007 was het prettig werken voor dit bedrijf en heerste er een collegiale sfeer en werd je over het algemeen gewaardeerd om je bijdragen.
In de loop van de 36 jaar dat ik bij dit bedrijf gewerkt heb is er echter heel veel veranderd. Vooral bij het intreden van de economische crisis v.a. ca. 2007 is het met de bedrijfscultuur bergafwaarts gegaan en was je je leven als werknemer niet zeker. Er wordt sindsdien continue gereorganiseerd waardoor de motivatie onder het personeel tot onder het nulpunt is gedaald en er een angstcultuur is ontstaan.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
great place to work
Trainer/(job)coach (huidige medewerker) –  Den Haag26 juni 2018
Een leuke plek om te werken. Gelukkig heb ik er ook een bijdrage in om er een "great place to work" van te maken. Er zijn altijd wel dingen op te pakken die voor een verbetering zullen zorgen.
Pluspunten
betaalbare kantine, steeds weer een nieuwe verrassing voor de medewerkers. Fruit op de afdeling, poppetjes als collectors item, hele vriendelijke collega's.
Minpunten
stoffig imago
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, leuke cultuur tijdens de zomermaanden
Medewerker alarmcentrale (voormalige medewerker) –  Den Haag26 juni 2018
Prima werkgever, leuke sfeer met alle studenten tijdens de zomervakantie. Goede interne opleiding.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen structuur!
Adviseur klantenservice (voormalige medewerker) –  Den Haag25 april 2018
Verwarde bedrijscultuur, soort van sekte, leidinggevenden die denken dat ze eenieder neerbuigend kunnen behandelen dan wel arrogant zijn met tunnelvisie. Geen prettige werkomgeving.
Pluspunten
Lekkere koffie.
Minpunten
Te lang om te omschrijven!
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Hellevoetsluis20 april 2018
Hele afwisselende baan waar altijd wel wat te doen is.Dit maakt de werksfeer heel erg leuk!
Pluspunten
Veel opleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leerbedrijf voor Junior Stylist
Stage Medewerker Styling (voormalige medewerker) –  Harderwijk3 april 2018
Tijdens mijn stage kreeg ik veel verantwoordelijkheid. Hierdoor heb ik heel veel kunnen leren.
Pluspunten
Leuk team, iedereen helpt elkaar en is gezellig
Minpunten
Slecht te bereiken met openbaar vervoer.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijfsvoering
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuwegein14 december 2017
Slechte bedrijfsvoering, had ik niet verwacht. Veel wisseling van personeel hierdoor.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge organisatie, los in de omgang
Medewerker Alarmcentrale (voormalige medewerker) –  Den Haag17 november 2017
De ANWB is voor mij een geweldige ervaring geweest. Ik werkte op een jonge afdeling waar het geen probleem was om jezelf te zijn. Grappen maken tussen het werk door was meer standaard dan uitzondering. Er heerste een soort van 'huiskamer-gevoel' en de verantwoordelijkheid van werkzaamheden kwam veel op jezelf neer.
Pluspunten
Losse omgang, veel vrijheid, gezelligheid
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden voor mij
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.
Communicatiemedewerker bij HR (voormalige medewerker) –  Den Haag12 september 2017
Een organisatie met 4 miljoen leden, die talloze producten en diensten levert voor mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Belangrijke onderdelen zijn verzekeringen, winkels, reisorganisatie, de Alarmcentrale en de Wegenwacht. Door die diversiteit van het bedrijf heb ik, zonder universitaire achtergrond, verschillende mooie functies kunnen uitoefenen. De cultuur is een vrij en gastvrij.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Den Haag5 september 2017
Leuke werkgever, veel ruimte om te leren. Leuke collegas gehad.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ANWB. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 98 reviews
529
452
39
25
13

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,1Bedrijfscultuur